![]() |
1. Prawym na ikonke zwiezaka i change name czy jakos tak.
2. Do Silver~ tylko jak masz TBC jak nie to nie wejdziesz. Do Thundera musisz lezc na piechotke przez barrens co na 10 lvl moze byc niebezpieczne. Przejdz sie tam na 15+ to podrodze cie nie zabija. 3. Mounta 60% speed od 40lvl a 100% od 60 Latajacego 60% od 70 100% tak samo 4. Tak mozna ale imo raptor trolli wyglada najlepiej. |
Pytanko :D
czy change name zadziała na Demona??? [zwierzak Warlocka] |
chyba nie bo demon jest taki nieprzyjemny i wogole demoniczny a my legionu demonow nie lubimy =P
|
Warlock nie może nazywac swoich "poddanych qmpli" takie rzeczy to tylko u huntera noi w erze;)
|
Jeszcze dwa pytanka ;) :
1. W co najlepiej ładować talenty hunterowi? 2. Czy mógłby mi ktoś pokazać jakiś opłacalny build? |
cholera wejdz w http://forum.battlenet.pl/Przydatne_...ra-t25096.html
i poszujak sobie takiego jaki ci sie podoba no i czy ma byc pod pvp czy pod pve czy jaki. btw polecam najpierw walnanc te pierwsze pkt w hawk eye i improved aspect of the hawk |
Zależy jak chesz grac...jeżeli bardziej myslisz o grze solo no to raczej beast mastery a jak wolisz grwac w grupie no to chyba marksmanship
...No w kazdym razie tak mi sie zdaje... Mysle ze marksmanship dobrze pomieszany z survival tez moze dac calkiem niezlego builda. Aha niewiem czy kogos to obchodzi ale wychodzi na lato 2008r nowa seria figurek http://dccomics.com/dcunlimited/wow/?action=catalog I w końcu "...a nad jego truchłem dumnie powiewa polski sztandar. Tym razem coś z naszego podwórka - po raz pierwszy polska gildia wyczyściła całe Black Temple kładąc Illidana do snu wiecznego..." No nic nie pozostaje tylko troche pozazdroscic;p i gratulowac typom |
Można na trialu (obojętnie jakim, byle by nie zakładać "normalnego" konta), zrobić postać z TBC?
Pozdrawiam |
nie, no chyba ze chcesz miec trial tbc n normalnym koncie wtedy chyba tak.
|
skoro o mountach mowa, ciekawe jakie nam Blizz dorzuci kiedy wujdzie WotLK B)
Już się nie mogę doczekać... ...Shadowfury B) czy opłaca mi się on na 52 lvlu(prawdopodobnie już wtedy będę w jego posiadaniu) |
Czy w grupach widzicie czesto feral druidów(którzy moga sie sami leczyc w przeciwienstwie do rogala któremu czasami trzeba zalatwic healera) nastawionych na dps czy raczej bardzo bardzo rzadko
|
Z Feral druidem jako dpsem byłem AŻ dwa razy na inście:P
Jeżeli chodzi o skład drużyny, to mój ulubiony wygląda następująco: -Tank (nieważne czy warr czy feral druid - z protection paladynem rzadko chodziłem) -Mage jako dps (może w razie czego zamienic bestię w owieczkę :D) -Hunter (trap i po sprawie) -Holy priest(bo ja nim gramxD) -Shadow priest lub rouge (w zależności jaka instancja) |
Wielkie dzieki Lord Dreathan bardzo mi pomogles:)
|
No i 20 % TBC :) ale radocha !
|
Mam zamiar zagrać se undeadem. Poradźcie mi jaką klasą najlepiej się gra umarlakiem.:)
|
Undead? Jeśli PvP to Priest :> Więcej tu: http://wow.battlenet.pl/120/1/
|
Nie chcę jednak undeada (przez te kości :P ) zrobię sobie kogoś innego.
|
Cytuj:
Widziales kiedys rogala undeda grajac nim ?? jak byl w stealth. reszta ras wyglada tylko jagby sie skradala. A undead wyglada jakby naprawle skradal sie by zabic. No i dla rogue nie ma nic grozniejszego niz nagly fear puszczony przez warlocka a to tutaj to neguje. |
@Bluray
Zrób se Elfa [Blood/Night] ;] fajnie sie nimi gra Blood ma ładna [jak dla mnie] kranie a u Nighta imho szybko sie q robi... |
No i fajnie,jeszcze przede mną 3x700 mb patch
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |