Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Santa Claus 03-09-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1638091)
a ty kim jestes? Jakims pionasem co nawet 100 lvl-u nie potrafil wbic xD

P.S Gosc mi pewnie zaraz wyjedzie ze ma inne cele w tej grzej,albo ze nie traci zycia na rl, lub inne bzdury tego typu xD:D

haha ostra polewe z ciebie mam, jeszcze moglem zrozumiec ze turtli bronisz jak wilk owcy, ale te slowa swiadcza o tym ze grasz na arcanii od gora pol roku, a jak piszesz ze jestes w turtlach i wyjasniasz nam bardzo wiele
(pewnie wiedze czerpiesz z gc)
to strzelam ze jestes ten mauro c.B) a jak nie to zwracam honor dla Niego;)

Poll 03-09-2007 16:50

Może nie wbił 100lvl,ale ile lvli wbił innymi charami,Eizix to jeden z najelspzych graczy i pwoer gammerów jakich miała arcania.Wielu hlvli z Arcani lizało mu dupę byle tylko z nimi posharowal,wbił choc level,żal;)

I smokuu jestem więcej niż pewien że ktokolwiek z moich ludiz osiągnął 3 razy tyle co Ty będziesz wstanie osiągnac w swoim tibijskim zyciu.pozdro

jacke ja wiem mniej wiecje kim jesteś i jesteś zwykłym pionkiem więc po co te kozaczenie na forum?

Aro aka papa 03-09-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1638204)

jacke ja wiem mniej wiecje kim jesteś i jesteś zwykłym pionkiem więc po co te kozaczenie na forum?

Wlasnie dlatego ze jest pionasem chce sie dowartosciowac na forum ze niby yo yo ziomal jest.

Koszyk 03-09-2007 17:15

Jesli tok myslenia ludzi na tym forum jest 'mowie co wiem' a nie 'wiem co mowie' to chyba przestane sie tu wypowiadac... jak patrze na komentarze 'Smokuu' to mi sie slabo robi...

Cytuj:

a ty kim jestes? Jakims pionasem co nawet 100 lvl-u nie potrafil wbic xD
a Ty pochwal sie swoim 40 pallkiem...

idz poexpic na tombie albo na 3x drag ankh bo na nic lepszego chyba nie mozesz isc...

Filush 03-09-2007 17:48

Smokuu ty pewnie nigdy nie wbijesz 100 lvl....

gigoro 03-09-2007 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1637778)
Xilvent nie używa bota ... DPFT nie używało combo-bota na wojnie z sk ... a Damoon jest nadal polakiem..

Co jak co, ale uwazam ze Polak powinien wiedziec, ze "Polska" i "Polak" pisze sie z wielkich liter q_p

Smokuu 03-09-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santa Claus (Post 1638202)
haha ostra polewe z ciebie mam, jeszcze moglem zrozumiec ze turtli bronisz jak wilk owcy, ale te slowa swiadcza o tym ze grasz na arcanii od gora pol roku, a jak piszesz ze jestes w turtlach i wyjasniasz nam bardzo wiele
(pewnie wiedze czerpiesz z gc)
to strzelam ze jestes ten mauro c.B) a jak nie to zwracam honor dla Niego;)

Gram tutaj od ponad 2 lat :) , nie jestem zaden Mauro C, bo nawet takiego typa nie ma :D , jak juz to Moruthanix Coron ale nim tez nie jestem :), i wogole jesli twoim zdaniem wypowiadam bzdury to czy oby napewno jestem członkiem DPFt? :D :>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1638243)
Jesli tok myslenia ludzi na tym forum jest 'mowie co wiem' a nie 'wiem co mowie' to chyba przestane sie tu wypowiadac... jak patrze na komentarze 'Smokuu' to mi sie slabo robi...

a Ty pochwal sie swoim 40 pallkiem...

idz poexpic na tombie albo na 3x drag ankh bo na nic lepszego chyba nie mozesz isc...

To lepiej juz zaprzestaj bo gowno wiesz :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1638309)
Smokuu ty pewnie nigdy nie wbijesz 100 lvl....

A czy lvl ktory widnieje ponizej mojego nicka musi oznaczac prawde? nie, kazdy moze sobie wpisac jaki chce, nie koniecznie musi on odzwierciedlac rzeczywisty. Ale w moim przypadku jest on duzo wyzszy, poprostu dawno nie robilem uptade mojego lvl xDDD

Filush 03-09-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1638399)
A czy lvl ktory widnieje ponizej mojego nicka musi oznaczac prawde? nie, kazdy moze sobie wpisac jaki chce, nie koniecznie musi on odzwierciedlac rzeczywisty. Ale w moim przypadku jest on duzo wyzszy, poprostu dawno nie robilem uptade mojego lvl xDDD

Zapytałem, bo chciałem tylko sie upewnić kim jesteś . No i teraz jestem prawie pewny, że jesteś <50 PLN za info>.

Legionista1916 03-09-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jacke (Post 1637802)
pokaz mi w regulaminie ze kozystanie z tp zeby np wrocic szybko do miasta jest nielegalne ;)
pomysl troche... widze ze ciezko z tym u ciebie

a czy ja wogule cos wspomnialem o tp?? wez sie ogarnij i nie zmieniaj tematu zostales zjedzony a nadal nawijasz, przyznaj sie do bledu , za duze ego szkodzi pamietaj.

Carlito7 03-09-2007 19:50

Hm, czyżby jakiś massik?

Tylko logłem się na nooba, a tu z pustego vip, zrobiło się vip pełne (oczywiście, ilośc miejsc ograniczona :))

Eizix 03-09-2007 19:58

nom zgadza sie

Ljubo:

Sep 03 2007, 18:31:02 CEST Killed at Level 157 by Tiuso
and by Aldius Ostoher

Smokuu 03-09-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1638506)
nom zgadza sie

Ljubo:

Sep 03 2007, 18:31:02 CEST Killed at Level 157 by Tiuso
and by Aldius Ostoher

Odnosnie massa, gz fraga, ale zal dupe sciska jak widzimy jaki rodzaj taktyki obraliscie, mass, szybka ucieczka w miejsce zeby sie bloknac najtem, uhanie go wylogowanie, x log najta. zal.pl Wezscie sie ogarnijcie i wyjdzie na jakis open battle =] ....

Carlito7 03-09-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1638549)
Odnosnie massa, gz fraga, ale zal dupe sciska jak widzimy jaki rodzaj taktyki obraliscie, mass, szybka ucieczka w miejsce zeby sie bloknac najtem, uhanie go wylogowanie, x log najta. zal.pl Wezscie sie ogarnijcie i wyjdzie na jakis open battle =] ....

<miły>Każda taktyka prowadząca do zwycięstwa jest dobra :] <.miły>
<niemiły>A słyszałeś kurwa kiedyś o czymś takim jak przewaga liczebna?<niemiły>

Koszyk 03-09-2007 20:25

@up
Ekhem... my wiemy ze gdyby nie bylo ogranicznikow fragow to Ty bys fragowal wszystkich SB w 1 battle i wogole solo bys ich pojechal i wogole...

@SB

Gz fraga!

Tiuso jeszcze 1 frag i hattrick :D na Ljubo :D

notop 03-09-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1638554)

tu sie zgodze choc bardzo malo wojen wygrywaja ci ktorzy sa sprowadzeni tylko do walki masslogami...

Smokuu 03-09-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1638554)

oj nie wiem czy ta taktyka przyniesie wam zwyciestwo :)
Zanim nastepna osobe zabijecie tamta juz zdarzy 2 razy lvl odrobic ;d

Beli 03-09-2007 20:30

Sua... nie chce Cie obrazac bo Cie nie znam, blagam tylko popraw ta ortografie w podpisie bo w oczy kole :S

Zawsze jest szansa na wygrana :)

@smokuu
Taki jestes kozak na forum to powiedz jaki masz nick na Tibii :)

Kiro 03-09-2007 20:36

Chociaz jestem w Sb to nawet nie wiedzialem o tej akcji, gdyby na forum ktos tam up@ nie dal copy z fraga -.^.GZ draga itp itd, ljubo pewnie zalamka :>.
Cos do Smokaa:
Tylko odwazni sie ujawaniaja :P, dalej nie komentuje.

Aro aka papa 03-09-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1638574)
oj nie wiem czy ta taktyka przyniesie wam zwyciestwo :)
Zanim nastepna osobe zabijecie tamta juz zdarzy 2 razy lvl odrobic ;d

No to nie masz sie czym martwic prawda?

Masslogi sa zawsze domena slabszej ekipy. Podliczcie sobie dpft+sf+integra i reszte guildless supporterow vs Sb...odrazu widac ze lamus wybierajac guild name wiedzial jak to bedzie wygladacxD

PS. gz ostatnich massow nicely done guys

Szefie :) 03-09-2007 20:55

Najlepszym przykladem takiej walki jest np. gildia Vision z Furory, massy, massy, massy przez dluzszy czas, a jak urosli w sile to openka i wygrali. Teraz panuja na servie. Chlopaki spokojnie bedzie open predzej czy pozniej

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10.