![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Arha roooxior :evul: :evul: |
Cytuj:
Nie roxior ale chociaż jestem uczciwy, a nie jak kochany Error~ >.< |
Arha Respect B) Nie tylko ja poznalem sie na Error(ze) :] Jeszcze raz sry za tego fraga....
|
Suv a jak mozna miec do ciebie zaufanie...
Wielki Mastah taktyk Suv, ktory pierwszy z Sobs'ow sie wyplacil.... Czlowiek cale zycie pracuje na swoja reputacje. Mozna ja zniszyczc w ciagu kilku minut/sekund a zeby ja naprawic to czasami zycia nie starcza |
Qxwatz witamy w Naszych szeregach ;)
Suv,Michal mial do Ciebie zaufanie i wydaje mi sie ze przynajmniej na jakis czas je straciles.Dlllllllluuuuggoooo Wuja stal za Toba uwierz mi :) |
@ Qxwatz
Ty złodzieju je*any nie kłam. Ojebałeś Errora~ i doszedłeś do LS bo powiedział że padniesz noobie. Byłem u kumpla kiedy rozmawialiście na guild chacie o tej sprawie z knightem. Miałeś jako jedyny recka a potme mówiłeś że to nie ty hacknołeś. żal.pl
|
X( Dlaczego stary owner Generała Castera shakował Romana ? X(
|
lol 2 razy już go hacknol...i Roman nie gra już
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Drogi Olku : jezeli slowa ze nie obdarzylem cie zaufaniem piszesz powaznie .... to miales moje zaufanie jakies pare miesiecy ?? od kiedy trwa wojna ?? listopad ?? grudzien ?? a mamy polowe maja ... i to ja zawsze opowiadalem ze masz problemy z netem , potem ze musisz podexpic , potem ze wpierw z kumplami musisz sobie niektore sprawy ustawic .... trwalo to bardzo dlugo i jak napisal Boixos chyba jako jedyna osoba caly czas bylem za toba .... ale im dalej tym stawiales nowe warunki .... UWAGA prosze posluchac :
1. musisz byc liderem gildii choc miales do niej dojsc pod koniec wojny . 2. nie mozesz dojsc do wojny bo ty musisz miec najwiecej fragow. 3 raz ta osoba ci nie pasowala raz ta ..... 4 niektore osoby teraz sa w ng co ci nie pasowalo i jakos gitara gra ... Zawsze w ciebie wierzylem , zawsze bronilem , klocilem sie o ciebie zawsze .... ale chyba coraz to nowe WAŻNE powody , jakos mnie nie przekonaly do tego aby dalej bronic twojego dobrego imienia ... Zawsze w ciebie wierzylem ... ale chyba to ja wyszedlem an idiote przed swoimi kumplami z Et i LS bo nigdy nie dalem an ciebie slowa powiedziec , i reczylem za ciebie ... jak widac na prozno .... i naprawde nie wiem czy wole Polacksa Dotrzymujacego slowo , ale jest noobem czy 127 lvl ktory nie dotrzymuje slowa i nie wesprze ludzi ktorzy mu zaufali ... Suv nie pisze tego na forum aby w jaki kolwiek sposob cie osmieszyc ... ale skoro zaczelo sie to na forum to na forum niech sie skonczy ... i przed ludzmi siwecimy oczami ?? tak bo miedzy innymi wiele osob z forum wspomoglo nas w wojnie i liczyli na ansza wygrana ... i wiedziales o tym ale chyba olewajac nas zlekcewazyles te osoby ktore nas wspomogly bo tez liczyly na ciebie !!! Dla mnie zawsze bedziesz kumplem Olku ale chyba troche zabladziles w tym swoim tibijskim zyciu .... :(:( :( :( |
Van : prosze wez numer od kogod z LS napewno ci dadza :D czy kiroy szika benek yunek pephy :P powiedz ze chcesz numer do michala :P chetnie porozmawiam z toba :) czekam :D
Btw pacc na Kiroyu ?? Wujo wróci ?? dowiemy sie tego w nastepnym odcinku ;) |
Wuja jak ty cos napiszesz to zawsze jest madre i prawie zawsze sie z tym zgadzam ;d
btw 18:37 You see Bozanoglu (Level 92). He is a royal paladin. He is Deception of the Last Sunrise. tak samo shadow vain i quattron ;) |
Cytuj:
|
Wujo jak zawsze mądru długi post xD
Tylko jedno mnie ździwilo ;/ Ze zadnego usmieszku nie bylo xD Widocznie ten post nei byl dla ciebie taki radosny :D |
Ja to powiem w stylu Miśka Koterskiego :p
DO BOJU LS I VANUM ;) Pokażcie im, że jesteście coś warci bo JESTEŚCIE ;) Może was wesprze chociaż troche na duchu... Pozdro. |
Cytuj:
|
@Kiroy
Pkt. 1 mnie rozbawil kompletnie, aż trudno w to uwiezyć, że takie coś się wydażyło xD Po raz pierwszy muszę użyć słów "Kiroy mentorem forum o obsidii" ; ) Naprawde tym postem przekonałeś mnie do siebie xD @Shadow Vain Zawsze dażyłem ją szacunkiem ;] i teraz jeszcze polepszyła swoją pozycje ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |
|