![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Edit: http://sport.onet.pl/1,16,11,5771574...?TEMAT=1248702 - I lol'd |
http://sport.onet.pl/74327.1,1248702...wiadomosc.html
Za genialnego Portugalczyka MU ma dostać od Realu 80 milionów funtów, a Bayern wycenił Ribery'ego na 90 milionów. Czyli byliby 10 milionów w plecy. No ale o francuskiego pomocnika stara się także Real, którego wysłannicy mają pojawić się w Monachium w tym tygodniu. K.Jay |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Chyba nie ma co dalej w tym temacie brnac bo sie zapetlamy. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW: Zakopuje topór wojenny, którym biłem Yoha. Odkopie go, kiedy Arsenal zdobędzie jakieś trofeum, czyli nieprędko. |
Jutro puchar konfederacji,co sadzicie? Kto faworytem,jakas czarna owca? Sam chcialbym aby Włosi wygrali,ale realistycznie patrzac najwieksze szanse maja Hiszpanie ze wzgledu na mocna ekipe i zgranie obecnej druzyny. Z tym ze nie wiem jak sytuacja ma sie z absencjami zawodnikow.
|
Cytuj:
|
Maradona po MŚ pożegna się z reprezentacją. Może nawet i wcześniej bo patrząc na jego zdolności trenerskie..ba nawet na powołania, nie można być pewnym tego że Argentyna awansuje:(
@Down Ribery > Ronaldo |
Cytuj:
|
Włodarze Bayernu na pewno podali taką kwotę, po tym jak Real zaczął szaleć. ;)
http://img32.imageshack.us/img32/7497/vanpersielol.gif K.Jay |
Cytuj:
Nie mam chęci i ochoty odpisywania Yoszkowi na temat ligi Hiszpańskiej czy Barcelony, pewnie gdyby na jej miejscu był Real pisał by podobne pierdy. |
Bo to jest Yoh, dla niego liczy się tylko 1 "najlepszy klub" Arsenal. I nie udowodnisz mu, że są inne, lepsze...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zakopcie topór wojenny, bo to się robi nudne.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Anglia > Argentyna Anglia > Francja Anglia > Portugalia Anglia = Holandia C'mon England! @Finał LM Barca i tak NIE zdominowała Manchesteru ;) |
Jak dobrze mieć TVP Sport. Przynajmniej sobie obejrzę parę spotkań reprezentacyjnych w ten nudny sezon ogórkowy.
|
No właśnie, będzie na TVP Sport? Aktualnie widzę tam tylko Boks, a o 16:00 miał się rozpocząć mecz.
|
Cytuj:
|
Na TVP Sport dzis tylko Hiszpania - Nowa Zelandia, bo żużel zajmuje ramówke.
Swoją drogą, jaki dziwny i nudny jest czerwiec bez wielkiego turnieju, a szczegolnie bez Mundialu. |
17 minuta i już hattrick Torresa:D
już 4:0, zagranie Riery <3 @down też nie mam tvp sport, ale oglądam na necie a co do Eto'o - tyle żąda, bo chce zostać w Barcie na kolejny sezon;) |
Yoh zbanowany ;O Wie ktoś może za co? Co do tematu, meczu nie oglądam, brak TVP SPORT :/ Haha, ale Eto'o ma żądania finansowe :D
|
Cytuj:
K.Jay |
@up :)
Hiszpania 5:0. Zaczynam oglądać od 50 min.,a jak patrzę na wynik to wydaje się, że od 80+ |
Ahh jestem troche sentymantalny i mi sie przypomnialo, piekna rzecz!
Ktos wie czy w historii byla jeszcze taka chwila w relacji Real/Barca, Barca/Real ?? http://www.youtube.com/watch?v=S5GgM...e=channel_page |
świetny filmik ;d
|
Kaka - Ze względu na zbyt młody wiek niechciany w Milanie. Ma być kontynuacją sagi rodu Galacticos.
Ronaldo – najnowszy nabytek Realu. Real kupił go ponieważ jest bardzo twardy i waleczny, ponadto, jako jedyny piłkarz w historii futbolu nigdy (!) nie płakał na boisku. Bardzo trudno go przewrócić. Real kupił go by zmarnować mu karierę i sprzedać do LA gdzie zakończy grę w piłkę razem z Beckiem. nonsensopedia ;(:D <3333 |
LAL mistrzami NBA. :( Brawo dla Magic za walkę do końca i dla naszego Gortiego. :cup:
K.Jay |
Znacie jakieś inne źródło niż telegazeta, gdzie mógłbym sobie przeczytać wszystkie składy, strzelców, wyniki i całą resztę dotyczącą PK?
@Off-topic www.pokemononline.com.br Tylko mi nie działa forum? Na Explorerze w ogóle nie można się połączyć, a na Mozilli wszystko jest białe... @Down Wejdź w link jeszcze i mi pomóż, plx! |
Cytuj:
K.Jay |
Zaraz Brazylia - Egipt. Powtórka z wczoraj? 5-0? :>
|
Cholera, Tvp Sport mi nie działa.
@up Nie byłbym pewien, Egipt to dużo lepsza drużyna od Nowej Zelandii. Może być jakaś niespodzianka. |
Cytuj:
|
Takie pytanie, tylko mi nie działa Tvp Sport w dekoderze cyfrowego Polsatu?
|
Haha w minute Egipt zdobyl dwie bramki :D 3-3
|
Włączyłem 3 minuty temu i już 3:3 :D
|
Pieprzony cyfrowy Polsar, w końcu jakieś ciekawe spotkanie, a ja nie mam Tvp Sport. Dziwne, bo jeszcze wczoraj wszystko chodziło :|||||||
|
Nie lubię Webba (z wiadomego powodu), ale decyzja o karnym i kartce jak najbardziej słuszna. Kaka, 90 minuta, 4:3
|
W przyszlym roku KG's back, nie ma ch**ja zeby Lakers to powtorzyli. :E
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |
|