![]() |
2x Pugge Nocturna
Apr 22 2008, 20:54:39 CEST Killed at Level 81 by Rayan Laellais and by Shus Veno Apr 22 2008, 20:55:17 CEST Killed at Level 79 by Master Macavelli Fenihre Apr 22 2008, 20:41:26 CEST Killed at Level 72 by Wujek do pierogow and by Yspeera Ygat Apr 22 2008, 20:51:31 CEST Killed at Level 56 by Yspeera and by Rayan Laellais |
22:50 Warning! The murder of Zablakany wluczykij was not justified.
|
Cytuj:
|
Wstyd mi za dzisiejsza akcje, mozna krytykowac ;d
|
Very good trap panowie! xDDDDD nie wiem jak takie cos mozna spierdolic
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Takie akcje sie juz zdarzaly juz wiele razy.. hEhEhAuHeha
|
zamknij sie bo powiem dominikowi ze sie mnie nie sluchasz i nie bedzie ruchanska
|
@up
A on wogole rucha Karolinke?;O Od swieta palcowke jej strzeli a tak to dziewczyna zadowala sie cyberkiem ;/ |
Akcja była zjebana no ale coż ,bywa i tyle.Na swoich charach w 30 potrafili¶my ob na równi rozegrac przeciwko 70+ ludzi± z Cruoris,Vidfamne i Masterminds ,którzy ciagle dochodzili wiec tak się nie jarajcie bo nie macie czym.A ,że akcja była zlamiona to nasz bład ,a nie wasza zasługa.
|
MASTER MACAVELLI W SZPITALU!!
Plotki glosza ze Master Macavelli aka patryk mial duela z znanym ze swojego pvp graczem o nicku Draco, inne zrodla donosza ze na M&M'sa zrobila massloga guildia Paciorkow pochodzaca z swiata "Czestochowa". Moglby ktos potwierdzic te plotki? Master Macavelli[*] Jesli martwicie sie o los Patryka wklejcie swieczke do statusu na gg albo podpisu na forum:( |
@Bartas15
Haha! A jak nas bylo 30, a Was 120 to jako¶ siedziałe¶ cicho więc teraz też się zamknij. |
Cytuj:
Swoj± drog± to niesamowity i jakże rzadki wyczyn wymagajacy niewyobrazalnej odwagi zeby siedziec na SWOICH charach, a nie na noobach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |