![]() |
Cytuj:
@edit 177 ... lol Srry za Double ahh ten Polski Internet |
Nie mam zwyczaju udzielac sie na forach podczas wojen ale raz jeden musze zlamac te zasade, wiec po pierwsze nigdzy nie uwazalem sie za osobe ktora ma dobre PVP bo nie bede ukrywal ze nie mam zbyt dobrego ale przynajmniej próbuje grać swoją postacia. Nie mam na celu mowienia ze ktos gra swoja czy nie swoja ale niektorych umiejetnosci mnie zadziwiaja, chociaz ciezko sie gra majac sdki po 130 lub stary ktore maja maly zasieg, każdy tylko narzeka a mogl sobie zrobic taki lv i tyle(wcale to nie zajmuje tak duzo czasu) co do gadania o elfie i hibernie to bezsensu. Mimo wojny mam szacunek dla wielu osób chociaż niektorzy chyba z racji tego ze pierwszy raz uczestnicza w wojnie sie zachowuja tak a nie inaczej. Pozdrawiam
|
Cytuj:
Jestes jedna z nieliczynch osób do ktorych nic nie mam i naprawde Szacunek dla ciebie Pozdro :) |
Cytuj:
Zabiles mnie to masz wyjebane pvp o.O (zero a$$lickingu) |
Dobra źle zrozumiany post :) Jakos nie kojarze szczerze mowiac ze cie zabilem, ale ok. Dobra koniec tej gadanki to jest temat o wojnie :) Co do twojego podpisu po co byc lojalny do konca, to dlatego aby zachowac szacunek dla siebie i dla kumpli:) Pozdrawiam
|
Cytuj:
|
mysle ze kazdy z nas zrobil by jak gigoro.. po co zjebac sobie skile i lvl jak wiadmo ze padniesz, lepiej sobie odbic na nastepnym ob... co do elf bota i graczy z hiberni mysle ze rozmowa na ten temat niema sensu... i lr jak i inter uzywa "nielegalnych" metod pozatym w inter tez pewnie panuje szaring gdy wódz luki padnie pozycza chara od innych memberów swojej guildii zeby dalej liderowac na ob...
pzdr... |
Cytuj:
|
HAHAHAHAHHA
patrze ja ci na tibia.com - stypa, mysle zobacze na tibia.pl moze smok gwiazda sie wypowiedzial - i oto on jak zwykle dojebal ze az smutno czytac xD @Smokuu A ty jak zwykle masz racje. Tym razem nawet wielka!!! |
Cytuj:
|
smokuu ty jednak jestes idiota. Widze ze masz bardzo krotkotrwala pamiec ? masz jakis problem? ze swoim mozgiem czy mi sie wydaje? ile razy wszyscy z ormo powtarzali ze nigdy ale to nigdy na akcjach nie uzywamy zadnych botow, moze to potwierdzic kazda osoba ktora byla przynajmniej raz z nami na akcji. Ventrillo jest wystarczajace pozatym powiedz, po cholere nam ten bot skoro jak mowiliscie przedtem w 10 to zadna sztuka strapowac i zabic?
Wiec zamknij swoj pysk. i przestan mowic, ze ormo to dzieciaki czy jeszcze inne farmazony tak sie sklada ze u nas kazdy ma minimum 17 lat wiec prosze Cie daj spokoj z najezdzaniem naszej gildi wkoncu. |
Cytuj:
a co ty mozesz wiedziec o wypowiadaniu sie lol sam ledwo potrafisz sklecic zdanie |
Cytuj:
Wiem mam racje i moje slowa maja tyle samo w sobie prawdy jak to ze Damoon nie kupil Damoona :/:/:/ Wiem wiem nic sie nieznam :/ sorki :/;( A no sory darku, rzeczywiscie jestes bartkiem , znalazłem cie na NK :D |
Cytuj:
ps. teraz dowal cos o ortografi interpunkcji a pozniej walnij txt typu "twoja stara" bo na wiecej cie niestec...idioto @kajko~ kazdy wie jak jest jak ktos mi mowi prawde na ktora niechce dawac odpowiedzi poprostu sie niewypieram i nieprzytakuje ;) |
ale musze wam przyznac ze kajko kulture zachowuje ;d
|
bo to dzieciak z klasa :>
wojna trwa! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
za to thuygioshok aka felix ma 18 look there ->IQ
|
Cytuj:
|