![]() |
Tylko jedno skomentuje bo szkoda na resztę czasu. "Cygan" Gdzie ukończyłeś kursy jasnowidza?? Nikt niema mojej fotki.
Jak możesz podaj namiary też sie zapiszę Forum pl = Książka z kawałami. To jest najlepsze kiedy chce się komuś pośmiać. Plum plum |
slyszalem ze hektor jest gwiazda na serwisie fotka.pl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Około 1.75cm szczupły noi z twarzy jak cygan. Teraz mi tego nie wyjaśnisz to pogadamy jak przyjadę ale wtedy będzie gorzej bo tam nie będziesz miał wyjścia a tu jeszcze masz. A wiedz ze przyjadę i słowa dotrzymam. ;) @HIghlander A co też chcesz zostac? :o @Elaro Cytuj:
Wiec angelo radze ze mną tu porozmawiac niż na rl nie to zebym ci grozil i mówił co to nie ja jaki "kozak" tylko nie lubię złodziejów itp.... tym bardziej jak sie złamuje umowę a wiesz ze taka była. |
a ja sie ciesze im większy burdel tym fajniej x)
|
Więc tak siejniki mają dużo harów, zauważyliście ze często padają i nie odrabiają lvla
|
Cytuj:
|
Co was obchodzi ten Bax,jak chce grac niech gra tak jak chce. I jak jest zerem wedlug was to po co sie nim interesujecie? Moim zdaniem Bax to thief,oszukaniec itd itp ale po co to tak przezywac ,jest taki jaki jest.
|
Heh... Piter wyprzedziłeś mnie :P chciałem to samo napisać ale nie tak ostro :P. Temat posta to Nowe "lepsza" Elysia?? a nie Wszystko o Bax Sho... Więc zmienimy temat :) może coś w powrocie Darklight'owców? Jak myślicie dojdą do WRi czy może zrobią swoją Guild?
|
kpisz sobie ?
|
"Szwed ze Szwedem zawsze się dogada"
|
A Polak z Polakiem nie :(
|
jape i gekke sa z nl, nie wiem jak z thomasem nie wnikam w to
widocznie u was kazdy spoza polski i brazylii jest szwedem ; D |
fajnie by było gdyby porobiły się jakieś inne znaczące gildie poza wri... może ten kombek coś w tym zmieni ;s
a tak btw czemu kafes wyleciał z wri? bo jakoś o tym cicho, a już dawno byo |
Lares
wiem ze jape i geke z holandii ale nie o państwa mi chodzi :> zrozum to ze murzyn dogadał sie z lowe dogadał sie z japem ale z polakami nigdy nie może.... |
Cytuj:
|
Co do Kafesa to on już się nie bawi w Tibie.
Właśnie... Dlaczego Niger nie chce się dogadać z nami... A może to z nami nie da się jakoś dogadać? Nie wiem nie wnikam ale na Elysi zawsze będzie Sajgon... Mam takie pytanie. Czy na Elysi był taki okres że SWE z PL trzymali z sobą? |
chyba nie od początku PL i SWE na Elysi ze sobą walczyli, dowodem jest Old war on elysia.
|
możesz przybliżyć termin "old war on Elysia"?
chodzi o to takie hell vs ao czy unne hujstwo? pamiętam wojnę Grinders vs. Noctum, tam były bardzo pomieszane składy |
Narodowość niema znaczenia.
Człowiek jest człowiekiem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |