![]() |
lol ladne baty zet dostaje :) a wszyscy pisali jako to jest best evul i najlepszy pvper w tibi...haha
|
Ron Montegro
Jan 25 2007, 00:08:33 CET Killed at Level 167 by Nemtor Ice Max Jan 25 2007, 00:07:48 CET Killed at Level 104 by Nemtor and by Alorous Escuridao of Daru Jan 25 2007, 00:05:16 CET Killed at Level 132 by Nemtor and by Bamion Royal Suchy Jan 25 2007, 00:09:38 CET Killed at Level 146 by Nemtor and by Froneazin Noiry Jan 25 2007, 00:06:07 CET Killed at Level 90 by Brollik Pempushek Jan 25 2007, 00:07:24 CET Killed at Level 115 by Nemtor and by Last Del'Impro Piromann Jan 25 2007, 00:13:57 CET Killed at Level 106 by Nemtor Vieri Azzurra Jan 25 2007, 00:05:49 CET Killed at Level 116 by Nemtor Xrio Iguin Jan 25 2007, 00:04:43 CET Killed at Level 111 by Nemtor and by Kirenox Willy Stonesoul Jan 25 2007, 00:09:15 CET Killed at Level 137 by Nemtor and by Masakrowiec Ernestos Jan 25 2007, 00:09:47 CET Killed at Level 106 by Nemtor Darth Lucyfer Jan 25 2007, 00:10:34 CET Killed at Level 100 by Nemtor and by Azka Elvan ładne baty zet rozdaje;) |
Shael Elvenwood
Jan 25 2007, 00:02:24 CET Killed at Level 157 by Gloomy Chooper and by Piechtolot Vieri Azzurra Jan 25 2007, 00:05:49 CET Killed at Level 116 by Nemtor Willy Stonesoul Jan 25 2007, 00:09:15 CET Killed at Level 137 by Nemtor and by Masakrowiec Noiry Jan 25 2007, 00:06:07 CET Killed at Level 90 by Brollik Ernestos Jan 25 2007, 00:09:47 CET Killed at Level 106 by Nemtor Ice Max Jan 25 2007, 00:07:48 CET Killed at Level 104 by Nemtor and by Alorous Pempushek Jan 25 2007, 00:07:24 CET Killed at Level 115 by Nemtor and by Last Del'Impro Royal Suchy Jan 25 2007, 00:09:38 CET Killed at Level 146 by Nemtor and by Froneazin Piromann Jan 25 2007, 00:13:57 CET Killed at Level 106 by Nemtor Escuridao of Daru Jan 25 2007, 00:05:16 CET Killed at Level 132 by Nemtor and by Bamion @up. Aff szybszy :P |
Po raz kolejny zostało dowiedzione, że bez Nemtora CO i ich allies nie s± w stanie zrobić absoultnie NIC. I wcale nie chodzi o to, że Nemtor jest genialnym strategiem, wspaniałym liderem gildii, niedo¶cignionym wzorem pvp (którego tak naprawdę już nie ma) - może i jest, ja nie mogę tego ocenić, ale swoje widzę. Nemtor jest ewidentnie najszybszym graczem na Aldorze, ma największ± siłę rażenia i kilkudziesięciu przydupasów, którzy w razie potrzeby zgin± zamiast niego.
Swoj± drog± - gratulacje, wojna jest ciekawsza, jeżeli druga strona (nawet je¶li tylko dzięki jednej osobie) też od czasu do czasu co¶ zrobi. |
Tyrrain
Jan 24 2007, 23:25:20 CET Killed at Level 130 by Anubis Woman and by Smuulaan Vu'xiu Jan 24 2007, 23:39:19 CET Killed at Level 111 by Redd Xedriand Lady Galfi Jan 24 2007, 23:49:43 CET Killed at Level 90 by Lunusa and by Quf Meteonka Jan 24 2007, 23:50:28 CET Killed at Level 65 by Royal Suchy and by Smuulaan Ananek Jan 25 2007, 00:04:31 CET Killed at Level 110 by Maly wizak and by Ares Deathbringer Czaroodziejka Jan 24 2007, 22:25:44 CET Killed at Level 83 by Noiry Teraz to sie dopiero zaczelo fragowanie, wygrywalismy dopoki nie przyszlo 1-95815-185-9158-151- noobcharow aby nas blokowac:p Dzis Wy wygraliscie mam nadzieje a w zasadzie jestem pewien,ze nastepnym razem to my wygramy. 1,5 bp ssa wasted xDddd nie martwcie sie nasi ludzie sie nie zalamali po deadach wrecz przeciwnie, cya on next battle field |
abnis przydupas CO, dobrze ze kolega ma 70 ms na aldorze, to cie zajebie.
no nemtor juz nie bedzei tak fragowal, bo bana załapie |
Cytuj:
|
Nom w dupe ladnie dostalismy po ostatniej bitwie, chlopaki z CO/Valiant sa niezmiernie podekscytowani tym faktem, tyle ze my wygrywalismy poprzednie bitwy^^. A oni jak zawsze ubilismy im czlowieka i musielismy czekac az zadzwonia po Zecika az wroci z blunta i bedzie musial grac w Tibie:) No nic przez to czekanie musialem zejsc z kompa, szkoda szkoda, ale sadze ze by to niewiele zmienilo jak bym byl w tej bitwie.
|
Cytuj:
Hupe: Tak się składa iż wg. nas Zet jest lepszym liderem gildi niż Eli, i jestem przekonany iż zdarzy się OB bez Zeta i wynik tej walki będzie nawet lepszy od wczorajszej bitwy. A wszystko w swoim czasie ;) |
Cytuj:
to u was w gildi jest taki chaos mówie tutaj o Valiant. 2.Bez Nemtora i Roshara wasze gildie sa tylko fragami do rozdania dla EM 0 taktyk niczego. 3.Nemtor nie jest i nie bedzie lepszym liderem od ELiego bo Nemtor sam sobie smiga a was ma w dupie. 4.Gdyby nie Nemtor byloby juz z hmm... 50+:10? 5.Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie. To na tyle gz to Nemtor:) Hail EM!:] P.S: skonczie ta wojne bo gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta w tym wypadku DA ktore sie zmienilo w Otium oni rosna w sile a wy sie tluczecie :P CO + Valiant nie macie sie czym szczycic ze wygraliscie te OB bo je wygral Nemtor 11 na 13 wszystkich fragow :) |
^^
Zauważyłem że EM ma lepsze zgranie dlatego więcej fragów.CO bez nomtora robi dosłownie nic.No jakie¶ tam pojedyńcze fragi innych osób s± ,ale to i tak nic w porównaniu co nemtora.Nemtor nie umie dowodzić ludĽmi i nie umie nimi kierować i nie s± zgrani czyli nie jest dobrym liderem dlatego dostaj± po dupie.I tak jestem za CO i anim± ,ale przyznam że em już w tej chili wygrało.Wiem że wojna trwa nadal i wszystko może sie zdazyc ,ale zobaczcie na ilo¶ć fragów dla em.(p.s kto¶ poda aktualny wynik?:>).A tak w ogóle w sumie nie jestem za CO ,ale bardziej za anim± podobało mi sie ich zgranie w poprzedniej wojnie z em.No ale skoro anima jest z co to jestem za nimi.Nie wymieniam reszty jaki¶ gildi bo naprawde nie wiem po chuj je robili...
My¶le że to tyle :P Hail Anima! 46:30 NieĽle widze że "przyFragowali¶cie" s± chyba jeszcze szanse że ich pokonaćie :> |
|
Cytuj:
|
1.Vagraav ty nie wiesz co ty gadasz na OB w Carlin jak ktos właczył sobie wasz GC
to u was w gildi jest taki chaos mówie tutaj o Valiant. co za roznica co na gc jest, liczy sie tylko ts lol 2.Bez Nemtora i Roshara wasze gildie sa tylko fragami do rozdania dla EM 0 taktyk niczego. za patrona gildii wybierzemy sobie kononowicza. swoja droga skoro bez taktyk w 1 battle zabilismy 13 osob to co by bylo jakbysmy mieli taktyke :OOOOOOOOOOO 3.Nemtor nie jest i nie bedzie lepszym liderem od ELiego bo Nemtor sam sobie smiga a was ma w dupie. eli biegal sobie sam i jak sie to skonczylo? 4.Gdyby nie Nemtor byloby juz z hmm... 50+:10? gdyby babcia miala wasy i byla traktorem to czy slodzilaby herbate hulajnoga? 5.Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie. no nie radzimy sobie ale ty sie chyba powinienes cieszyc skoro "hajl em!!!!1" jestes To na tyle gz to Nemtor:) Hail EM!:] P.S: skonczie ta wojne bo gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta w tym wypadku DA ktore sie zmienilo w Otium oni rosna w sile a wy sie tluczecie :P niech rosna, otium to pokojowa gildia bez ambicji ekspansjonistycznych CO + Valiant nie macie sie czym szczycic ze wygraliscie te OB bo je wygral Nemtor 11 na 13 wszystkich fragow :) no jak idzie combo to raczej pewne jest ze nemtor bedzie tym co najwiecej hp wezmie walac sd mocniejsze o 100 od nastepnego w kolejce roshara. |
Vu'Xiu ty akurat roX najlepszy ze starej Animy :P
|
Cytuj:
Człowieku nie potrafisz sie wysłowic? Piszesz jak najarany małolat i czytelnik bravo girl (all rights reserved- to nie ja wymyslilem). W twoim tek¶cie panuje wielki chaos. P.S. Jak mowilem ze Nemtor to kozak, to wszyscy- buahahaha, ale nab! (fakt palnołem pare bredni:D ). Nie chodzi mi o to że liże mu rowa, zeby dostac fri itansy, ale poprostu go szanuje jak mało kogo (pamiętam czasy BWB) ) i zgadzam sie z Didkiem, ze bez zeta CO nie istnieje. Make love, not War. PEACE.:D |
Jaki¶ filmik znaleziony na tibiabr.com -
http://uploads.tibiabr.com/download....95fffdffa33a9f (neutralny kameruje) |
Cytuj:
|
"Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie."
Z tego co wiem , to guildia Valiant sklada sie z osob walczacych w wojnie: )). Co do Nemtora i jego bycia liderem...to cos mu nie wychodzi =// przyklad open battle 23.01 gdzie nie zabardzo sie popisal.Moim zdaniem powinien Zet powienien biegac z Brollikiem , Gloomym~ , Erf~ , Masakiem =) Czyli w 5 , kazdy wali po 400+ z sd. 5x400+ = 2k+ hp czyli taki Maly Wizak bez ms sklada sie na 1 combo ; ) Mam nadzieje , ze ktos inny przejmie paleczke lidera ,albo Nemtor wkoncu zmadrzeje i pokaze sile swojej guildi! Bo jak narazie ma wielka sile ,ktorej nie umie wykorzystac..Takie jest moje zdanie: ) Hail Aldora _/ Hail Anima _/ |
Cytuj:
Zwyciestwo w statystykach fragowych niezawsze swiadczy o zwyciestwie w wojnie to tak apropo:) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |