![]() |
http://img219.imageshack.us/img219/6...dolepj3.th.jpg
Czemu mi nie dasz skryptu na lagune? -.- I dlaczegóż to nie wklejasz już więcej screenów? =/ MORE SS PLAX |
szkoda czasu dodawac ss'y dla dzieci - tak, was, neo
|
wypraszam ja dziecko netii ;/
jak cie tak wszyscy prosza o filmik to nakrec Nie boterze |
Cze Gucior : ///
Mickio przechodzisz na forum blackdtools? ;) Botting project?:D |
Cytuj:
|
Chyba wezme choć raz przykład z ciebie bucior i zrobie to samo :D:D pozdro napinaczu
|
omg dajcie mu spokoj jak boci to niech boci teraz wszyscy boca a na takiej securze to w pare minut mozna znalesc kilku botterow
btw ktos walnal te on bottuje i zaczal sie wyzywac a 10 innych userow ktorzy nawet niemaja chara na securze zaczelo spamowac tu swoja glupota:baby::baby: zalllllll WIEC TERAZ WON!!! I DAJCIE MU DALEJ PROWADZIC TEMAT PLX?? |
@up
I co z tego, że nie maj±? To jak nie maj±, to zaraz nie mog± się wypowiadać? WeĽ s*******aj, a co do mnie, to mam chara na Securze : ** |
''btw ktos walnal te on bottuje i zaczal sie wyzywac a 10 innych userow ktorzy nawet niemaja chara na securze zaczelo spamowac tu swoja glupota zalllllll''
To ja to ja powiedzialem ze botuje! Hej |
Cytuj:
Szacun dla "Miszcza" |
Dawać foty a nie spam :D
|
tu juz screenow od nas nie bedzie
Ostatnio jak bylem na mojej postaci (mial byc druid) na rooku zeby dac rl kumplowi moje eq i kase ktos mnie spytal "nowa postac do botowania" a ja raczej nie botuje X( i wiem ze to ktos z forum |
|
No zgadza się, że z forum :)
|
19:16 Knight Rudi [75]: fajnie sie boci??
Ej, bo j**** ze ¶miechu :D @edit Kolejny przykład, że jeste¶ durniem. 19:21 Knight Rudi [75]: dobra idz pobocic ek na slimach z blue robem @down Cry me a river ;( |
@up
Kotku uwazaj bo zmarszczek dostaniesz! |
opierdolcie sie od nas, screenow juz w tym temacie nie bedzie, tak poszdlem na torga, temat mozna zamknac
|
Phi.
|
|
I co to teraz bedzie? Nie ma pacca, nie ma zolwi :/
o/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |