![]() |
Cytuj:
...Zal stary.. te osoby co cie znaja jako "Khazula" dokladnie wiedza ze ty podajesz sie pod pseudonimem Hare_Krishna, a dlaczego? Dlatego ze teraz bowisz sie spojrzec prosto w oczy tym ktorych okradles.. Po porstu jestes skonczony, chlopak...:] |
wyjasnijcie mi cos...
dlaczego kolejne osoby z vision sa zabijane solo (albo we 2) przez pk chary na gora 50 lvlu ? rozumiem raz czy dwa z zaskoczenia na afku czy cos.. ale tego jest coraz wiecej... do tej pory nie wierzylem w te oskarzenia ze ktostam 'zginal bo go pingowali' ale teraz? wojna na Furorze to chyba najgorsza wojna tibijska, to juz nei wojna glidii, fragi tylko hacki, rookowania, kradzieze, szpiedzy, oszustwa, bany, pingowanie, grozby do rl... niedlugo naprawde ktos wyladuje w szpitalu ;/ i wszystko z powodu pikselowej gierki nad ktora marnuje sie 1/3 zycia... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzieciaku ile ty masz lat .. 11 ? .. 12 to max... a tak pozatym z kad mozecie wiedziec ze to akurat modki rozprowadzaja wasze ajpi ? LoL ;P |
To juz sie przed pingowaniem nie umiecie nawet obronic ? Oo
Btw sa inne metody zdobycia ip.. wiec nie oskarzaj modów ;) |
Wstyd mi za was:/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo nie zrozumiałem postu ;) |
Nie ziomus mialem namysli np Rumuna co sie jara ze jakis c*** z mythery nas pinguje.
Teraz rozumiesz? :) |
Oto cale vison http://img487.imageshack.us/my.php?i...gayteamoz8.jpg
|
Teraz kapuję :) Ale to wyglądało po prostu inaczej, najpierw Rym eloelo Imargama (całkiem fajnie wyszedł pomimo ciężklich bluzg, chłopak ma talent, choć za nim nie przepadam) , potem Borut, jakiś post wcześniej jeszcze ktoś, to źle sobie to zinterpretowałem :D:( :(
|
Cytuj:
trzeba bylo k***a grac wg nas fair, a jak wam sie krzywda teraz dzieje to jestesmy najgorsze c***e i cheaterzy nara |
To nie moje tylko pewniego pana na ktorego sie mowi "Peja" ;>
Man U 1:1 milan :( |
Ima pisze się "chuj", zrób tak żeby ta śliczna rymowanka nie zawierała błędów.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tibi.com ze jestescie super eloe elo mastahy oagrnij sie pajacu |
Cytuj:
http://img487.imageshack.us/my.php?i...gayteamoz8.jpg |
down :/ soryy double post :/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |