![]() |
Duskiness jest rozwiazana
Teraz jest nowa gildia Wisja :P |
Ja powiedzialem Jak jest:)
@up WIZJA* Edit: Wy nie powinniscie tera myslec czy Tajfuuun byl spy czy nee. Wy musicie Myslec ze Vision "walczy o lepsza furore" |
Cytuj:
Srry, mam dzis zły dzien... |
Cytuj:
|
16:12 Imargam [204]: bawcie sie
... 16:12 Imargam [204]: xD 16:12 Imargam [204]: to jest furora +) |
To może ktoś wyjaśni po co powstała ta gildia i czy będzie walczyła przeciwko Vision?
|
Aby wygrała Wizja, tylko nie wiadomo która jej wersja językowa :p
|
Cytuj:
taa.. tak se tłumacz!Dużo osób już posmakowało tej lepszej furory kiedy niedawno duszki nie dawały oznak życia:D Najlepiej było się wtedy nie logować bo tylko można było złapać hunta albo stracić boszki haahahah:D :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Popieram.. |
Tu ciekawego ss'a dostalem na gg to czemu by nie.
Oto i on \/ http://img225.imageshack.us/img225/9...ideknupoz5.jpg |
Co do fifti-elo
Nie widzicie przy jego wypowiedzi: vision " walczy o lepsza furore " ? a co do ssa @up Zalosne tylko tyle powiem ;] nie zebym za tymi swinkami był ale żałosne ;] |
Dzisiaj nowo stworzona gildia Wizja zrobiła swojego pierwszego massloga ;) Ustawili się na Ankrahmun i oczekiwali na przyjście ich anglojęzycznych imienników B) Niestety nie doszło do bitwy gdyż po 30 minutach oczekiwania, gildia pod dowództwem Katrili niestety nie pojawiła się :o
|
Bo szeryf był w miescie ;d
Cytuj:
|
Szeryf w miescie...
Ta a ja myslalem ze szlismy Na polowanie Hejnuf w celu zdobycia pozywienia:P W drodze powrotnej szefu prawie glebe ojebal :P na mass larvach ale huj :) ubaw po pachy. Dzisiejsza dzien (vision) i noc (Wizja) konczy sie bez akcji :( |
May 18 2007, 17:35:24 CEST Killed at Level 176 by Kris Mystic
nonono wielkie gratulacje =] |
8o piękny owned na afku ;)
|
Czemu jak ktoś z Vision padnie, zawsze jest, że : afkował, był pingowany etc...
|
|
Widze ze szeryf byl w miescie :)
http://img112.imageshack.us/img112/6...idekdieye5.jpg |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17. |