![]() |
Cytuj:
Jeżeli mówisz o naszym rl to możesz śmiało nie używać cudzysłowia, a jeżeli nie wiesz co odpisać na mój post to lepiej nic nie pisz, a nie udajesz debila większego niż jesteś bo to cię tylko pogrąża. A co do Exodusa to nie wiem kto gra, ale na pewno nie Klocu ani Mikołaj jeżeli o to Ci chodzi. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
-\M/- _/ \_ Super Maxu ! Chcesz ? to masz : ). @Tego calego shitu, osoby zwane " RL'ami ", dobrze wiedza co im powiedzialem, wybraly wlasna droge. To wiec czemu mam za nimi podarzac ? Kontakt mamy doskonaly :), wkoncu to tylko gra, a to ze zrobili cos moze " lekko " nieodpowiedniego , i ze nie kazdy znich chce sie z tym pogodzic to coz... sorry blagac ich nie bede o zmiane zdania. @Bonq, Skramer & Dream Team Wy naprawde jestescie tak ograniczeni ze lykliscie iz Falcon Aka Adrianek rzucil laske dla gry ? XD ( - 1pkt za brak inteligencji! ). |
Weźcie przestańcie się sprzeczać. Gdybyście połączyli siły to byście wygnali swe z xereny.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hail Skramer, Hail Bonczek. |
Cytuj:
|
pff..Mnie też interesuje kto gra teraz na Exodus Axemaster:)
|
Cytuj:
Sądząc po poście Kermita to jedna nie macie takiego świetnego kontaktu :) tylko odpowiedz mi na jedno pytanie - kiedyś pisałeś, że grasz dla przyjemności i możesz stracić chara bo ci nie zależy - to dlaczego wyszedłeś z gildii, gdy nadażyła się okazja do niezłej zabawy? obsrałeś się? A co do falcona to pokaż mi gdzie napisałem, że uwierzyłem w to co ktoś tam pisał? może rzucić nawet swojego chłopaka i mam w to wyjebane :) po prostu stwierdzam fakt - wystarczy sprawdzić ile dziennie jest on-line, domyśleć się, że normalny młody człowiek wraca ze szkoły/pracy koło 15-17 i jeżeli on gra po około 7-10 h dziennie to zakładając, że zaczyna o 15 to kończy conajmniej koło 22 + ewentualne odrabianie lekcji, jedzenie, kąpiel i odpoczynek... coś mi dnia brakuje :) wniosek? prosty.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Panowie,ślijcie sobie chuje na prv.
Ja mam pytanie. Ruszył test serv ( no a a ja znowu opierdoliłem test na tutora :) ), podobno drut ma być skrzyżowaniem supermena z batmanem. Ma ktos jakies informacje jak to jest naprawdę? Bo może znowu bym drucikiem pograł. |
Za co tak Tengu Arefriusa hunci? zjechali mu juz z 7 lvli :confused:
|
Cytuj:
|
Ja gram na Xerenie i mi sie podoba jak narazie ! Jak wyjdzie nowy serwer PVP to sie przeniose a jak nie to Xerena ONLY !;p
|
Cytuj:
Poorostu szwedzi jeszcze na Tobie nie zrobili pa, nie ujebali cie ani wojny nie wymówili. Później, zmienisz zdanie :p |
Gdyby nie te ćwoki szwedy, to ten server byłby najlepszym od 3 lat mojej koegzystencji z tibią ;d. Jednak oni nie dadzą nikomu pograć, chyba że wszystkie wyższe lvle sie zgrają i postarają sie ich dojechać. Mimo że nie mam zbyt wysokiego lvla, to mogę się dołączyć, bo co mam do stracenia? Jak co piszcie do mnie na tibii (często jestem po 21, ale inne godziny również) albo tu na forum priv.
Postaram sie jak najszybciej odpowiedzieć. Walczmy za prawa polaków do gry w Tibię! :wiking: |
juz byla taka jedna wojna co wszyscy wiedza jak sie skonczyla:)
nie wiem co wy chciecie od Xereny..jest pa jak wszedzie oczywiste(gdybysmy wygrali wojne tez na pewno by bylo) po prostu czasem nie mozna sie unosic z honorem i wyjsc z cave oczywiste...jednym zdaniem dla mnie Xerena to super serv:) |
Cytuj:
|
Brawo Mispex! :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |