![]() |
Ja znam inne nicki:
H*J go wie jaki-eternia pedal na dwóch kólkach-secura zrobie ci uha-pandoria stara tranzystorka-nebula stolec twojej babci-pandoria czy to nie jest poj****e:) |
Ja widziałem niki takie jak :Zdzisław pedał {Elysia}-mój sąsiad z bloku(pozdrawiam) B) Bodzio Szatanista :evul: ITP:
:mag: |
The best nick to Tabletki Dopochwowe :D
Moja postać- Porrno kot P.S. jeszcze Lady Kaloryfer :) |
hehehe
Fajne nicki
ale ja widziałem Ruchac mnie (galana) :D |
A ja..
A ja kiedys spotkalem kolesia ktory mial nick:
- ty stara dupa jestes (czy to bylo razem to nie pamietam ale slowa byly takie) |
-ruski sape (galana)
-gruby chleb(galana) |
hehehe
Fajne nicki podajecie :]
JA widzialem -Naje**ny niedzwiedz( rubera) -S*ka robiaca uhy(arcania) -Zjarany rolnik(pandoria) -Kotku psik**as(rubera,delete) -japierdo*e(rubera) jAk sobie przypomne dam wiecej :P |
ja uwazam ze te nicki to potem beda 11 lvlowe druidy do robienia uhow.
|
A ja na Iridi Widziałem:
:flaga_pl: Ruchacz run ..... B) :D :D
i bodajże jeśli mnie pamięć nie myli to Szpitalna prostytutka ... :baby: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) |
Cytuj:
No co ty? naprawde? sherlock sie znalazl lol |
Astera
Ja na asterze widziałem nick " w****iona kicia"
|
na xanterze chyba jeszcze jest Wacek ****iplacek
|
glupich nickow czesc dalsza
Niepokonany Seler [ja]
Karmazynowy Zwierz -kumpel z rl Zielone Kiwi -kumpel z rl Cudowne dziecko dwuch pedaluw [nie znam, pisowna oryginalna :p ] Zgnile majtasy [xantera, tez nie znam] Niezwyciezona rzodkiewka [niestety nie znam ;p] i troche innych ale moglbym nazwe przekrecic wiec nie podam :/ |
Ja widziałem nick na isarze "Wyduta sosna"
|
Cytuj:
|
Cześć!!!
Mnie najbardziej rozsmieszyły takie nicki: -Jestem bez majtek(Isara) -Zrób mi l.ske(Isara) -Zwalce ta s.ke(Isara) Haha ;p |
Najzabawniejszy nick jaki spoktałem przez który prawie bym sobie rozwalił głowę o kaloryfer spadając z krzesła to :
-Korki Motorki Hehehe może wam się nie wydać smieszny, ale ja z niego nie moge xDDDD |
Nick
Ja osobiscie widzialem na Arcani goscia o imieniu takim jak "Wredny c***" czy "Niemów do mnie cos" badz "Andrzejek Lepperek"(elysia) osobiscie widzialem wiecej takich kretynskich nickow ale juz wiekszosc po zapominalem ;)
|
Hehe
Cytuj:
|
rozśmieszył mnie Rolnik Armagedonu BD
pewnie kolo który stworzył tą postać chciał bazować z tibii
moja propozycja jest nasępująca: -Gerwazy Wiertara -Bobcio Truskawa -Pan Jaruzelski :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |