![]() |
|
Cytuj:
Nie bez powodu. A jak potrzebujesz szczegóły to do Kidlera :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widac ma chłopak dar przekonywania :) |
fuck double
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1. nie 2 miesiące tylko moze z tydzien i sie nie bałem ! :) Po 2. grałem innym charem i nie interesuj sie misq Po 3. zbastuj btw. zmien awatar bo śmieszny jest ;) |
No tak znowu powróciłeś... i znowu trzeba słuchać twoje bajki noobku. Gratz za fantazje. Zamiast pisać na forum byś wziął słownik ortograficzny do ręki, ale ty pewnie nie wiesz jak sie z niego korzysta. Pozdro
|
Czy nie uważacie, iż lepiej byłoby nie odpisywać na jego posty B) ??
Tzw. karmienie trola, japcok zrobił prowokacje i osiągnął swój cel. |
ile dzis? 10:0 ??
|
@Up
Człowieku, nie kompromituj się.... @Inmates Dacie radę, nie raz byliście w gorszych tarapatach ; ) |
Cytuj:
Po 2. może ty nam powiesz jakim charem grasz... wtedy zobaczymy jaki kozaczek jesteś Po 3. to moja sprawa co robie :) Ps. dzięki za pozdrowienia dla Rodziny |
Cytuj:
|
Bulldog fool hacked.
Właśnie ludzie blokują chara w dp Ab ;p |
Cytuj:
|
|
Pewno ze z tego wyjdziemy :P wystarczxy chwilke poczekac i sie ogarnac :D
|
[CHAR]Napu Corletto[/CHAR]
Jan 07 2008, 23:45:06 CET Killed at Level 102 by Konikoza and by Dzut [CHAR]Dekos Wakusei [/CHAR] Jan 07 2008, 23:31:49 CET Killed at Level 155 by Elder Ella and by Sir Dunka [CHAR]Eyes Of Shiva[/CHAR] Jan 07 2008, 22:44:07 CET Killed at Level 144 by Shakoza and by Wizmox [CHAR]Xuzav[/CHAR] Jan 07 2008, 22:45:39 CET Killed at Level 130 by Noxarystul Thirkaight and by Konikoza [CHAR]Sven Toots[/CHAR] Jan 07 2008, 22:46:23 CET Killed at Level 92 by Konikoza and by Sir Dunka Ps. Vanrox Jan 08 2008, 02:37:27 CET Killed at Level 111 by Beznickos and by Tooki Toots |
Mam rozumieć że Serbowie są z powrotem z Inmates/IP ? A Byszu coś odwala?...
http://rapidshare.de/files/38240187/Morixar3JK.rec.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |
|