Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Voronix 20-05-2008 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2067077)
a czlowiek ktory ma 180 msa i nim nie moze walczyc podczas OB bo walczy na nim ktos inny to jest dopiero COS

Czlowiek ktory chu...a wie i sie wypowiada to jest dopiero COS :)

@edit
177 ... lol

Srry za Double ahh ten Polski Internet

Kajkosz 20-05-2008 21:39

Nie mam zwyczaju udzielac sie na forach podczas wojen ale raz jeden musze zlamac te zasade, wiec po pierwsze nigdzy nie uwazalem sie za osobe ktora ma dobre PVP bo nie bede ukrywal ze nie mam zbyt dobrego ale przynajmniej próbuje grać swoją postacia. Nie mam na celu mowienia ze ktos gra swoja czy nie swoja ale niektorych umiejetnosci mnie zadziwiaja, chociaz ciezko sie gra majac sdki po 130 lub stary ktore maja maly zasieg, każdy tylko narzeka a mogl sobie zrobic taki lv i tyle(wcale to nie zajmuje tak duzo czasu) co do gadania o elfie i hibernie to bezsensu. Mimo wojny mam szacunek dla wielu osób chociaż niektorzy chyba z racji tego ze pierwszy raz uczestnicza w wojnie sie zachowuja tak a nie inaczej. Pozdrawiam

Voronix 20-05-2008 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajkosz (Post 2067216)
Nie mam zwyczaju udzielac sie na forach podczas wojen ale raz jeden musze zlamac te zasade, wiec po pierwsze nigdzy nie uwazalem sie za osobe ktora ma dobre PVP bo nie bede ukrywal ze nie mam zbyt dobrego ale przynajmniej próbuje grać swoją postacia. Nie mam na celu mowienia ze ktos gra swoja czy nie swoja ale niektorych umiejetnosci mnie zadziwiaja, chociaz ciezko sie gra majac sdki po 130 lub stary ktore maja maly zasieg, każdy tylko narzeka a mogl sobie zrobic taki lv i tyle(wcale to nie zajmuje tak duzo czasu) co do gadania o elfie i hibernie to bezsensu. Mimo wojny mam szacunek dla wielu osób chociaż niektorzy chyba z racji tego ze pierwszy raz uczestnicza w wojnie sie zachowuja tak a nie inaczej. Pozdrawiam

\m/ Naprawde szacun !!
Jestes jedna z nieliczynch osób do ktorych nic nie mam i naprawde Szacunek dla ciebie Pozdro :)

Picinhoxs 20-05-2008 21:58

Cytuj:

Zabiles mnie to masz wyjebane pvp o.O (zero a$$lickingu)

Kajkosz 20-05-2008 22:07

Dobra źle zrozumiany post :) Jakos nie kojarze szczerze mowiac ze cie zabilem, ale ok. Dobra koniec tej gadanki to jest temat o wojnie :) Co do twojego podpisu po co byc lojalny do konca, to dlatego aby zachowac szacunek dla siebie i dla kumpli:) Pozdrawiam

notop 20-05-2008 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajkosz (Post 2067284)
Dobra źle zrozumiany post :) Jakos nie kojarze szczerze mowiac ze cie zabilem, ale ok. Dobra koniec tej gadanki to jest temat o wojnie :) Co do twojego podpisu po co byc lojalny do konca, to dlatego aby zachowac szacunek dla siebie i dla kumpli:) Pozdrawiam

1 z nielicznych ktory normalnie sie wypowiada,nie jak te bachory z ormo albo niektore kozaczki ktore bez ng bota z rooka by nieumialy wyjsc

lolekkkk18 21-05-2008 00:00

mysle ze kazdy z nas zrobil by jak gigoro.. po co zjebac sobie skile i lvl jak wiadmo ze padniesz, lepiej sobie odbic na nastepnym ob... co do elf bota i graczy z hiberni mysle ze rozmowa na ten temat niema sensu... i lr jak i inter uzywa "nielegalnych" metod pozatym w inter tez pewnie panuje szaring gdy wódz luki padnie pozycza chara od innych memberów swojej guildii zeby dalej liderowac na ob...

pzdr...

Smokuu 21-05-2008 00:04

Cytuj:

każdy tylko narzeka a mogl sobie zrobic taki lv i tyle(wcale to nie zajmuje tak duzo czasu) co do gadania o elfie i hibernie to bezsensu.

Nie zebym cos do ciebie mial Darek? ale naprawde to nie zajmuje duzo czasu jesli sie gra we 2, musze ci przyznac racje ;)

Ivanov Galil 21-05-2008 04:11

HAHAHAHAHHA

patrze ja ci na tibia.com - stypa, mysle zobacze na tibia.pl moze smok gwiazda sie wypowiedzial - i oto on jak zwykle dojebal ze az smutno czytac xD

@Smokuu
A ty jak zwykle masz racje. Tym razem nawet wielka!!!

Kajkosz 21-05-2008 06:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2067493)
Nie zebym cos do ciebie mial Darek? ale naprawde to nie zajmuje duzo czasu jesli sie gra we 2, musze ci przyznac racje ;)

Jaki Darku( tak tylko mowi moj dobry kumpel cibek):)? Chyba kazdy wie ze mam na imie Bartek i tyle:) a swoja droga moglbys w koncu sie ujawinc bo takie gadanie anonimowo nie ma sensu zwlaszcza kazdego gnebisz czyms.

Gallanonim513 21-05-2008 09:26

smokuu ty jednak jestes idiota. Widze ze masz bardzo krotkotrwala pamiec ? masz jakis problem? ze swoim mozgiem czy mi sie wydaje? ile razy wszyscy z ormo powtarzali ze nigdy ale to nigdy na akcjach nie uzywamy zadnych botow, moze to potwierdzic kazda osoba ktora byla przynajmniej raz z nami na akcji. Ventrillo jest wystarczajace pozatym powiedz, po cholere nam ten bot skoro jak mowiliscie przedtem w 10 to zadna sztuka strapowac i zabic?

Wiec zamknij swoj pysk. i przestan mowic, ze ormo to dzieciaki czy jeszcze inne farmazony tak sie sklada ze u nas kazdy ma minimum 17 lat wiec prosze Cie daj spokoj z najezdzaniem naszej gildi wkoncu.

Bartholomew 21-05-2008 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2067474)
1 z nielicznych ktory normalnie sie wypowiada,nie jak te bachory z ormo albo niektore kozaczki ktore bez ng bota z rooka by nieumialy wyjsc

hahaha

a co ty mozesz wiedziec o wypowiadaniu sie lol

sam ledwo potrafisz sklecic zdanie

Smokuu 21-05-2008 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivanov Galil (Post 2067574)
HAHAHAHAHHA

patrze ja ci na tibia.com - stypa, mysle zobacze na tibia.pl moze smok gwiazda sie wypowiedzial - i oto on jak zwykle dojebal ze az smutno czytac xD

@Smokuu
A ty jak zwykle masz racje. Tym razem nawet wielka!!!

2 kajka na vencie, hak pol roku temu przez 2 ownera ;/. Krecik co ty probojesz twoim glupim postem osiagnac?
Wiem mam racje i moje slowa maja tyle samo w sobie prawdy jak to ze Damoon nie kupil Damoona :/:/:/ Wiem wiem nic sie nieznam :/ sorki :/;(

A no sory darku, rzeczywiscie jestes bartkiem , znalazłem cie na NK :D

notop 21-05-2008 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2067717)
hahaha

a co ty mozesz wiedziec o wypowiadaniu sie lol

sam ledwo potrafisz sklecic zdanie

w pzreciwienstwie do ciebie mature zdalem bez problemu a ty....musisz poczekac na to z 10 lat jeszcze a mzoe wiecej..zalezy ile razy bedziesz kiblowal w podstawowce,zalosny jestes z tym jechaniem ,splywa to po mnie jak deszczyk,wprawdzie nie tak jak chinski po twojej twarzy ale to juz nietemat na rozmowy tutaj

ps. teraz dowal cos o ortografi interpunkcji a pozniej walnij txt typu "twoja stara"
bo na wiecej cie niestec...idioto

@kajko~
kazdy wie jak jest jak ktos mi mowi prawde na ktora niechce dawac odpowiedzi poprostu sie niewypieram i nieprzytakuje ;)

bemo 21-05-2008 14:30

ale musze wam przyznac ze kajko kulture zachowuje ;d

Gallanonim513 21-05-2008 14:36

bo to dzieciak z klasa :>

wojna trwa!

Picinhoxs 21-05-2008 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajkosz (Post 2067284)

http://pl.youtube.com/watch?v=OcDKuVthOeA

Szefie :) 21-05-2008 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2067711)
u nas kazdy ma minimum 17 lat

Arek ma 16lat, jeden owned!

Faytah 21-05-2008 16:00

za to thuygioshok aka felix ma 18 look there ->IQ

Bartholomew 21-05-2008 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2067921)
w pzreciwienstwie do ciebie mature zdalem bez problemu a ty....musisz poczekac na to z 10 lat jeszcze a mzoe wiecej..zalezy ile razy bedziesz kiblowal w podstawowce,zalosny jestes z tym jechaniem ,splywa to po mnie jak deszczyk,wprawdzie nie tak jak chinski po twojej twarzy ale to juz nietemat na rozmowy tutaj

ps. teraz dowal cos o ortografi interpunkcji a pozniej walnij txt typu "twoja stara"
bo na wiecej cie niestec...idioto

tak sie sklada ze mam mature juz od roku i studiuje. i bynajmniej nie zamierzam cale zycie pracowac w pkp tak jak ty mimo ze niby swietnie zdales mature w co watpie patrzac na twoja marna ortografie i ograniczone posty...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38.