![]() |
|
@Neo
Mi się jednak wydaje ,że Katty narobiła sobie więcej siary :) również POKEMONEM :> |
Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 10, gości: 1) xd
|
No spoko ale pokemon ma swoje glebsze znaczenie :P
@Michael :O Czyzby rekord? :D Sell Golden Armor, Pirate Set, Dragon Hammer and Wand of inferno. Post Here. :P |
hm...
chyba za bardzo nie wiecie w jakim sensie "Pokemon" Pokemon - Także "dziecko neostrady" lub "troll". Osoba najczęściej w wieku 12-17 lat, która robi gnój na różnorakich forach intenetowych, czatach itd. Nie przestrzega netykiety, zakłada bezsensowne tematy i ma w*****ający sposób PiSsaNja (jakby co jakiś czs waliła łapą w Caps Lock). |
@Katty
All się z Tobą zgadza :) |
Piszesz to, aby wzbudzić we wszystkich litość ? Że niby teraz beda cie wszyscy bronic ? Byc moze beda... ale wybacz. Znaczenie takich tekstów czuć na kilometr ;S
|
Cytuj:
Jest takie powiedzenie ,,Kto sie przezywa ten sie tak sam nazywa'' więc według mnie to ty jesteś takim ,,Pokemonem" |
@Katty
Teraz Ty tak specjalnie piszesz aby Ci pomogli żal.pl Chodzi mi ,że opis pokemona zgadza się z tobą LMFAO Zrobiłaś z siebie ciote :) |
@sardas
Na ch@j sie wtracasz? To twoja sprawa? Zamij sie soba wkoncu. |
@all
Nevermind... Girni, ja osobiscie uwazam, ze zachowuje sie dojrzalej niz Carrota x] Btw. Nie rozmawiam z toba Carrota, bo twoje posty narzucaja mi teze, ze zbyt inteligentna to ty nie jestes ;p |
@Katty
Ty również nie jesteś zbyt inteligenta HAhhahAH (Przynajmniej wydajesz się być głupia) Fajnie czasem pośmiać się z dziecka neostrady :) tylko troszkę mi Ciebie żal.. |
Użytkowników czytających ten temat: 12 (zarejestrowanych: 10, gości: 2)
rekord blx? |
O, nabek sie odezwal :D :D :D
|
Nie skomentuje tego ;d MAm wazniejsze sprawy teraz ;( ALe fajnie sie gadalo. :) Lubie sie posmiac z tego, jak probujesz na mnie wrzucic ale ci nie wychodzi i uzywasz moich argumentow :) Cya kochaniutka ;*
|
OJOJOJ wy dziewczyny znów się kłócicie :P
Widziałem zdjęcie Kasi i nie wydaje mi się aby była podobna do Pokemona i muszę powiedzieć że wcale nie jest taka brzydka jak uważacie :] Na forum w wielu przypadkach wydaje się że dana osoba jest pusta... Ja tak myślałem o Kasi ale gdy poznaliśmy się bliżej zaczęliśmy rozmawiać tak prywatnie to okazała się naprawdę fajną dziewczyną. Pamiętajcie że nie wygląd świadczy o człowieku :) Co do Karoliny... Na twój temat mogę się wypowiadać tylko z tego co piszesz na forum bo Cię niestety lepiej nie znam :(... Dziewczyny ja proponuje abyście skończyły ten spór i spróbowały się zakolegować :P. Przynajmniej spróbujcie :) Pozdrawiam |
@Katty
Najlepiej było by gdybyś wogle nie komentowała Zrobisz to dla mnie "Kochaniutka"? @Ligus Masz dobry pomysł ale Ona poprostu nie może znieść fakt iż nie jest jedyną dziewczyną na forum... |
@Carrotta / Katty
Od czasu do czasu czytam sobie forum aby byc wmiare na czasie z silverą ,ale uwierzcie mi że czytanie tych porytych i dziecinnych ( z obydwu stron) postów do najprzyjemniejszych nie należy ... Myśle że wiele osób ma podobne zdanie na ten temat więc oszczędzcie nam swoich dialogów ;PP |
@Carolla
Nie mozemy komus zabronic wypowiadac sie jezeli nie lamie regulaminu ;p @Ligus Ty grasz wogole jeszcze? :/ Chce ktos kupic cos czy nie? >.< SELL GOLDEN ARMOR ~ GUARDIAN SHIELD ~ DRAGON HAMMER ~ WAND OF INFERNO ~ PIRATE SET ~ MSG ME :< |
@ Kochaniutkie
Jak chcecie sie kłócić to plz róbcie to gdzies indziej bo aż żal na to patrzeć... |
Kilver@
Niech się kłócą byle nie na forum ja już swoje w tej sprawie napisałem :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |
|