Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Tiganna 17-01-2009 00:50

Myslalem ze gess i ambel sa wporzo ale widze jednak ze nastapila zmiana ;x
( Pewnie to ze tak dlugo nie mogli grac a reszta polakow mogla i ich to bolalo X()
Ciekawe jak dlugo to potrwa ;)

HellFrycek 17-01-2009 01:08

no bolalo ze nie mogli grac szczegolnie ze ambel ma 102 edka na iridii.

Kalorek 17-01-2009 09:24

boshe jebiom mnie wasze zasady moralne
nie mam szacunku dla pl, nie bede go miec i huj

zreszta probowalem 2x zjednoczyc all pli na servie, zeby byla jedna rodzina, ale gdy przychodzilo co do czego, to wszyscy zdupiali, mnie mieli zawsze w dupie.

Nie mowiac, kiedy dh wygralo war, to dostawałem tylko od pli insulty, a wszyscy nagle byli zwolennikami dh, dlatego pierdole was i bede sobie bil, kogo mi sie podoba

A JAK WAM NIE PASUJE - to jest milion serverów non pvp, albo mozecie nam pomóc w sensie finansoywm :P

DarkKZ 17-01-2009 09:26

Haha, pajace, osmieszacie sie :D jak juz poszliscie ubic 70 ed nie na bocie to juz nie dalo rady nie? pro pkerzy zajebani
"ups" kurwa "misklik" co chcecie byc fajni ? i tak zaraz to odrobia

a co do tego ze polacy "zdupiali", to do ktorego lvla ty siedziales cicho jak mysz pod piotlom?;/szkoda ze o tym nie pamietasz lamusie

@down
hehe, polakow nie wytepisz z tego servera:}

Kalorek 17-01-2009 09:36

faktycznie siedzialem pod miotła, szkoda ze na 40 lvlu bylem w pierwszym war z BU XD

moze i osmieszamy sie, ale Polacy nei beda grali
cel uswieca srodki xd

Mendolina 17-01-2009 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalorek (Post 2424769)
boshe jebiom mnie wasze zasady moralne
nie mam szacunku dla pl, nie bede go miec i huj

zreszta probowalem 2x zjednoczyc all pli na servie, zeby byla jedna rodzina, ale gdy przychodzilo co do czego, to wszyscy zdupiali, mnie mieli zawsze w dupie.

Nie mowiac, kiedy dh wygralo war, to dostawałem tylko od pli insulty, a wszyscy nagle byli zwolennikami dh, dlatego pierdole was i bede sobie bil, kogo mi sie podoba

A JAK WAM NIE PASUJE - to jest milion serverów non pvp, albo mozecie nam pomóc w sensie finansoywm :P

Ja też "jednoczyłem" Pl w gildii Brotherhood of Honour, a wtedy się dostawało hunta od FTP cały czas xD. Potem drugi raz jak już chciałem, to tylko mieliśmy 4-5 Pl w gildii, bodajże Moradin, Michael i jeszcze ktoś tam, a reszta w FTPA siedziała.

Kalorek 17-01-2009 09:45

ja tesh byuem!!!
no o tym pomysle to zapomnialem, ale to byl dobry pomysl :PP
no ale na tym servie nigdy takie cos nie wypali
a tak na prawde gdyby all pl sie zjednoczyli, to by byla wieelka siła, ale ze wszyscy wola grac, padać, płacić i od nowa, tzn ze moga sprobowac sil na innych serverach xd non pvp plx

Mendolina 17-01-2009 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalorek (Post 2424787)
ja tesh byuem!!!
no o tym pomysle to zapomnialem, ale to byl dobry pomysl :PP
no ale na tym servie nigdy takie cos nie wypali
a tak na prawde gdyby all pl sie zjednoczyli, to by byla wieelka siła, ale ze wszyscy wola grac, padać, płacić i od nowa, tzn ze moga sprobowac sil na innych serverach xd non pvp plx

Hah, ja przez 3 lata gry w Tibie i na Silverze nigdy nie płaciłem nikomu XDD

pobol 17-01-2009 09:51

@ Wielki Bytom Tim

Skoro tera tak ownujecie to poprosze 100k Seba Konieczny Ankrahmun za Faim Tane za ktora nie zaplaciliscie a chara wzieliscie wiec troche was zal... bo chara chcecie ale zaplacic to juz nie n/c

