Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

kołbaś 23-12-2008 14:08

Argh normalnie już nie wytrzymam jak obejrzałem dzisiaj ostatni odcinek clannad a następny dopiero 8 styczna. Oni pójdą do wiezienia na dluuugie lata bo konwencja genewska zabrania tortur a to są najgorsze tortury!!!!!

Serious Sam 23-12-2008 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2390209)
Argh normalnie już nie wytrzymam jak obejrzałem dzisiaj ostatni odcinek clannad a następny dopiero 8 styczna. Oni pójdą do wiezienia na dluuugie lata bo konwencja genewska zabrania tortur a to są najgorsze tortury!!!!!

Także nad tym ubolewam, ale co zrobić? Masz żyletki ? :[

Koszyk 23-12-2008 14:22

Nowy avek i sygna :D

Ide Hellsinga ogladac ! :D

..::QRAS::.. 23-12-2008 14:44

seria Rahxephon skonczona , warto bylo poswiecic 2 dni xD

Grocix 23-12-2008 14:50

Ja w koncu moze dokoncze 4th Stage Initiala, bo juz od tygodnia tkwie w polowie :P

Ale to wszystko przez uzalezniajace sluchawki i muzyke! :<

Nari 23-12-2008 16:07

Ja jestem na bierzące z Soul Eaterem, dokończę terazShanę, później School Rumble 2 i nie wiem jeszcze co dalej ; P. DGM zostawiam na dalszy plan ; p.

Argen 23-12-2008 16:33

Sam zbanowany, czyżby za Droma? : D
Mam pytanie do 'znawców', czy warto zaczynać One Piece? Bo nie widziałem nawet odcinka. Tyle, że to 'lekki' tasiemiec. Warto?

Zalgadis 23-12-2008 16:45

up@
Za spammowanie.

Topic@
Co sądzicie na temat tej głupiej mangi naruto ; <
Mogłaby się już skończyć.

Rayza 23-12-2008 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2390527)
Sam zbanowany, czyżby za Droma? : D
Mam pytanie do 'znawców', czy warto zaczynać One Piece? Bo nie widziałem nawet odcinka. Tyle, że to 'lekki' tasiemiec. Warto?

do 50 odc. jest fajny miło obejrzec etc od 140 są takie nudy...
ale jak chcesz to oglądaj ja poległem na 140 epie...

Otakuma 23-12-2008 17:14

@Argen
Ja dotrwałem do końca i trwam dalej. Co prawda jest kilka/kilkanaście nudnych odcinków, ale za to resztę opłaca się obejrzeć. Fillery to sobie odpuść bo są beznadziejne.

;( Sammy come back!!

kołbaś 23-12-2008 18:01

ja tam czytalem mange One Piece. Przy niebiańskiej wyspie z tym niebiańskim oceanem juz wymiękłem. Tak cały schemat się strasznie powtarzał że miałem dość.

Otakuma 23-12-2008 18:15

@up

Tu masz 100% racji. Schematyczność walk w One Piece jest dobijająca. Najpierw padają pionki, przeważnie na strzała, żeby nie przeszkadzały. Następnie są walki "oficerskie", i na samym końcu walka z bossem.

Rayza 23-12-2008 18:41

aż w koncu luffy odkrywa jak zabić bossa...
Ukryty tekst:
tak! musze zmoczyć ręce a potem zaatakować crocodile! piasek twardnieje w poł. wodą!
tak! kiedy kapitan użyje swojej mocy! nami go zwiaze i go pokonamy!
tak! uzyje zaje...-gumowego-gana-i-wlacze-tryb-super-sayiana! i wtedy moim gun bazooką zabije tego goscia co zjadł sam siebie!

xDDDDD

Otakuma 23-12-2008 19:03

Nie bój sie, w D.Gray mannie jest podobnie
Ukryty tekst:
Po raz pierwszy pojawia sie lvl2, walka trwa 2-3 odcinki, z tym ze walczy Allen i Kanda przeciw jednej akumie. Z ledwością pokonują lvl2. Przy następnym spotkaniu drugiego poziomu leci na strzała.
Taka sama sytuacja z lvlem3. Pojawia sie jeden i jest super rare, i super silny. Po kilku odcinkach są ich już miliony i standardowo padają na hita.

@down
134-143, i potem kilka pojedynczych. Te pojedyncze na pewno poznasz. Ja ściągałem, ale jak oglądasz online to na kreskowki.fani.pl masz bez fillerów.

Argen 23-12-2008 19:07

A które odc OP są fillerami? : D

Rayza 23-12-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2390855)
Nie bój sie, w D.Gray mannie jest podobnie
Ukryty tekst:
Po raz pierwszy pojawia sie lvl2, walka trwa 2-3 odcinki, z tym ze walczy Allen i Kanda przeciw jednej akumie. Z ledwością pokonują lvl2. Przy następnym spotkaniu drugiego poziomu leci na strzała.
Taka sama sytuacja z lvlem3. Pojawia sie jeden i jest super rare, i super silny. Po kilku odcinkach są ich już miliony i standardowo padają na hita.

ale wiesz dla D.G-M to nowa manga wiec takie rzeczy mi nie przeszkadzają liczy motyw mangi a nie to jaki jest schemat walki ; D

Kasiek123321123 23-12-2008 20:00

Ehh...Czeeeesc all :PPP
Nowa jestem. tzn. w tym temacie.
Na swoim koncie mam :
- Naruto (manga anime)
- Clannad (anime)
- Zero no Tsukaima
- Myself; Yourself
- True Tears
- Shakagun no shana (czy jakos tak)
- Poczatek mangi i anime Elfen Lied
- Satan 666 (manga)
- Bleah
- polowe serii anime green green
- Death note

I teraz ubolewam. Zawsze po obejzeniu anime lub przeczytaniu mangi wpadam w depresje XDDD
Poprostu chce mi sie ryczec bo to juz koniec, taka pustka.
Tez tak macie?xd BO ja z 2 miechy juz nic nieczytalam ani nieogladalam i nagle w 2 dni satan 666. :/ ehh

Czegochcesz 23-12-2008 20:00

D.Gray Man ma fajny klimat...

Rayza 23-12-2008 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasiek123321123 (Post 2390927)
Ehh...Czeeeesc all :PPP
Nowa jestem. tzn. w tym temacie.
Na swoim koncie mam :
- Naruto (manga anime)
- Clannad (anime)
- Zero no Tsukaima
- Myself; Yourself
- True Tears
- Shakagun no shana (czy jakos tak)
- Poczatek mangi i anime Elfen Lied
- Satan 666 (manga)
- Bleah
- polowe serii anime green green
- Death note

I teraz ubolewam. Zawsze po obejzeniu anime lub przeczytaniu mangi wpadam w depresje XDDD
Poprostu chce mi sie ryczec bo to juz koniec, taka pustka.
Tez tak macie?xd BO ja z 2 miechy juz nic nieczytalam ani nieogladalam i nagle w 2 dni satan 666. :/ ehh

Dziewczyna? DZIEWCZYNA W TEMACIE! KONIEC SWIATA APOKALIPSA!!

a tak na serio,nie raczej nie mamy ;) nie którym może trochę łez po po dramacie pójść..
jak jakies ecchi/komedia to do mnie,dramaty i muzyka do gro..

Koszyk 23-12-2008 20:30

Rayza nie napalaj sie bo sie dziewczyna speszy... :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45.