![]() |
|
On się sam zrookował bo hack to mało prawdopodobny niezły koleś ;D zrookowac się z takiego lvl'a
|
No, to w sumie wszystko co najwazniejsze, juz wrzucilem ;p
http://s4.photobucket.com/albums/y10...BBa%20meeting/ jeszcze raz daje linka, zeby nie trzeba bylo szukac XD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ty, rybster nie placz ; 2 debili mnie jak dla mnie ;]
Furora Fear mE! 3 dni pomsty i juz mam 150k ;] Ty rybster wczoraj GS mi zpadl xD Diabel\ |
Cytuj:
pisze sie spadl newbie? |
:
Cytuj:
|
chcialbym tylko zaznaczyc, ze nikt z vision nie zostal schackowany ;]
Tylko prosba, nie mowcie mi tu o ownerowaniu ;] |
@Up
Trzeba wiedziec komu sie passy daje :p |
Cytuj:
Dołączam sie do gratulacji złozonych przez Khazula,... @Topic No wiem Teufel ale, chcialbym zeby to co zmienilo bo to jeden z nielicznych serwerow co posiadaja polacy, a i tak sie klepia nawzajem ;s w ogole ta polityka tego serweru jest do bani, i nie mowie tutaj ze ja bylbym lepszym wladcą,.. :P Sverige äger :swe: |
A ja sie powtorze, tibia SUX :P
Niedlugo malo osob bedzie gralo, gra umrze ;p |
Halth Aldar tez mial hacka okolo 3:15 ale uzyl reca i mu lvlu nie zje@#li
I co Imargam widze ze sie cieszysz z jego EQ wystawiajac je w domku?? |
@impra: Filmiki o wiele lepiej wam wychodza niz zdjecia xddddd
|
Cytuj:
br roaxando ! |
Nie mówcie tylko że Vision zhackowało Magramiego, przecież to nielogiczne, Magrami padał regularnie w każdej bitwie i był pewnym źródłem fragów, jaki byłby sens go rookować? :D
|
Elo Puc ;]
Grubo bylo widze.. :) Kiedy sie cos znowu szykuje ? :p Od ostatniego razu jak byles nas troche minelo.. :) ja teraz nie wpadlem z nimi.. nie wyszlo ale mam nadzieje ze bedzie okazja sie spotkac jeszcze w najblizszym czasie :p Pozdro ;) |
Szczerze mowiac, raczej watpie o najblizszym czasie :p
Nastepny platny urlop mam na Boze narodzenie, ale moze uda mi sie jakies 2 tyg wytargowac w wakacje, to moze wpadne do Polski ;p |
A gdzie Puc mieszkasz jak mozna wiedziec?;d
|
Co do hackow to pewne jest to ze [GUILD]Vision[/GUILD] nie mialo z nimi nic wspolnego! Nawet to ze na dead liscie Magramiego i Caltusa zapisal sie jeden z ich nub charow..
|
Cytuj:
|
19:04 Halth Aldar [105]: 19:03 Harcesh [80]: sprzedasz domek? 19:04 Halth Aldar [105]: offer 19:04 Harcesh [80]: oddam ci twoje eq
fajnie masz gosciu :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |
|