![]() |
Dziś się dowiedziałem, że mam 75 punktów. 42 z części humanistycznej i 33 z matematycznej. Nie jest źle.
|
Właśnie byłem w szkole po wyniki. Liczyłem na ~60, a mam 76. 41 - human; 35 - matma. Nieźle.
|
Ja mam 60, niestety nie wiem ile z jakiego bo dowiedzialem sie smsem, bo nie ma mnie w szkole ;<
|
Dziś pocztą przyszły wyniki, liczyłem na 44 z matmy i ponad 30 z polskiego a miałem 44 i 40 ^^ normalnie szok. No i nareszcie dojebałem tym kujonom z średnią ponad 5 bo o wiele lepiej napisałem egzamin (a sam paska nie mam bo się tylko tego uczę co będzie mi w liceum potrzebne;p)
|
43 polok
29 mata Czyli jest jak chciałem :) |
Cytuj:
Ja te egzaminy pisalem dosc dawno, mialem 44 Polskiego i 38 z Matmy, Matma wtedy dosc ciezka byla. 39+47+ ... =146 Jak wy teraz to liczycie? Sa jakies dodatkowe punkty za sam udzial? |
39 humanistyczny, 47 z matematycznego (wszystkie 3 pkt z biologii stracone).
W gruncie rzeczy spodziewałem się odwrotnych wyników. Łącznie 146pkt. |
@dwa razy ap
Do kazdej szkoly sa punktowane 4 przedmioty :) |
Słuchajcie, jak można sprawdzić wyniki uczniów z wybranej szkoły? Pytam, gdyż interesują mnie wyniki jednej trzeciej klasy, która w tym roku pobiła rekord szkoły pod względem średniej klasowej - która wynosi aż 4.8. Jeśli to w czymś pomoże to jest to szkoła z Chojnic, woj. pomorskiego.
|
Cytuj:
|
POWIEM WAM ŻE TAK,JEST ŹLE : P
Wszyscy liczyli że będą mieli mniej punktów. Ale okazało się że test poszedł ludziom lepiej niż się spodziewali (z tego co wiem 3/4 ludzi spodziewało się mniej punktów niż ma ) Więc progi punktowe do szkół się podniosą. I to znacznie. |
Cytuj:
|
Jednym słowem zmniejszą ilość klas, i upchną nas po 30 ludzi.
U nas do najlepszego LO w mieście zgłosiło się za mało osób. I mają wolne miejsca na humanie xd ...A do mojego 100 osób nadwyżki. uu.. @Down: Congratz! :P |
A mnie zaprosili do "elytarnego" LO dla nerdów ;<
|
@up
Mnie też, do jakiegoś prywatnego. : P @down Ta, takim różnym gościom z 'wybitnymi osiągnięciami w nauce' wysyłają jakieś tam broszurki i zachęcają do pójścia do jakiegośtam LO, najczęściej prywatnego. |
Cytuj:
@Topic Policzyła mi strona punkty, 137/200. Nieźle. |
I co, podniosły się progi punktowe w waszych szkołach? W przypadku szkoły, do której się dostałem obniżył się, i to o 15 punktów. Na innym profilu chyba o 30.
|
Cytuj:
|
Tam gdzie poszedłem, chyba nie ma progów punktowych (ale poszedłem ze względu na a) odległość od domu b) wysoki poziom j. polskiego), byłem pierwszy na liście </szpan>. Zauważyłem też, że wszyscy się chcą dostać do jak najlepszej szkoły, a jak potem kogoś pytam to już to nie robi różnicy - po prostu gdzieś się chodzi.
|
Dobra pochwale się.
Drogi Gimnazjalisto, zostałeś przyjęty do: Szkoła: Technikum Budowlano-Geodezyjne w ZSBG Oddział: budownictwo Miejscowość: Białystok Drogą internetową zostałem poinformowany. Jeśli chodzi o ranking osób którzy dostali się na mój oddział: 56 na liście na 150 osób. BTW. Dostałem się tam gdzie chciałem;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |