![]() |
|
Cytuj:
|
HAHAHHA
3lata z dp nie moglsicie wyjsc a teraz mowisz mi zebym wyszedl Dla was wiekszy lvl nie potrzebny mi wystarczy 45 jak narazie |
viron pro... jaki masz payment?
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Viron my bylismy 3 lata hunted ok...a ile czasu ty lizales dupe zeby dostac sie do kebabow;P?wez nie kompromituj sie juz xP
|
Cytuj:
o kurde, zabiłeś moje uczucia hahahah nie mogę ze śmiechu, zaraz skonam :< |
Cytuj:
na chuj sie cieszysz zlamasie, oddawaj pasy na kazde ob i padnij na wlasnym maslogu na spectrach lamusie.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Viron gz lvl ANAS ty debilu piszesz o lizaniu dupy a ty jestes w tm najlepsz lizales od poczatku lizesz teraz i bedziesz lizal kazdy wie ze jestes najwieksza ciota tego serwa i nic tego nie zmieni Cytuj:
VIRON jestes 14-15 latkiem ale oni ci do piet niedorastaja :cup::cup::cup: |
Cytuj:
Vincent help;(;(;(;( |
Cytuj:
|
albo 'ta a w tym temacie byl kiedys dzien bez klutni...'
|
Cytuj:
|
Wiron prawda jest taka ze gdybyscie nie pingowali i nie zbloczyli hotkejow tym ludzia to byscie ich nie zabili -.-.-
|
Cytuj:
|
hahahahaha myslicie ze ten pipah czy jak mu tam to ja? niezle;d to van hellsin czy jakos tak
i co ja kiedys lot ukradlem? ja pije 5 piw w 1h i aryrtharun is true gangster no a wiron to smiec ofc ale dama wiekszy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vincent > Phoenix > Ripper
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
"Mam do sprzedania 137rp, postac jest hunted, ma jakiestam grosze do zaplaty, ale kwestia dogadania albo symbolicznej sumy ktora jestem w stanie pokryc zeby byla ona wolna. z 20% do next lvla, mlvl22., 92/59... assassin outfit, nk 1st addon, miecz na plecach warriora. eq, bohy i jakiestam smiecie, bolty i runki na poczatek wystarcza, blessy sa rowniez ;) inquisition i poi nie robione. z przykroscia stwierdzam ze postac ma tkz del warning, po ostatniej fali banow, ale dla osob grajacych uczciwie to nie sprawi zadnego problemu. odpowiadam tylko mailowo, [email protected]. zainteresowanych prosze o kontakt. Cena jak zawsze, do negocjacli. "
":D |
Cytuj:
wogule to fajnie ludki mieszkajom w tym rybniku hehe pozdrawiam bezok oraz imek i gratuluje zajencia miejsc przy wejsciu do nowego centrum:cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
bo rybnik wkoncu nie? ej nie muwilem ze w ogule tam som bezoki imek jak zgadneles?;\ |
patrze ze polacy dalej expia, coprawda mamy 7 z rana ale niektorzy od 17.00 jeszcze sie nie przelogowywali ;) gratuluje! a zreszta , czego sie dziwic? mamy podwojny exp !!!!!!!
|
karolek niegadaj bo jak bys mogl te bys siedzial 25/h!;D :cup::cup:
|
chcieliscie wydymac Freda to teraz Fred wydyma was :]
//kucharz |
chcielismy chcielismy BajaBONGO!
|
Cytuj:
Adedin - przecierz widac na pierfszy żut oka rze bezok i imek oni wszyscy majom wypisanom tibie na tważy tylko ta babcia nie ona ma za to pokemony online zupelnie jak nestaz:cup::cup::cup: pozdrawiam nestaz oraz jego posty na tibia.kom kture jak czytam to mi sie przypominajom muppety (czyli kukielki hehehehe i polaczki z anima lebera) i te dwa dziadki co siedzialy u gury i zawsze jakis bezsensowny komentaż glosily ktury myslaly rze smieszny a nie bylB) Wasz szczerze, Shane ~ |
panie everanor a od kiedy tak klapiesz jadaczka? mowic na studiuach nauczyli? bo jak jeszcze na iridi grales to nie byles taki rozgadany
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
ocb z laksami?
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
chodzi o laxuf ale chetnie poslucham o laskach
btw damy dziewczyna http://photos.nasza-klasa.pl/1741085...43c5cbf9d.jpeg edit candia |
bananowe jarmarki ramtamtam
|
gratz 100 banan:cup::cup:
wlasnie zobaczylem nowa gildie Triad : polaczki , viron, van hellsin i polowa bongo. jeszcze tam ex - arcanium member feava brakuje i emeric luca AHAHHAHAHAHAHA LEZE:cup::cup::cup::cup: |
Zgadzam się z rippersonem.
komentarz zbędny |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |
|