![]() |
|
Cytuj:
oj matut matut oczywiscie ze beda mogli :D ty tu dajesz same negatywne przyklady ale jak wygramy to uwierz mi ze bedzie wiekszy spokuj niz jest teraz =) po drugie Adde nie ma 15 lat a jestem pewny ze u was ludzie sie 100x gorzej zachowuja od niego wiec pzestasc juz gadac glupot :) SieMa Elo 5/2/0 _/ |
KAARWAAA
aDDE! za ten gryps huj ci w pysk. (przesadzil) |
szkoda mi cie byszu troche ale co wam bedziemy all time tlumaczyc zobaczycie jak wygracie.. a czy wygracie to zobaczymy narazie openka lost.
byszu w pol openki kozak bez pz biegal ! nice ! juz zaczynasz nawet wychodzic |
Przypomnijcie mi na next open o anty paralizu XD
Byszu pierwsze to musicie wygrac z 10 openów pod rząd zeby sobie expic jako tako ale i tak pewnie to nie wystarczy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zobaczymy jak tak sie stanie; d
|
Stanie sie co sie stac musi no i juz ^^ nie musimy polemizowac bo narazie wojna jest 50/50 i nie wiadomo kto wygra :)
^^ diss od adde mhmmm taki sobie :D ale skilla w paincie ma gosc ^^ troche popracuje i bede lepszy :PP |
Cytuj:
A NIE POPRAWKA, MUSIAL BIC WOLFY I BEARY ZEBY FOOD MIEC !!!! |
Sykus i co z tego ze lost? 1 lvl nie robi roznicy i co za roznica czy kicknie nas czy nie? Ja nie walcze o exp... Chce tylko was wyrzucic z Aurea :) najwiekszy smiech jest z was, nie ma Dempaha trzeba szukac innego? Dziekujcie Adde ze czekal na was 30 minut.
Matut nie badz taki pewny ze wygracie, wczorajsza openka pokazala na co nas stac, tylko przez wlasne bledy i wasze nooby przegralismy to. |
Nie chce kurwa mówic kto miał wiecej noobów na openie wiec wiesz....
Oj tak dziekujemy ci aDDE ze na nas poczekałes "dzieki o panie składamy dzieki...". Jak mu sie tak spieszyło to mógł isc i by openki nie było proste... |
"(...)za to ze dales nam wygrac" :DDD
|
dobra zamknijcie temat bo mi sie czytac nawet nie chce tego ;)
http://www.milanos.pl/video.php?cat=47&id=8778 polecam ;] |
Cytuj:
|
@onomato
A kogo swedzi to czy Tobie sie chce cokolwiek czytac. Co za bekowy gosc z Ciebie, bez kituuu. |
Cytuj:
@edit chodzi o te osoby które niby adde wyjebie ;] |
Luton Squad nie wyjebie, wy wiecie swoje, Ja wiem swoje.
teraz bedziecie jechac po mnie co ja wiem? B) |
Krisu jade Cie co wiesz?;d haha xD
|
20:19 Soulcrasher [169]: spaj!
20:19 Vesz [190]: Ty? 20:19 Soulcrasher [169]: Me?;> 20:19 Soulcrasher [169]: you? me? 20:19 Soulcrasher [169]: xd 20:19 Vesz [190]: na chuj piszesz do mnie? 20:19 Soulcrasher [169]: dobra nie bede cie wyzywal 20:19 Soulcrasher [169]: ziom 20:19 Soulcrasher [169]: tak o 20:19 Soulcrasher [169]: bo mam cie w vip 20:19 Soulcrasher [169]: i dziwnie mi wygladasz jako ns 20:19 Soulcrasher [169]: moglbys mi powiedziec 20:20 Soulcrasher [169]: dlaczego nas zdradziles? 20:20 Soulcrasher [169]: prosze, powiedz Chcialbym tylko powiedziec ze 3 dni temu mnie wyzywal :) to co moge juz frosty przejmowac?:) |
Sykus jaki ty jestes slaby to chuj.
|
Tak wez frosty ^^ milego expienia po nocy ;D
|
abcdefghijk 15 znakow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
net ;/ <znaki>
|
Cytuj:
|
jak on bierze Ice towera, to ja zamawiam raty thais. tylko tam mozna bezpiecznie expic na moim lvlvlvlvu ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ELO
@up Zamknij morde! ja nate krzeslem obronie hehehehehhhh gupia kuR\/\/4 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
'Dzienki' - sam robisz z siebie wieksze dziecko neo jak jestes. Na dodatek nic ci to nie robi. zalalala.pl
|
Nie mam Neo hahaha xDD.
Masz prawie racje Reseter czy jakos tak;d |
Nie chodzi o to czy masz neo, tylko o to ze jestes dzieckiem neo. Jedno drugiego nie wyklucza, ale za maly jestes zeby to rozkminic. Uprawiaj potyrke na samego siebie dalej. Elo
|
Ogarnij się bo mają racje, zanim cokolwiek napiszesz zastanów się 2 razy i kup słownik;)
|
Skonczcie sie wyzywac i kląć na siebie nawzajem. I utrzymujcie poprawność pisowni.
Aż się niedobrze robi, gdy widzę, że 3/4 z 458 stron tego tematu to same obelgi, wyzwiska i błędy ort. Kultury wam brak? Zamiast pokazać, że jesteście inteligentni i ustąpić głupszym to nieee, musicie jechać po sobie, pokazać, kto bardziej zakozaczy. Opanujta się |
Cytuj:
@ Hasah hahahah xD |
Cytuj:
|
F jak ftorek ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43. |
|