Kalorek 17-01-2009 09:52

@ up

ja Cie w huja nie zrobilem xd
wiec do calego teamu sie nie sraj ;p

pobol 17-01-2009 10:24

@up

to wasz zajebisty koleszka Aqua taki kozaczek jest...

poreda 17-01-2009 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pobol (Post 2424817)
@up

to wasz zajebisty koleszka Aqua taki kozaczek jest...

a ty wchodzisz co chwila i do kazdego problemy masz

@kalor
jeb ich az wyjda z serva, nie chcieli pomagac jak ich potrzebowalismy, olali nas to niech teraz graja gdzie indziej

HellFrycek 17-01-2009 10:39

@potus

wez sie odpierdol kuwra co kurwa bytom team?ja to kupilem?przy*******aj sie do konkretnej osoby a nie do "bytom team".

sory ze tak to ukulalem ale z rana nie chce mi sie myslec

Mendolina 17-01-2009 10:45

Róbcie co chcecie, ja się nie wtrącam, bo i tak to nic nie zmieni. W sumie był czas na zjednoczenie, teraz to już niemożliwe raczej.

Kalor od dawna obiecywał, że jeśli wygra wojnę to będzie znęcał się nad Polakami XD. Jego sprawa, a kto się temu sprzeciwia niech odpowie tak samo i zacznie polowac na Bytom Team EISOASOIES XD.

Dawergo 17-01-2009 10:47

@Kalor Tald
Serdecznie proszę Cie o używanie słownika ortograficznego. A jak już się mamy do twojego uczestniczenia w wojnach, i tak gówno tam robiłeś, więc po cholere piszesz, chcesz być fajny? To że we 3 ubijacie 70 lvle to żart, równie dobrze mogę wziąć parę osób i 30 lvlami zabić Ciebie, więc się nie ośmieszaj, bo tylko tyle robisz.

Dawergo

PS. Jak już często wspominałem, zapraszam na server Eonar (global) w World Of Warcraft, oczywiście nie takiego kalora, ale jakiegoś normalnego człowieka który umie się dogadać z polakami, którzy są naprawdę w porządku. Pomoc oczywiście zostanie udzielona, ale nie sądzę żebym kogoś namówił :/

HellFrycek 17-01-2009 10:49

A ty sie nie przy*******aj bo jest duzo osob ktore wala duzo wieksze "byki",a mu poprostu chcesz na chama dosrac.

poreda 17-01-2009 10:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 2424833)
@Kalor Tald
Serdecznie proszę Cie o używanie słownika ortograficznego. A jak już się mamy do twojego uczestniczenia w wojnach, i tak gówno tam robiłeś, więc po cholere piszesz, chcesz być fajny? To że we 3 ubijacie 70 lvle to żart, równie dobrze mogę wziąć parę osób i 30 lvlami zabić Ciebie, więc się nie ośmieszaj, bo tylko tyle robisz.

Dawergo

PS. Jak już często wspominałem, zapraszam na server Eonar (global) w World Of Warcraft, oczywiście nie takiego kalora, ale jakiegoś normalnego człowieka który umie się dogadać z polakami, którzy są naprawdę w porządku. Pomoc oczywiście zostanie udzielona, ale nie sądzę żebym kogoś namówił :/

A ja cie zapraszam do gry w pilke na osiedlu. Co ma jakis Eonar do obecnej sytuacji? Oczywiste ze jest Kalor by przegral bo albo nie gra w ten shit, albo dlugo byl retired.

I a propo 30 leveli i zabiciu jego. Nie nie zabijesz go z 30 levelami, bo po pierwsze ich nie uzbierasz, a jezeli uzbierasz to go nie znajdziesz.

Mendolina 17-01-2009 11:03

A co to za problem ubic 108 ed 30 lvlami?:O Są na to różne sposoby, a wiem, że jakby Daw chciał i się uparł to to mógłby to zrobic. Ale to nas odróżnia od niego, że przestał już grac w ten shit =)))))))))

HellFrycek 17-01-2009 11:05

HAAHA no to czekam niecierpliwie na to.

Mystic...Voldi 17-01-2009 11:09

Jan 17 2009, 10:47:10 CET Killed at Level 108 by Pione Sevar
and by Solar mlody :(

czekaj czekaj hmm... jak to było ? Pione już tutaj sobie nie pogra? :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:55.