![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A na vis jest mniejszy exhaust i dmg wiekszy, zawsze wchodzi wysoki hit, leczenie tansze niz u knighta tak czy siak ;) |
Dlaczego wspominam o visie? Widać, że nie grałeś nigdy postacią magiczną... Vis to podstawa. HMM nie używałem prawie wcale... To może od razu porównamy ceny strzałów hmm, bolt, broń knighta....
@EDit Racj, racja... ach ten ff |
Cytuj:
|
Cytuj:
... A WoI'a/Tempesta, hmm'ow albo visa w życiu używałeś ? bo na 15 lvl to trudno raczej @Edit o kurde musze juz o 2 lvle zmienic moj profil :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
*to nie OTS, tu sie liczy koszt a nie wielkosc hitow |
Czytaj to co pisze... Chyba napisalem wyzej jasno ze knight placi o wiele wiecej na leczenie, ma te darmowe hity ale za to SLABSZE !
|
Niech sorc i druid treni swój najwaznieszy skill- m lvl a nie na pale exp'ią... Bo nie o to tylko chodzi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nom ja tam jak chodze na slim to nie wale odrazu orginału tylko kopie żeby m lvl nabić, bo mysle że łatwiej bedzie pózniej gdy bede miał np na 20 lvl 10-13 m lvl niz chwalic sie tym że mam 20 lvlvi chodze na jakieś mocne stwory, bo nie to jest ważne, ważne sa skille bo one dają moc w dej grze a nie poziom, chociaz poziom tez wazny do seta jest :P |
Nie gadajcie mi tu o trenieniu magic lvla... Paladin na dzień dzisiejszy WOGÓLE nie musi trenić! Może mieć 40 dista na 20lvl żeby expić bez waste dość szybko. Może mieć dopiero na 30lvl 60 dista i i tak ostro expi... 60 skilla na 30lvl wpada bez trenowania... Jeśli jednak mówimy o wyższym lvlu, np. 60+ to na takim lvlu pallkowi, aby expić bez waste w dość dobrym tempie wystarczy 70 skilla. Tyle to wpadnie samo, na samym expieniu bez treningu...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moja opinia : balans postaci byl sluszny lecz mogli tylko ulepszyc knightow i palow a nie oslabiac sorcow, co prawda sorc dalej moze zadac wieksze obrazenie niz knight czy paladyn lecz wyda na to wiecej pieniedzy...ale kiedys 30 sorc mogl walnac wiecej niz 100 knight ^.- (exevo gran vis lux a exori) |
Prawdziwi magowie i druidzi zostaną, odejdą tylko Ci, co się przerzucili z knightów i palów po update dla magicznych profesji. Chcieliście update 7.4 i go macie, profesje magiczne! Znów będzie najmniej sorców na serwerze. Ja osobiście nigdy się nie przerzucę na rycerza czy paladyna, to nie w moim stylu. Prędzej przestanę grać... właściwie to już nie gram.
Prawdziwi magowie i druidzi zostaną. |
A ja jednak popieram update, i nie dlatego, ze gram knightem, ale dlatego ze uwazam ze warto spojrzec na to obiektywnie:
Mag Przed 8.0: - Najszybciej expił - Najwiecej mogl zarabiac - Był najwazniejszy w PvP Podczas 8.0: - Najwolniej expi - Najmniej zarabia - Nadal jest najwazniejszy w PvP Paladyn Przed 8.0: - Średnio expił - Średnio zarabiał - Średni w PvP Podczas 8.0: - Najlepiej expi - B. dobrze zarabia - Najmniej wazny w PvP Rycerz Przed 8.0: - Najwolniej expił - Średnio zarabiał - Najmniej przydatny w PvP (chvja mogl zadac obrazen, a skladal sie na pare SD) Podczas 8.0: - Średnio expi - B.dobrze zarabia - W miare wazny w PvP (moze wreszcie zadac obrazenia i nie sklada sie na kilka SD) czyli wg mnie jest wszystko dobrze. Po prostu teraz mozna wybrac: chcemy latwo zdobyc srednia postac, czy napracowac sie i miec silnego maga. Wybor nalezy do nas ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |