![]() |
Nie rozumiem zakończenia. Wilki ją wychowały i wilki go pokonają ??
|
xd
Mi się bardzo podoba =)
|
No! Mauhsushsuhsushus ;< . (Smial zapomniec o wladcy 666! Bezczelnosc!)
A teraz: Fajnie, chociaz przypomina mi to strasznie jedna ksiazke "DragonLance" 2 tom strona... od 11 do 500 xP No ale coz... Mogles sobie darowac gimpowe efekty, a i tak da sie przezyc. 9/10 |
10/10 ixtra ixtra ixtra i dalej rób "shrek,osiol i fiona..."
|
Wiesz, wydaje mi sie że pomyliłeś pojęcia...
W prawdzie epilog to część kończąca utwór (patrz słownik :P), to jednak ma on troche inną formę. Ostatni odcinek gdzie bohater pokonuje wroga (jak u ciebie) nie jest epilogiem. Epilog podsumowuje wszystko co wydarzyło sie w opowieści... @topic No, wiedziałem że mnie nie zaskoczysz xD Wkurzył mnie tylko ten portal, nie nawidze go! Jest obleśny! No poza moją śmiercią -.- |
Haha! Uśmierciłęm Drakona ^^ Giń! :P
Hmm... Dobrze jest ^^ :P To jest "Epilog" nie Epilog ^^ :P |
Dupa nie epilog.
To tak jak ludzie tworzą prologi któe w praktyce są cz. 1 ehh :P Ale dalej będizesz ten FS drążyć... ehhh.. |
Hmm... Dlaczego tak miało byc ?! Oni powinni zostac skazani na śmierc za oszustwo !! Arght.... Dajesz III Częśc !
|
@eerion
FS? A co to za cudo? @Sezu III część ja zrobie po feriach :P Narazie pykam w Simsy xD |
FS -> Fake story ;p
|
10/10 plz more!!!
Poprostu nie wiem co więcej powiedzieć. xD Tylko nurtuje mnie pytanie jedno... Jeśli będę w 3 part to jak skoro nie ma mnie w tym wymiarze?? |
No ładne, ładne. Tylko mam nadzieje ze w 3 czesci bedzie lepsza fabula i nie bedzie sie wszystko opieralo na turnieju xD
|
podsumowywując...
Rozczarowałem się. Od początku było coraz gorzej! A koniec jest poprostu do kitu. Nie postarałeś się :/ 7/10- Ocena końcowa. mam nadzieję, że cześć III będzie o wiele lepsza! |
100000000000000/100000000000000
Fake jest poprostu zajebisty !! P.S Harry kiedy się u ciebie kończą feria ?? |
Lubie jak sie fake'i kończą ;]
Nie dlatego żebym już nie mógł dalej oglądać xD Poprostu w tych zakończeniach jest coś fajnego. Wracają do domu. Wracają do początku. Gz za dokończenie fake'a :) 10/10 |
Dlaczego uśmierciłeś Drakona ? Ty potworze ! A tak na poważnie to jeden z najlepszych fake'ów na forum.Zawiodłem się bo mślałem ze, Shrek wygra ale nic.
Jesteś mistrzem :) |
Lól
A moze zrobisz Harry Potter I Kamien Filozoficzny? xD! ale jak juz robisz Shreka Part III to mnie tam umiesc xP
|
@Szlaja
Była rekrutacja -,- @Glaves Dziex za ocene... Wiesz ja poprostu lubie zakańczać fake'i xD |
No no no fajny ten koniec i dośc ciekawy :)
Nie masz się co obrażać DracoR nie chciałem nic narzucać poprostu dałem małą propozycje :) Ale jeszcze raz gratuluje zakońćzenia Fake'a :) Chyba pierwszy który widziałem i który został zakończony :) No może poza 5'tym żywiołem :P ale naprawde jest mało Fake'ów które są kończone :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |