Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Gruhard 14-02-2008 20:38

burg: no tak, jesteś bossem tego forum. Napawaj sie bo w grze ci nigdy nie wychodzi i wychodzic nie bedzie.

yosh: nie musze , tak samo jak nie musze mowic do osoby, ktora straszyla
mojego kumpla (freyle'go) ze go na rl dopadnie za hunta w tibi ^^

ile razy przede mna uciekales? przypomne ci dedówke na 73lv gdzie pokazales wszystkie swoje umiejętnosci

srarodinho: zal mi dupe sciska jak widze ile jeszcze na ciebie sekund strace. zdrowka prosie <3

Yooshi 14-02-2008 21:06

Na yooshim gralem tylko wtedy jak wpadles po mnie z freylem na tomb z 4 fe, i wam nie wyszlo... to ze nie ja straszylem freylego i chuj wie jeszcze jakich Twoich kolegow to nie znaczy ze jestem nie wiadomo ktorym ownerem tego chara, bo jestem 1wszym, ale Tobie sie tlumaczyc nie musze bo jestes dla mnie nikim z wielu względów, i nie tylko dlatego, że Twoja postac w tibii mi nie pasuje ; >

Zwieshu 14-02-2008 21:14

http://pl.youtube.com/watch?v=zOJA6rdoV1w

saimon z prawej

adnincv 14-02-2008 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1899695)
plz nie wie morze kturys jak zrobic sobie obrazek pod nickiem??//

gdzie nalerzy kliknonc?

to nie bylo zabawne, wybacz

Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: Wulgarne słowa

;;;;;;;\

Massterralph 14-02-2008 21:33

double <10znakow>

Massterralph 14-02-2008 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 1899737)
burg: no tak, jesteś bossem tego forum. Napawaj sie bo w grze ci nigdy nie wychodzi i wychodzic nie bedzie.

Ej, kiedy wbijesz 100?
Ej, dlaczego Cie nie ma w DD?
Ej, dlaczego nie expujesz?
Lepiej byc bossem na forum niz nikim na forum i w grze
Buahahdasdasduahsudhasud

Uprzedzajac Twoja odpowiedz:
Moze jestem noobem w grze, ale ja o tym wiem, a Ty nie.

bej

Olorion. 14-02-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1899856)
to nie bylo zabawne, wybacz

Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: Wulgarne słowa

;;;;;;;\

ale masz owned ;]

berger 14-02-2008 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1899861)
Ej, kiedy wbijesz 100?
Ej, dlaczego Cie nie ma w DD?
Ej, dlaczego nie expujesz?
Lepiej byc bossem na forum niz nikim na forum i w grze
Buahahdasdasduahsudhasud

Uprzedzajac Twoja odpowiedz:
Moze jestem noobem w grze, ale ja o tym wiem, a Ty nie.

bej

:cup:

@Gruszacy sie - Zrozum. Nikt cie tu nie chce i nikt nie bedzie tesknic.

JARODINHO 14-02-2008 22:02

Cytuj:

ile razy przede mna uciekales? przypomne ci dedówke na 73lv gdzie pokazales wszystkie swoje umiejętnosci

srarodinho: zal mi dupe sciska jak widze ile jeszcze na ciebie sekund strace. zdrowka prosie <3

śmierdzisz gruszką

JARODINHO 14-02-2008 22:05

Cytuj:

ta twoje pvp rox
mam filmik jak poszedles za moje mf expic na quary i na koniec filma idziesz zabic jakies 60lvl~~ na dragi w ank i bijesz ue w 2 ds(demon skeleton jakby ktos nie wiedzial)
pewnie jakby nie chealino przybiegl itp to ty bys padl a nie ten 60ms

Olorion. 14-02-2008 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JARODINHO (Post 1899944)
śmierdzisz gruszką

HAHAHAHA ALE RZART, MEGA JAZDA W REL Z BEKI BO OGULNIE DUZO GRAM MANUALNIE MAM MEGA DURZY LEWIK I JERZDZE NA SPOTKANIA Z LUDZMI KTURZY TEZ GRAJOM W TIBIEEEEEEEEEEE

boerRUTAAAAaaaaaaaaaa :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:

berger 14-02-2008 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1899954)
HAHAHAHA ALE RZART, MEGA JAZDA W REL Z BEKI BO OGULNIE DUZO GRAM MANUALNIE MAM MEGA DURZY LEWIK I JERZDZE NA SPOTKANIA Z LUDZMI KTURZY TEZ GRAJOM W TIBIEEEEEEEEEEE

boerRUTAAAAaaaaaaaaaa :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:

Sa specjalisci ,ktorzy ci moga pomoc w drodze do normalnosci.....

Poradz sie ich. Wizyta u psychiatry nie jest droga sprzedasz kilka gp w tibi i bedziesz mogl isc na wizyte.

Olorion. 14-02-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1899965)
Sa specjalisci ,ktorzy ci moga pomoc w drodze do normalnosci.....

Poradz sie ich. Wizyta u psychiatry nie jest droga sprzedasz kilka gp w tibi i bedziesz mogl isc na wizyte.

Toi super ;] ze bende mugl isc bo myslalem ze drogo a rzyje na granicy ubustwa i calom mojom kase wydaje na kase w tibi :cup:, dzienki za wspardcie burger ŁCHA!!!!1111111111

adnincv 14-02-2008 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yooshi (Post 1899788)
Na yooshim gralem tylko wtedy jak wpadles po mnie z freylem na tomb z 4 fe, i wam nie wyszlo... to ze nie ja straszylem freylego i chuj wie jeszcze jakich Twoich kolegow to nie znaczy ze jestem nie wiadomo ktorym ownerem tego chara, bo jestem 1wszym, ale Tobie sie tlumaczyc nie musze bo jestes dla mnie nikim z wielu względów, i nie tylko dlatego, że Twoja postac w tibii mi nie pasuje ; >

wiedzialem ze ty share :):):):):)):):):)

@olorion

wez plska wyjdz, bo slyszalem ze dales sie zlurowac na fibule i poczekac az arc zaloguje jakbys dostal chara 2 dni przedtem, nerdziku;;;;;;;]

berger 14-02-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1899980)
@olorion

wez plska wyjdz, bo slyszalem ze dales sie zlurowac na fibule i poczekac az arc zaloguje jakbys dostal chara 2 dni przedtem, nerdziku;;;;;;;]

Fakt i to ja go lurowalem i atakowalem.
Bardziej nobkiego deda sposrod wszystkich wojen na iridi nie pamietam.
Gz! olorion Frag na tobie to nr 1 sposrod wszystkich nobowatych dedow.:cup: mozesz byc dumny w koncu w czyms jetes the besciakiem.:baby:

Yooshi 14-02-2008 22:25

[quote=adnincv;1899980]wiedzialem ze ty share :):):):):)):):):)

na yooshiego poza 1/2 rl'ami nikt passów nigdy nie mial, dopiero po dojsciu do wojny sie to zmienilo ale tylko w celach wojennych ; >

Olorion. 14-02-2008 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1899980)
wiedzialem ze ty share :):):):):)):):):)

@olorion

No, lurowalem arc bo mielismy zrobic counter massloga ale czesc nubow sie wylogowala i zostalo chyba nas tylko 8, w/e, ded to ded :p

Vincento_Vampire 14-02-2008 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1900014)
No, lurowalem arc bo mielismy zrobic counter massloga ale czesc nubow sie wylogowala i zostalo chyba nas tylko 8, w/e, ded to ded :p

Już ci nie wychodzą posty tak jak kiedyś, to tak jak z siusiakami, w pewnym wieku już nie staje jak się chce ;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Wasz szczerze,
Shane

~

Olorion. 14-02-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1900034)
Już ci nie wychodzą posty tak jak kiedyś, to tak jak z siusiakami, w pewnym wieku już nie staje jak się chce ;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Wasz szczerze,
Shane

~

za dluga przerwa ;\

Vincento_Vampire 14-02-2008 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1900036)
za dluga przerwa ;\

to idź nie wracaj krzyż na drogę będę tęsknić zawsze na święta wyślę pocztówkę i pozdrów ciocie też ok

ps takiego duetu jak ja i blefaw to nawet nestaz z gruchardem retardem i wifarnem by nie zrobili we czterech :cup::cup::cup::confused:8o

A tak wogóle to chciałby życzyć wszystkigo najlepszego, zdrowia, szczęścia i wogóle wszystkim zakochanym z okazji świętego Vincentego, to znaczy Walentego. Ja też mam dziewczynę, ma na imię Asia, kupiłem w sklepie tylko trzeba czasem dmuchać bo powietrze schodzi ;\\\

Wasz szczerze,
Shane

~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14.