![]() |
|
:p
A który to tomb plaża? Ten na lewo od Ank?
|
55 master, 46 magiczny
tomby- wszystko fajnie, ale waste :/ dragi- all zajete. guardami juz zygam. jakies pomysly? exp minimum 30-35k/h, tak zebym wychodzil na zero albo na lekki plus. |
10 lvl Druid, 12 mlvl, EQ: P-set, sneakbeat rod, dwarfen shield i steel helmet. Carlin, FACC. Gdzie expic? B)
|
Paladyn, level 11 skill dista 40. Gdzie mogę expić? Dodam, że mam kasy i strzał pod dostatkiem. Tereny PACC również wchodzą w grę.
|
Cytuj:
-Mintwalin, oczywiście znakomity loot ale gdy nie masz postmana to bedziesz się męczyć z targaniem lootbaga. -Na tym lvl możesz blokować DLe, GSy itp więc możesz sie wybrac na jakiś hunt z guildią. Cytuj:
-Tomby, możesz próbować na tym poziomie przed TP, w niektórych może byc hard, ale jak wybierzesz sobie jakiegoś i dobrze obcykasz respy będzie sie naprawdę dobrze expiło. Raczej będzie sie zwracać. Polecam tomby: GS i ten z ogniem po drodze ( nie pamiętam jak sie nazywał). -Mozesz popróbować na lizardach expić ale nie łaź za daleko. Cytuj:
Cytuj:
-Dwarfy i roty w kopalniach -Dwarfy Soldy i Guardy (sporadycznie) w kopaniach -Cyce w Mt.Sternum -Amazonki koło Venore Cytuj:
Cytuj:
-Roty pod LB -Roty na Darashi -Mino Tower na Darashi ( bardzo dobry loot) -Tomby na początkowych poziomach -Larvy koło Ankh -Dwarfy Soldy koło kazz Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak dopiero wyszłeś z rooka to najpierw idz na trolle,orki,orki spermany itd.
Zrobisz 9lvl idz skillować zrób tak gdzieś 40 skille i idz expic na Zamek koło Ab. Zrobiłesz 20lvl idz skillowac tak gdzieś do 60 skill i exp na kopalniach. |
Cytuj:
|
Chcę expić najszybciej jak mogę.
Dam radę Dwarf Guardom? Co powiecie o slimy i ghule na północy Ab'? Jak z Hellgate (tu chyba za mały lvl - za mało capa na strzały). Czekam na odpowiedzi :D |
70ek po hacku, p set, k axe, c helm, beholderka
93/91 mysllaem zeby sie powluczyc na darashii cos zarobic moze i kupic lepsze eq i isc na zolwie/mint. Myslalem bardziej o mint, tylko z jakim eq tam isc? Bo normalnie szedlem z 50lvl, nooo ale mialem dobre eq. Teraz kwestia 1handed czy 2handed...na tych skillach to chyba lepiej isc jednak z 2handed tylko teraz mf czy uhy... Poradzcie cos, bo malo pacca a nie chce zeby sie char zmarnowal |
Exp
Gdzie moge szybko nabic 33 lvl albo wiekszy. Jestem sorcerem moje eq to p set. steel helmet. dwarven shield, wand of plaque. aktualnie mam 25 lvl i 26 magiczny.
|
Takie troche odmiennie pytanie. Zeby zrobic postamana z pewnym momencie musze musze sie przejsc do mintwalin[cos takego :d] Wiec czy dalbym rade wystepujacym tam mino magom?? Pallek, 20 lvl, 8 mlvl, 57 dist EQ:p-set,crown helmet
|
Pokonam wild warriora albo cyca knightem 13 lvl 36/32? Eq fire sword , crown helmet , dwarven shield , brass legs i leather boots. prosze o odp :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Poprostu dużo osób mi pisało, że 40 dista wystarczy. A mi się już nie chce siedzieć na tych trollach :D
|
witam mam skille 67.66 lvl 20 eq bs , k.armor , c.helmet , scraft , p.legsy , meduze , 3x ring sword skillowalem postac ok 7-9 dni teraz chcual bym powaznie expic gdzies przeczytalem ze przy tych skillach spokojnie moge isc na elfy gdzie ciekawie leci exp? co wy o tym myslicie? jestem z Carlin:):)
|
gdzie expic magem lev 36/ mlv 43, moze byc lekki waste aby exp dosc szybko skakal
|
Cytuj:
|
Gdzie może expić sork na 21 lvl / 19 mlvl?
Eq: Plate legs i armor, beho shield, crown armor i butki zwykłe. Pozdro i dzięki z góry za pomoc. :) |
Gdzie expic EK ze skillami 69/69?
Eq: p set, crus helmet, fire axe i vamp shield. Mam pacca. |
gdzie expic
tym ek 69/69 mozesz smialo expic na dragach tylko kup sobie k arma, chyba ze jush masz.
a ja mam kilka pytan: paladyn 17lvl skille 56dist/45 shielding eq: crown helm, golden arm, demon shld, k legi i speary czy z takim shieldem i shieldingiem moge skillowac na cycach? bo chce doskillowac 60 lub 65 dist... a potem mas exp... wiec czy 45 shielding z dem shldem dam rade skillowac na cycach? myslalem o slimach, ale jak ten padnie to speara nie zdarzam podniesc i jest pod poison fieldem wiec kicha... acha i dla innych palkow: rob distans 60+ lvl 20+ i idz na dwarfy guardy, cycki, dragi... na 35 powinienes spokojnie bic gsy uciekajac ;] dla mnie teraz najwazniejszy jest dist fighting wiec: lepiej zrobic 60 dist i mas exp, czy 65 (czego mi sie niechce) i miec extra exp... plx o szybkie odp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16. |
|