![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak na razie 2:1 dla Aftermathu |
Cytuj:
|
Tu coś dla nie wiedzących kto padł
Aftermath & RoM Frags: Soldek May 12 2007, 19:36:07 CEST Killed at Level 139 by Zevs Mighty Thunder and by Dorkiz Supper Natxii May 12 2007, 19:35:38 CEST Killed at Level 87 by Zevs mighty Thunder Pirates & Suave & FAG Frags: Dorkiz May 12 2007, 19:49:27 CEST Killed at Level 123 by Xydrus and by Lukcik Almighty |
Cytuj:
|
Cytuj:
A jednak miałem racje B) |
No to chlopaki szykowac kamery. Oczekujemy narelacje.
Pozdrawiam Ostap |
Cytuj:
Jak bym napisał wtedy że wojna się zaczęła to zaraz by było 20 stron szczania po gaciach itp 4dni bana left i se będę mógł znów popadać :P |
21:20 Volder Woman [51]: buti?
21:20 Mark Devire [74]: Why you think so?:> 21:20 Mark Devire [74]: I'm not him 21:20 Mark Devire [74]: :p 21:20 Volder Woman [51]: don't blam me 21:20 Volder Woman [51]: i know it 21:20 Volder Woman [51]: :P 21:21 Mark Devire [74]: ...? 21:21 Volder Woman [51]: know maybe some1 wanna buy my knight 21:21 Mark Devire [74]: You think i'm butibof? 21:21 Mark Devire [74]: :> 21:21 Volder Woman [51]: ya 21:22 Volder Woman [51]: :D 21:22 Mark Devire [74]: Lol 21:22 Mark Devire [74]: Why? 21:22 Mark Devire [74]: xD 21:22 Volder Woman [51]: 1 guy told me 21:22 Volder Woman [51]: about that 21:22 Volder Woman [51]: :p Uuu...odkryła moją tajemnice :baby: |
Ja myslalem ze bedzie pewne przetasowanie tzn. Vesz pojdzie do Zevsa albo na odwrot ale jak widac beda walczyc przeciwko sobie.
Have Fun chlopaki :D |
Cytuj:
|
Coś nowego, RoM neutral ^^ Chcą poexpić widać.
_/ Suave _/ Pirates _/ FAG Mam nadzieję, że pójdzie gładko i szybko i Zevs nie pogra(ją) tutaj już nigdy więcej. Let the bodies hit the floor! Let the Alliance own the server! |
może narazie neutral.... ale i tak pewnie po jakimś czasie się dołączą :]
@up dlaczego masz taką nadzieje? |
Cytuj:
|
No , i się zaczyna w końcu to Aurea ;d ;)))
|
Poraz kolejny widac ze nigdy nie oplaca sie wykupywac...zawsze znajdzie sie jakas wojna do ktorej mozna sie dolaczyc..:p
|
Cytuj:
|
no to ladnie ich rom wykolegowal...na miejscu aftermath juz bym skladal bron...politycznie sa bez szans...to troche tak jak by belchatow mial wygrac z chelsea :p ....pytanie tylko do fagu czy czasem nie zostaniecie zwyczajnie wykorzystani a potem...rom i pirates znowu posla was w odstawke...z drugiej strony fag nie ma zbyt duzego wyboru jak walczyc
|
Cytuj:
Cytuj:
PS Właśnie siedziałem kolejne 2,5h nad bugiem w CS Tibia, ale w końcu znalazłem i jestem o jeden kroczek bliżej wersji finalnej. |
@ up
no ladnie kolega siedzi zycze pomyslunku tym razem...cos ten wasz sojusz kruchutko wyglada...wątpie zebyscie wrocili do gry po tej wojence...to jest starcie do jednej bramki...wysprzatacie bezbolesnie nieporzadanych ludzi z afteramth, potem rom dojdzie do glosu, zacznie sie szukanie dziury w calym bo fag to albo tamto...(typu gnojki jeszcze nie zaplacili itp itd) i znowu pojada wam po calosci..bedac swe tak bym wlasnie myslal..czy naprawde wierzycie ze swe dopuszcza was z powrotem do wladania aureą? tak za friko?? jesli tak to powodzenia.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |