![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mateusz to pała!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111@!2!212@! |
Witam, jestem skłonny uwierzyć w wersje jakoby to MDW przekupił Imagrama i paczkę, chociażby dlatego, że grając na Thori jeszcze przed hackiem grała tam również paczka z Furory. Często gadałem z Imagramem, i poróżniło nas trochę polityka jaką prowadzą wobec Taifuna chodziło o to aby go wsparli lepiej przy wbijaniu 300 lvl-a tak aby to Polak został 1szym 300 lvlem w Tibii.
Wtedy to też usłyszałem znamienne słowa: "Nie martw się Polak jako pierwszy wbije 300 lvl, ale nie będzie to Taifun" |
Ten koles na ss z mateuszem w jego domku to Moderator www.tibiabr.com
|
GZ dla MDW ale nie dziwcie sie ! na furora toczy sie wojna jak TD ma expic ? X(
|
omg , macie dowody?? screeny?filmy?? nikt z furory tutaj nie napisał o przekupctwie wiec po jakiego h.. ktoś z innego serwa sie wypowiada i niby wie "najlepiej"??
PS. Na Arcani tez wojna jakos 1/4 hlvl expi spokojnie -.- |
Och tak teraz to już jest tak w rankingach leveli :
Mateusz Dragon Wielki 300 LEVEL!!!!!!!!!! Eternal Oblivion 289 LEVEL!!!!!!!! Tafiun Devilry 280 LEVEL !!!!!!!!!! Szybko idzie .... |
Cytuj:
lol:D :D bardzo ciekawe:D:D z Eternalem bylo to samo:D :D |
a ja tak moze troche odbiegne od rozmowy.... czakalem na 300lvl tylko po to by dowiedzieciec czy dostanie cos od Cipsoftu za to :D i w koncu nie wiem czy cos dostal czy nie, wiecie cos na ten temat ?
( nie odpowiadajcie mi ze troche many troche capa i troche zycia .... ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nOObY
Gdyby chociaz jeden z was moglby byc w party z mateuszem to by wam stanol:/ mati był, jest, i bedzie najlepszym graczem tibi na swiecie
|
Cytuj:
|
zasmiecanie forum takimi tematami..ehhjakby jeszcze bylo o kim pisac...chyba juz minister edukacji jest ciekawszy
|
Cytuj:
Gratuluje i podziwiam Cię Mateusz że jesteś w czołówce graczy Tibii ! |
Cytuj:
|
omg... podnieta z lvlami, "nie masz wytralosci zeby nabic taki lvl" nie nie mam! bo nie jestem uzalezniony od tibii sram na lvl! wazniejsi koledzy! i zawsze beda najwazniejsi!! kumasz?
|
Cytuj:
robienie tematu dla kogos takiego jest...smieszne |
Cytuj:
1. A teraz co do niejakich przekupst. Zapłacił?? wiecie?? macie dowody?? a jeśliby to co?? ch*j wam do tego!! zrobił 300 lvl, wbił 440 mln expa... chyba to mówi samo za siebie. 2. Obrażacie go!! Dlaczego?? Nie umiecie docenić jego wysiłQ i pracy włożonej w to co osiągnął?? To co robicie jest poprostu żałosne, chyba nikt tak nie umie, tylko my Polacy!! 3. Nie porównujcie wilka z psem... (chyba wiecie o co chodzi) widać podstawowe róźnice i nie można mówić co jest lepsze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |