![]() |
|
Argh normalnie już nie wytrzymam jak obejrzałem dzisiaj ostatni odcinek clannad a następny dopiero 8 styczna. Oni pójdą do wiezienia na dluuugie lata bo konwencja genewska zabrania tortur a to są najgorsze tortury!!!!!
|
Cytuj:
|
Nowy avek i sygna :D
Ide Hellsinga ogladac ! :D |
seria Rahxephon skonczona , warto bylo poswiecic 2 dni xD
|
Ja w koncu moze dokoncze 4th Stage Initiala, bo juz od tygodnia tkwie w polowie :P
Ale to wszystko przez uzalezniajace sluchawki i muzyke! :< |
Ja jestem na bierzące z Soul Eaterem, dokończę terazShanę, później School Rumble 2 i nie wiem jeszcze co dalej ; P. DGM zostawiam na dalszy plan ; p.
|
Sam zbanowany, czyżby za Droma? : D
Mam pytanie do 'znawców', czy warto zaczynać One Piece? Bo nie widziałem nawet odcinka. Tyle, że to 'lekki' tasiemiec. Warto? |
up@
Za spammowanie. Topic@ Co sądzicie na temat tej głupiej mangi naruto ; < Mogłaby się już skończyć. |
Cytuj:
ale jak chcesz to oglądaj ja poległem na 140 epie... |
@Argen
Ja dotrwałem do końca i trwam dalej. Co prawda jest kilka/kilkanaście nudnych odcinków, ale za to resztę opłaca się obejrzeć. Fillery to sobie odpuść bo są beznadziejne. ;( Sammy come back!! |
ja tam czytalem mange One Piece. Przy niebiańskiej wyspie z tym niebiańskim oceanem juz wymiękłem. Tak cały schemat się strasznie powtarzał że miałem dość.
|
@up
Tu masz 100% racji. Schematyczność walk w One Piece jest dobijająca. Najpierw padają pionki, przeważnie na strzała, żeby nie przeszkadzały. Następnie są walki "oficerskie", i na samym końcu walka z bossem. |
aż w koncu luffy odkrywa jak zabić bossa...
Ukryty tekst:
xDDDDD |
Nie bój sie, w D.Gray mannie jest podobnie
Ukryty tekst:
@down 134-143, i potem kilka pojedynczych. Te pojedyncze na pewno poznasz. Ja ściągałem, ale jak oglądasz online to na kreskowki.fani.pl masz bez fillerów. |
A które odc OP są fillerami? : D
|
Cytuj:
|
Ehh...Czeeeesc all :PPP
Nowa jestem. tzn. w tym temacie. Na swoim koncie mam : - Naruto (manga anime) - Clannad (anime) - Zero no Tsukaima - Myself; Yourself - True Tears - Shakagun no shana (czy jakos tak) - Poczatek mangi i anime Elfen Lied - Satan 666 (manga) - Bleah - polowe serii anime green green - Death note I teraz ubolewam. Zawsze po obejzeniu anime lub przeczytaniu mangi wpadam w depresje XDDD Poprostu chce mi sie ryczec bo to juz koniec, taka pustka. Tez tak macie?xd BO ja z 2 miechy juz nic nieczytalam ani nieogladalam i nagle w 2 dni satan 666. :/ ehh |
D.Gray Man ma fajny klimat...
|
Cytuj:
**** a tak na serio,nie raczej nie mamy ;) nie którym może trochę łez po po dramacie pójść.. jak jakies ecchi/komedia to do mnie,dramaty i muzyka do gro.. |
Rayza nie napalaj sie bo sie dziewczyna speszy... :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |
|