![]() |
Mam problem - wczoraj się upiłem tak, że dzisiaj w sylwestra nie mogę patrzeć na alkohol. Tak, wiem, że jestem głupi, ale da się coś z tym zrobić?
|
Klinem go! :D
Mozesz rowniez nie pic alkoholu w sylwestra :P Polecam szampana Piccolo! |
Tez tak mialem nie raz, ze nie moglem na alkohol patrzec. Ale po pierwszym glebyszym/kielonie bylo od razu lepiej :)
|
Cytuj:
|
Rosołek ;-).
|
Kumpel mnie na jedno piwo wyciągnął, a nie chce mi się nawet mówić na czym się skończyło...
Cytuj:
|
No to wyrzuć to z siebie metodą dwóch palców xD. Następnie najedz się tłustych przekąsek, tylko tak na fulla i wieczorem będziesz mógł wlewać w siebie alkohol:p
|
@UP
Chodzi o to, że nie chcę, żeby mi było niedobrze po alkoholu. To pomoże? |
Cytuj:
|
Ehh mam nadzieję że o 0:00 będzie w WoWie jakiś event, ew. pójdziemy na jakieś heroici, raid i lulu :((((((((((((((
grypa rox |
Cytuj:
Ja dawno dawno temu to chodziłem na osiemnastkę w piątek a na drugi dzień na drugą osiemnastkę i jakoś dawałem rade ;) więc ty też dasz rade :cup: Edit: nie widziałem tej grypy :/ (nie piszcie na biało ;p) |
Boże, jak bym stracił w tej chwili ręce i nogi to i tak bym dzisiaj się bawił na sylwestrze, a ten mi tu z grypą wyskakuje...
|
Ej, a co powiecie o Panu Tadku, bo jest oferta na jedną taką krowe ze sklepu ; P?
|
Cytuj:
|
A ja mam gdzieś sylwestra i nigdzie nie idę. O i tyle!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mnie jeszcze boli brzuch po wyborowych harcach w nocy, ale jeszcze mam 8 godzin żeby wydobrzeć.. /skuug |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |