Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Sequenzo 09-02-2010 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2729668)
zajebiście, lubię cię Sequenzo, napisz o tym książkę jakie masz marzenia i w ogóle jaki to z ciebie uczciwy gość skoro znasz doskonale swoje przywary, powodzenia Ci życzę i zdrowia, zdrowia i jeszcze raz piniendzy ;)

p.s po co masz w sygnie że jesteś neutral blablabla skoro i tak nigdzie nie podajesz jakiego masz chara więc nikt cie nie powinien ganiać?? plixor odpowiedź mi na to nurtujące mnie o tej wczesnej jeszcze - jak dla tibiomaniakófff - porze okej??

pozdrófffka misiaczkuu:baby:

Po prostu mam, bo kiedyś miałem Wara na innej postaci i tak już zostało :O:O:O..
W przeciwieństwie do innych jestem Uczciwy..Doskonale nie znam :/:/:/.. Mówię jaki jestem Only

Eneris 11-02-2010 08:24

Wymienie 94 knighta bez warninga na knighta którego można przenieść na inny server, lvl 60+

Sakan 11-02-2010 21:01

Feb 11 2010 16:36:31 CET -

Today, 5158 Tibia accounts have been excluded from the game for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.

Wcześniej bany były co miesiąc, teraz co -+ tydzień??

Edit:
No tak. Lepiej, że bany lecą coraz częściej.

Sequenzo 11-02-2010 23:26

to chyba lepiej ?? :-)

Bax 12-02-2010 00:00

Pewnie wiekszosc to zasluzona ale co to za roznica i tak wiekszosc co botuje to banow nie dostaje.
Ciekawi mnie tylko czy ktos juz dostal bana za uzywanie bota a go nie uzywal.

Trol'Trol 12-02-2010 00:19

no pelno jest takich niewinnych zbanownych ;/ np mental duranto

Bax 12-02-2010 03:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2731722)
no pelno jest takich niewinnych zbanownych ;/ np mental duranto

Chyba zle mnie zrozumiales, nigdy nie popieralem i nie bede popieral bota.

Nie pisalem o zasluzonych banach.

--- Bax dodał 29 minut i 43 sekund później ---

Ten post dotyczy sie wszystkich osob ktore chca mi pomoc.
Jesli ktos ma jakiekolwiek zdjecia, filmiki itd zwiazane zemna (Bax sho, Vivienne de'marco, Gryby)
To bede wdzieczny jesli podacie mi namiary linkow itd.
Na chwile obecna jeszcze nie zdradze do czego mi to jest potrzebne, badzcie wyrozumiali mala niespodzianka.

Yours Angelo

Trol'Trol 12-02-2010 04:10

o kurde ale fajnie
nie no nie sadze zeby kogos kto nie uzywal bota zbanowali jak nie banuja tych co uzywaja ;p

Sequenzo 13-02-2010 01:02

Odkąd jest System, to różnie to bywa.. Nawet sami Pracownicy Cipsoftu się wypowiadali, że ten System nie jest jeszcze Doskonały.. Więc pewnie Numery Wali jakieś.. Moją Postać na Rookgardzie zbanowali za bota, a stałem na Skeletonach :O:O.. ale to z 3 miesiące temu

pogromcar 13-02-2010 14:31

Kto zna aktualną sytuację na elysi kto jest z kim itp czy opłaca się tu grać

Trol'Trol 13-02-2010 17:04

burdel, raczej nie

kozaczeprzezneta 13-02-2010 22:57

ogolnie to trigery z noll fyra i rinkeby czy jakos tak ale to sie zmieni niedlugo

Eneris 14-02-2010 11:15

bo jest panowie zasada że jak się czegoś nie umie robić to sie tego nie robi, więc jak nie umiesz używać bota, to go nie używaj :P

kozaczeprzezneta 15-02-2010 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2732497)
bo jest panowie zasada że jak się czegoś nie umie robić to sie tego nie robi, więc jak nie umiesz używać bota, to go nie używaj :P

elaro juz nie uzywa ? :DDD

euphory 15-02-2010 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kozaczeprzezneta (Post 2732792)
elaro juz nie uzywa ? :DDD

pewnie uzywa jak 3/4 normalnych ludzi. Ale jak sie umie to sie uzywa B)

Trol'Trol 16-02-2010 23:19

co wy tu o jakis pierdolach gadacie war jest ;d jak myslicie kto wygra ?

Bax 16-02-2010 23:59

Pewnie wygra lepszy samo z siebie jest odpowiedz :P

Kazdy ma szanse wygrania, zalezy to od kilku wspolczynnikow.

Tak po za tym wracajac do Valentinesow jak ktos szybciej wspomnial, to z tego co widzialem duzo osob nie zmienilo serwera tylko kilka.
Noctum przez ostatnie 6 miesiecy robi gorsze "pa"??

Decade 17-02-2010 00:02

a ciebie baks wyjebali z noctum czy cie nie chca z powrotem?

Bax 17-02-2010 01:14

Jakbys nie zauwazyl to przez okolo ostatnich 7 miesiecy nie bylem prawie zalogowany.
Chyba nie myslales zeby stara ekipa wyrolowala jakas osobe.

Niedlugo wroce do gry, ale czy na elysie czy na inny serwer to sie jeszcze okaze zalezy to od wielu zeczy.
Nie wyjebali mnie, sam odeszlem bo wiedzialem ze nie bede przez dluzszy okres aktywny. Z tego o wiem to nie wielu starych osob "WRI" gra obecnie.
W tym badz nastepnym miesiacu wszystko sie okaze.
Jesli juz zaczne grac, nawet jak to bedzie inny serwer to chwile bede na elysi zeby zalatwic kilka spraw z kilkoma osobami xD
Zreszta kazde ubdate pier*** ta gre i nie wiem czy bede siedzial kiedykolwiek tyle co kiedys. Byc moze bede gral tylko zeby innym pomagac czas pokaze.

Cos jeszcze chialbys wiedziec?

Yours Angelo

Trol'Trol 17-02-2010 01:19

masz juz taki lvl i tyle kasy pewnie ze nie musisz juz expic :p dojdz do wara na elysi ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47.