![]() |
|
Cytuj:
|
Tym razem to ja jestem sprite, tylko ten hełm jakiś taki inny :p
http://img368.imageshack.us/img368/7...robionebn7.jpg |
Kochasz Pluszako hmmm ;) ciekawe czy ci coś odpalił z mojego deada o ile to miłość odwzajemniona ( nie wiem jak to jest u homo )
@down Super... |
Nie dosłownie go kocham :p On będzie wiedział o co chodzi to po prostu taka mała aluzja ;)
^^ UP zobacz sobie mojego ostatniego deada, pomyśl troszkę i zrozumiesz :) |
Chciałem WsZYSTKICH poinformować iż postać o nicku "Elder Peta" została sprzedana i obecnie będzie grał nią nowy owner wkrótce zobaczycie kto nim jest :)
BTW - Sprzedam Mandrake pisać na forum lub w grze "Royal Peta" |
Cytuj:
zjebe ci tą przyjemność i powiem kto :D Jest Nim : ........ xD |
Cytuj:
|
@Up
tak ja tak napisze Wracaj Peta do gry nowy owner to pizda. A ty człowieku s*******aj bo się wszystkiego czepiasz jak dziwka huja. |
@2up
Moze Peta chcial powiedzec, ze nowy owner jest pizda i zeby nie myslec sobie, ze to on caly czas ma ta postac. http://i267.photobucket.com/albums/i...beztytuu-4.jpg |
Cytuj:
S*******aj to także do siebie powiedz bo ciebie akurat dużo osób też nie chce na tym forum no ale... gdzieś trzeba pokazać że w Rl jest się o 90% jeszcze większym lamusem :D ;( |
Ok.Sorry.Zwracam honory dla Pety ;p
|
Ja juz skorzystalem z uslug Pety :D New ownerzy rox
|
Dobra ... mniejsza z tym dzisiaj zostałem okradziony przez Marcela i jego Rl'a Zidara~ uważałem ich za kumpli lecz pozory mylą okradli mnie na 350k za które miałem mieć pacc'a ... co kasa robi z ludźmi ? 185 ek sprzedaje kumpla za 350k \o/
BTW: Marcel Of Nerana nie ma 10 mlvl i wątpie by kiedykolwiek go miał ofc. ten screen to był jeden wielki fake skąd to wiem ? bo byłem jego kumplem a raczej tak myślałem - PoZdRo ! Nie widzę sensu grania na serverze gdzie kumpel sprzedaje kumpla dla 350k ... jeżeli ktoś nie wierzy to mam zapisaną całą rozmowę zależy mi na tym by wszyscy wiedzieli ze Zidar Than jest złodziejem a Marcel sprzedawczykiem |
Signed
Dokladnie... Marcel i jego pró kumpel to dwa ****e dla ktorych liczy sie tylko gra :< omg Drobne gpki sa dla nich pretekstem zeby ojebac "kumpla".. chociaz czy tacy ludzie maja kumpli(watpliwe)...
Co do nowego ownera pety... ZAMKNAC RYJE! no to chyba na tyle , ciao |
Cytuj:
|
Vaderick ty sie nie udzielaj bo to ty kupiles Elder Pete za 1,5kk myslisz ze nie wiem? dlatego cie ojebalem pozdro dziecko allegro :baby:
|
Srry za powtorke
|
hmm , troszke niedoinformowany jestes... To ze za 1.5kk to prawda , lecz to ze "dziecko allegro" to juz nie do konca bo Pete kupilem na allegro za gp ale nie te 1.5kk - dla twojej informacji zarobilem cala kase na ng i re-sellerowaniu :)
A to ze kupilem Pete to wcale nie jest zadna tajemnica wiec huj ci do tego :S Zdaje mi sie czy myslisz ze ojebales mnie? hmm.. Dla twojej informacji Royal Peta to char starego ownera naabie -.- |
O ja pierdole, przebrnąłem przez kilka ostatnich stron i jeden wniosek:
Banda debili, wy*******ać do szkoły, matołki :) /Aihalas, żeby nie było ze anonim. |
Miłość, zdrada, kradzież... O Neranie można nakręcić jakiś serial pseudo romantyczny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |
|