![]() |
|
Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!! Cracovia !!!
Jeden Zero Derby Wygrane !!!! |
slask wiselka lechia gdansk _/
btw Cytuj:
|
chrzest knajcika elimka na vencie flow hahahahahahhahahahahahaha
http://www.speedyshare.com/files/19439095/hahahaha.vrf |
Słabe :D szkoda, że nikt nie nagrał tego jak dał się wkręcić, że bijemy się z Rebellion na Ank, obkupił się <20 bp mf haha >. Przyszedł na ank, wybiegł do środkowych dragów i stwierdził "ej, Wy mnie chyba w chuja robicie" :D
|
Cytuj:
|
Przyznac sie kurwa kto Xaara hacknal bo mi ojebal domek XD
|
Przykre. :D
|
Robercik na pewno!!!1
|
Taaa ojebalem sie sam ze wszystkich pieniedzy teraz sobie na nich siade i bede zbijal baki.
|
Dobrze ze passow nie mialem :P
|
Cytuj:
|
Zawsze to powtarzałem.
Żydowski char, żydowskie nasienie. Było zmienić pacy, dane, maila i reca, by nie było problemu. |
ten "żydowski" char jest bardziej zasłużony niż Akon Yode na którego passy miało 50% Flow i cała furora...
|
dotykales "G" punkt zeby byc ze flow.. po tym jak zdradziles kolegow z pandorii, ciekawe komu teraz palec wtykasz
dales sie zapamietac jako placzaca pizda i nic sie nie zmienilo... |
Z moimi kolegami z pandorii jestem po dzień dzisiejszy, odszedłem od osób które były z furory jak zobaczyłem co się dzieje z tym serwerem,
jesteś żałosny zawsze oddawałeś pass bo jesteś zerowcem i namawiałeś innych żeby oddawali w przeciwieństwie , zawsze sam grałem moją postacią i mimo że padałem po 8 razy w wojnie to byłem nadal gotów orać a nie jak niektóre osoby co padły 1 lub 2 nie wchodziły na ventrilo. <cheers for lookeyy> |
Tymmon nie logiczne by było jak by mnie hackował, a później oddawał mi swoje itemki które są więcej warte niż to co straciłem :]
|
Cytuj:
nie oddawales bo wiedziales ze ktokoliwek je dostanie to spierdoli ci postac... nie lubil cie nikt, nie zaprzeczysz... jak zaczela sie wojna jedna druga czy trecia to chyba kurwa obierales kartofle dla wojska bo nie bylo cie nigdy... jezeli znajdziesz jakakolwiek wojne w ktorej twoja postac zaliczyla wiecej plackow niz moja przeprosze cie... a zaorac to mi mozesz dzialke na wiosne za dwie dychy. |
Cytuj:
I'm your FAN! :p |
Cytuj:
Nikt mnie nie lubił??hmm Ty może i nie ale jestem pewien że są osoby we Flow które lubią mnie po dziś dzień. |
Cytuj:
A co do bycia zasłużonym, kogo obchodzi ile zrobiła PIXELOWA POSTAĆ? Człowieku, zastanów się co Ty piszesz... Bo jak na razie jesteś w ścisłej czołówce ludzi (razem z Kakejem), którzy chcieli pogryźć rękę, która ich karmi... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |
|