Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nerana RL Foto ^^ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145024)

Straherito 19-04-2008 21:18

Nie wiem czy zauwazyliscie ale tylko wy sie z tego shitu smiejecie :(

Leo musi miec duza dupe skoro sie wszyscy tam miescicie

[jezeli ktorys z was - tęgie umysly nie zrozumial przeslania, niech przeczyta to jeszcze raz]

Borynaa 19-04-2008 21:48

up ashsahshshsaashasha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

z 100 ich tam sie jeszcze zmiesci

AlortDeath_17 19-04-2008 22:25

ahh no jesteście załośni wy i te wasze kłótnie :S zal z dzieci ktoś da swoją rl fote, i bynajmniej nie ma się czego wstydzić, a zaraz dzieciaki
z krzywymi ryjami naskakują ^^ lajT !

Hansu 19-04-2008 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 2009983)
(zdjęcie)

Jestes fajny, bedziemy kolegami? Powiem krótko: Dziecko z kompleksami, da grubas fote jak sie napioł tak że brzucha nie widać, leczy kompleksy wyzywając wszystkich którzy mu mówią przykrą prawdę o nim w sposób który można określić jako "żałosny" bo zdjęcia przerabiają dzieci w gimnazjum i wszędzie wysyłają i to takie dzieci, które inaczej sobie nie radzą. Pozwól ze spytam, tato Cie bił? Ponadto jeśli rzeczywiście myslisz, że jestes inteligentny dlatego, że rozwiązałeś test w internecie to serdecznie zapraszam do poradni psychologiczno-pedagogicznej, jeśli zdołasz znaleźć drogę i będziesz potrafił w cywilizowany sposób dogadać się z panią w sekretariacie to oni przedstawią Ci prawdziwy test. I ostatnie pytanie, do jakiej szkoły chodzisz? Po sposobie wypowiedzi i próbach udowodnienia wszystkim jaki jesteś pro wnioskuje że 1/2 gimnazjum max. I pragnę zauważyć, że poklask masz tylko u swoich pustych koleżków... np taki Butcher reprezentuje podobny poziom, gratuluje panom.

RashX 19-04-2008 22:46

Litości kurwa litości xD, niektóre zdjęcia fajnie xD, a tak wogóle to mamy okazje zobaczyć osoby które nie widzą nic innego poza tibią
:baby:

Don_Kustosz 19-04-2008 23:36

Dlaczego Leo jest raz wyzywany od pakerow a raz od grubasow ? :D

Kusnier 20-04-2008 00:34

Bo to forum jest pojebane... :P

A moze forumowicze... ;)

MistrzLeo 20-04-2008 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2010631)
Jestes fajny, bedziemy kolegami? Powiem krótko: Dziecko z kompleksami, da grubas fote jak sie napioł tak że brzucha nie widać, leczy kompleksy wyzywając wszystkich którzy mu mówią przykrą prawdę o nim w sposób który można określić jako "żałosny" bo zdjęcia przerabiają dzieci w gimnazjum i wszędzie wysyłają i to takie dzieci, które inaczej sobie nie radzą. Pozwól ze spytam, tato Cie bił? Ponadto jeśli rzeczywiście myslisz, że jestes inteligentny dlatego, że rozwiązałeś test w internecie to serdecznie zapraszam do poradni psychologiczno-pedagogicznej, jeśli zdołasz znaleźć drogę i będziesz potrafił w cywilizowany sposób dogadać się z panią w sekretariacie to oni przedstawią Ci prawdziwy test. I ostatnie pytanie, do jakiej szkoły chodzisz? Po sposobie wypowiedzi i próbach udowodnienia wszystkim jaki jesteś pro wnioskuje że 1/2 gimnazjum max. I pragnę zauważyć, że poklask masz tylko u swoich pustych koleżków... np taki Butcher reprezentuje podobny poziom, gratuluje panom.

Tak TATO mnie bił HAHAHAHHAAHA

TATO MNIE BIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps. reszty nei czytalem... ja pierdole dluzszego tekstu nie mogles dac?

Hansu 20-04-2008 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 2011405)
Tak TATO mnie bił HAHAHAHHAAHA

TATO MNIE BIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps. reszty nei czytalem... ja pierdole dluzszego tekstu nie mogles dac?

Mogłem, ale jak nie jesteś w stanie przeczytac tego dziecko, to co dopiero dłuższe... zresztą wiem, że to czytałeś, tylko nie wiesz jakiej riposty użyć, dlaczego? Bo wszystko to prawda i powoli dociera to twojego małego móżdzku.

Don_Kustosz 20-04-2008 16:01

hansu zaprezczasz sobie raz on jest koksem a raz dzieckiem 1/2 gim :D
jezeli 100 kg + bitej masy i 190+ cm wzrostu to dla ciebie 1 gim ...: D

Hansu 20-04-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 2011994)
hansu zaprezczasz sobie raz on jest koksem a raz dzieckiem 1/2 gim :D
jezeli 100 kg + bitej masy i 190+ cm wzrostu to dla ciebie 1 gim ...: D

Intelektualnie jest 1/2 Gim. Pozatym mowie ze koksem jest we wlasnym miemaniu, wiesz co to ironia?

Butcher__Palek 20-04-2008 20:19

Hansu zaczynasz powoli sie gubic i pierdolic glupoty wes sie zastanow co piszesz...

Don_Kustosz 20-04-2008 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Butcher__Palek (Post 2012607)
Hansu zaczynasz powoli sie gubic i pierdolic glupoty wes sie zastanow co piszesz...

wyjales mi to z ust :]
wiec zdecyduj sie albo jest koks albo grubas albo 1/2 gim albo ... ee pogubilem sie :S

MistrzLeo 20-04-2008 21:18

:);):pB):]:D:cup:

W zdrowym ciele zdrowy duch...

domin3x 20-04-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 2012784)
wyjales mi to z ust :]
wiec zdecyduj sie albo jest koks albo grubas albo 1/2 gim albo ... ee pogubilem sie :S

Jedno i drugie, jest koks, a w pierwszej klasie gimn siedzi już piąty rok.

Speedy - tak, szukam kumpli : (

Takiej odpowiedzi się spodziewałem, więc napisałem, że tak - szukam tu kolegów <loel>

MistrzLeo 20-04-2008 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2012807)
Jedno i drugie, jest koks, a w pierwszej klasie gimn siedzi już piąty rok.

Speedy - tak, szukam kumpli : (

Te Kurwa! czego tu szukasz?? Kolegów? Wy*******aj na swój świat.. kolegów nie masz? Szukasz ich tutaj? .. Tu ich nie znajdziesz.. Bo jesli jestes szmata na swoim servie to tu raczej tez nia bedziesz

Hansu 20-04-2008 23:01

Jakoś mnie nie dziwi, że sie gubicie, czego sie spodziewać po takich pustakach. Mój ostatni post tutaj, trza wziąć przykłąd z innych i skończyć konwersację z debilami, którzy żyją w swoim świecie, gdzie są pro. Tak więc powiem słowami zrozumiałymi dla Speediego - Pierdol sie palancie.

Don_Kustosz 20-04-2008 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2013066)
Jakoś mnie nie dziwi, że sie gubicie, czego sie spodziewać po takich pustakach. Mój ostatni post tutaj, trza wziąć przykłąd z innych i skończyć konwersację z debilami, którzy żyją w swoim świecie, gdzie są pro. Tak więc powiem słowami zrozumiałymi dla Speediego - Pierdol sie palancie.

hehe ty sama sie w tym gubisz : )

Yumiyo 26-04-2008 22:06

http://img244.imageshack.us/img244/5183/54636047ju2.jpg

Z dedykacja dla wszystkich zakompleksionych bałwanów :*
TA BRZYDKA PIXELOWA LASKA BODZIA :)

Dawiś :*

Christiano 26-04-2008 22:09

Ciekawe czy to fotka RL ale i tak fajna :DD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51.