![]() |
Cytuj:
Take it easy |
@up
Lepiej wpław ;) |
@2Up Za dużo Counter Strike'a..
|
Cytuj:
|
@up
czemu? wiesz jaki ze mnie bc? Krwawego moze i znasz (nie wiem) ale mnie nie wiec skad takie wnioski ;) |
Dowodziles kiedys wogole w jakiejs bitwie ?? <pytanie do snagotha>
Tylko nie mow o Nuub war czy cos bo tutaj to kazdy jest zajebistym BC |
@Up
OTSY tez sie nie licza !! :baby: |
Noo nareszcie się jakoś ruszyło :D!! GZ dla Nightów za ładny OB.
|
What a sad day on eternia :)
Tha Maverick Sorcerer Xulodue Fixano Incruen Sneed Lola Bowsfusal |
Czy ktoś posiada filmik z ostatniego OB? Jeśli tak to prosze o wrzucenie linku, bo Deccesus nie umiesciło póki co na swojej stronie;)
|
co do Eterni to powiedzmy ze po czesci dowodzilem w jednej w wojnie.
i czemu niby ots sie nie liczy? Nie rozumiem ludzi ktorzy potępiaja ots tylko dlatego ze jest otsem bez zadnych konkretnych powodow. Ots jest jak prawdziwa Tibia jesli chodzi o wojny... gralem na zwyklych pvp ale gralem tez na rpg-pvp w ktorych nie mialo sie gdzies tego ze sie padnie... i tutaj mam duze doswiadczenie.... ALE ten temat nie jest po to by sie klocic kto jest zajebistszy od drugiego... ja napisalem tylko swoja opinie na temat wojny a Zan mnie bezpodstawnie skrytykowal wiec odpowiedzialem.. ale apeluje do Zan'a o to by dalej tego nie ciagnac.. mysl co chcesz :) nikomu tego udowadniac nie musze a na Eterni bede jeszcz gral wiec pewnie bedzie okazja by to pokazac :) peace :) |
Bedac bc na OTS nie ma takiego czynniku jak adrenalina i stres wiec chwalac sie ze dobrze Ci idzie na otsie nic jeszcze nie znaczy. To jest jak sparing bokserski , wszytko ci wychodzi i jestes rozlozniony a jak przychodzi ob w normalne tibi to juz jest jak normalna bokserska walka w ktorej nie zawsze wszytko wychodzi tak jak nam np wczoraj.
|
Mighty ja to dokladnie rozumiem dlatego wlasnie napisalem ze gralem takze na otsach rpg-pvp gdzie exp byl x5 (czyli malo) i dead byl naprawde wqrzajacy a adrenalina byla nie mniejsza niz na prawdziwej Tibii, ale jak juz mowilem.. nie mam zamiaru sie tutaj na ten temat sprzeczac.. kazdy ma prawo myslec co chce i nikt wierzyc nie musi :)
@edit night vs reload http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=120392 tutaj dec vs night http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=120376 @edit2 hmm.. czyzby night czytalo moje posty na Tibia.pl? hehe :P |
A no mowilem ze ots sie nie liczy i nie tylko z tego powodu ktory podal Mighty ale takze z tego ze niema, powtarzam NIEMA idealnego odzwierciedlenia tibi na otsie. Niema idealnej kalkulacji m.powera, szybkosci postaci. A snagoth mam nadzieje ze zagrasz na eternia jeszcze :D
|
Apr 22 2008, 19:38:21 CEST Killed at Level 107 by Bululah
and by Lord Terrible Berman Muhehehe co to władza robi z ludzmi, ten server juz chyba jest stracony... |
kto padl ?? bo nawet nie wiem
|
Trea Madris
|
Apr 22 2008, 19:34:56 CEST Killed at Level 122 by Bululah and by Arwyn of Eternia
Tuz przed nią się złożyłem :) Życie dziw*a / Turbo dziw*a. :P |
To co zrobiło Dark Legion na ob wymaga pochwały, Gratz!
|
Szkoda tylko Carli ale cóż taka gra.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |