![]() |
he ? Runy kupilem w venore...
|
Jak mowiliscie o hakowaniu to przypomniała mi sie ciekawa rzecz jaka jest w innej internetowej grze - Runescape 2. A wiec tam tez jest bank, ale zeby cos pobrac z banku trzeba wpisac PIN. Pin ten sie wpisuje na klawiaturze wyswietlonej na monitorze, po nacisnieciu powiedzmy na tej klawiaturze litery [A] w tym samym miejscu pojawia sie inna cyfra/litera , mozna by bylo cos takiego nawet zrobic przy wpisywaniu passow wtedy watpie ze powstalby taki keylogger zeby to załapał ale to tylko moje zdanie.B)
|
Cytuj:
Bo oni nie musieli kupowac bless a runy mieli z waszych dedow ;] wiec wiesz nie ma czym sie chwalic |
ty chyba nie wierzysz w to co piszesz.. i jaki ma to zwiazek z tym, ze bez problemu sobie to pokupowalem, he ?
|
Ta super zajebioza mr.lindlay. Kupiles runy, blessy etc. I co? Jakos nic nie zdzialales przy pierwszym open battle. Pisac posty i "pierdolic" wokol kazdy potrafi. Cwaniakoles, pisales ultimatuj na tibia.com i co z tego wyszlo - nic! Szczerze mowiac, tyle pieprzenia z Twojej strony i gowno wyszlo. A kazdy obojetny open macie podupie. Z reszta za chwile i tak znow powiesz swoja najwieksza warszawiacka filozofie...
Bez kitu, ale zobaczymy czym zaskoczysz tym razem. |
Cytuj:
Poza tym, nie bedziemy za wami biegac po kazdym waszym wyjsciu kratke za pz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Wielki nie ale efektywny:> |
tak tylko przypomne ze to nie dpft szukalo zamieszania, powinniscie sie liczyc ze ktos do was dolaczy a ktos do dpft, a teraz wielkie plakanie bo ich bylo 10x wiecej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawi mnie jaka by byla Twoja wypowiedz jak by SF do was dolaczylo, albo inna mocniejsza gildia. Wojna to wojna, byliscie cwani, ze rozpierdolicie cala arcanie i co? Jeszcze raz pytam co? Skoncz Aro z Twoimi filozofia, bo zaraz padne na ziemie ze smiechu. Tak naprawde, to jeden wielki zal dupe sciska i tyle. I skoncz pierdolic o cisnieniu jakims i zaraz dopiszesz, ze adrenalina, bo nawet nie bylo Cie widac na openie, pewno biegales z boku wykopujac lopata scaraby, albo siedziales na piramidzie w pz. Czekam z niecierpliwoscia co wydumasz, zeby mi dopiepszyc. |
twoj "lider" na kazdym forum zazanczyl ze to nie byla bitwa ttt vs dpft tylko ttt vs 3542365129517 gildii i tylko dlatego przegrali
|
Cytuj:
bez przydupasow byloby ciekawiej ;> |
gdyby babcia miala wąsy to byłaby dziadkiem, gdybac zawsze mozna ;) nie nazywalbym ich przydupasami tylko dlatego ze dolaczyli do wojny, rownie dobrze mogli poprosic o invite all do dpft i walczenie jako jedna gildia tylko po co ;)
|
Cytuj:
|
Snozi, nie ma sensu pisac takiego czegos, bo pan Aro aka papa jest i tak w kazdej kwesti madrzejszy i zawsze odpowie Ci swoim "widzimisie"...
Tak czy owak, bedzie jak w zimowej wojnie:) a pan Aro aka papa, moglby juz dopisac do swojego nicku "papa z arcanii" ... ah, pozostaje sie przerzucic na Lesne Ballantimes'y (Lesny Dzban) i cieszyc sie zyciec, a nie spedzac pol dnia przed 17-19' monitorem. Szkoda tylko, ze nie potrafisz odpowiedziec mi ciekawym postem... (btw; moze sie zabawie w lindlay'a? [ L E G Ł A W A R S Z A W A ! ] |
1.
Wszyscy cwaniakujecie na forum a tak naprawde wiekszosc z was podaje sie za anonimow... wiec nie rozumiem wogole takiej dyskusji na forrum... ( jako anonim tez moglbym kozaczyc ) ^.-. 2. Zamiast sie wyzywac lepiej poczekac na dalszy ciag wydarzen... byc moze za nie dlugo sie cos wydarzy? 3. Ma ktos filmik z tego opena? jesli tak prosilbym o linka ( moze byc napisane w PM...) |
Cytuj:
Fose juz maxymalnie popier***** ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |