![]() |
Nie wiem czy zauwazyliscie ale tylko wy sie z tego shitu smiejecie :(
Leo musi miec duza dupe skoro sie wszyscy tam miescicie [jezeli ktorys z was - tęgie umysly nie zrozumial przeslania, niech przeczyta to jeszcze raz] |
up ashsahshshsaashasha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
z 100 ich tam sie jeszcze zmiesci |
ahh no jesteście załośni wy i te wasze kłótnie :S zal z dzieci ktoś da swoją rl fote, i bynajmniej nie ma się czego wstydzić, a zaraz dzieciaki
z krzywymi ryjami naskakują ^^ lajT ! |
Cytuj:
Jestes fajny, bedziemy kolegami? Powiem krótko: Dziecko z kompleksami, da grubas fote jak sie napioł tak że brzucha nie widać, leczy kompleksy wyzywając wszystkich którzy mu mówią przykrą prawdę o nim w sposób który można określić jako "żałosny" bo zdjęcia przerabiają dzieci w gimnazjum i wszędzie wysyłają i to takie dzieci, które inaczej sobie nie radzą. Pozwól ze spytam, tato Cie bił? Ponadto jeśli rzeczywiście myslisz, że jestes inteligentny dlatego, że rozwiązałeś test w internecie to serdecznie zapraszam do poradni psychologiczno-pedagogicznej, jeśli zdołasz znaleźć drogę i będziesz potrafił w cywilizowany sposób dogadać się z panią w sekretariacie to oni przedstawią Ci prawdziwy test. I ostatnie pytanie, do jakiej szkoły chodzisz? Po sposobie wypowiedzi i próbach udowodnienia wszystkim jaki jesteś pro wnioskuje że 1/2 gimnazjum max. I pragnę zauważyć, że poklask masz tylko u swoich pustych koleżków... np taki Butcher reprezentuje podobny poziom, gratuluje panom. |
Litości kurwa litości xD, niektóre zdjęcia fajnie xD, a tak wogóle to mamy okazje zobaczyć osoby które nie widzą nic innego poza tibią
:baby: |
Dlaczego Leo jest raz wyzywany od pakerow a raz od grubasow ? :D
|
Bo to forum jest pojebane... :P
A moze forumowicze... ;) |
Cytuj:
TATO MNIE BIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps. reszty nei czytalem... ja pierdole dluzszego tekstu nie mogles dac? |
Cytuj:
|
hansu zaprezczasz sobie raz on jest koksem a raz dzieckiem 1/2 gim :D
jezeli 100 kg + bitej masy i 190+ cm wzrostu to dla ciebie 1 gim ...: D |
Cytuj:
|
Hansu zaczynasz powoli sie gubic i pierdolic glupoty wes sie zastanow co piszesz...
|
Cytuj:
wiec zdecyduj sie albo jest koks albo grubas albo 1/2 gim albo ... ee pogubilem sie :S |
:);):pB):]:D:cup:
W zdrowym ciele zdrowy duch... |
Cytuj:
Speedy - tak, szukam kumpli : ( Takiej odpowiedzi się spodziewałem, więc napisałem, że tak - szukam tu kolegów <loel> |
Cytuj:
|
Jakoś mnie nie dziwi, że sie gubicie, czego sie spodziewać po takich pustakach. Mój ostatni post tutaj, trza wziąć przykłąd z innych i skończyć konwersację z debilami, którzy żyją w swoim świecie, gdzie są pro. Tak więc powiem słowami zrozumiałymi dla Speediego - Pierdol sie palancie.
|
Cytuj:
|
http://img244.imageshack.us/img244/5183/54636047ju2.jpg
Z dedykacja dla wszystkich zakompleksionych bałwanów :* TA BRZYDKA PIXELOWA LASKA BODZIA :) Dawiś :* |
Ciekawe czy to fotka RL ale i tak fajna :DD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51. |