Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Knight Online (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17418)

Vlad Dracula 26-02-2007 20:17

@Raxev
Czarów uczysz się z czasem(tzn.same przybywają :P)

p.s gra ktos na MYKO?

Alkarn 20-10-2007 12:14

Witam jestem nowy i mam problem zalogowani sie w Knight Online
w rejestracji wykonuje wszystko account id mam zlozony z cyfer i liter tak samo haslo i na koniec wyskakuje mi blond ze cytuje ,, We are sorry but we cannot register you at this time ,If you have any question, please refer our rai policy" pomoc z gory dzienki ;(

.Matrik. 20-10-2007 13:07

@Alkarn

Nie graj w KO, jak nie masz zamiaru płacić, bo wbijanie na serwery wtedy, kiedy gra na to pozwala, a nie kiedy Ty tego chcesz, to pewnie nie jest Twój ideał przyjemności.

Chyba, że serwery mają się już inaczej? Bo chętnie bym zagrał, ale te puste od razu się zapełniają...

Raxev 20-10-2007 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Matrik. (Post 1703319)
@Alkarn

Nie graj w KO, jak nie masz zamiaru płacić, bo wbijanie na serwery wtedy, kiedy gra na to pozwala, a nie kiedy Ty tego chcesz, to pewnie nie jest Twój ideał przyjemności.

Chyba, że serwery mają się już inaczej? Bo chętnie bym zagrał, ale te puste od razu się zapełniają...

Z serwerami nic a nic się nie zmieniło, nadal o 8 rano każdy serwer pełny ;d jedyne co pozostaje to kupić bronza, jeśli już na prawdę chce się grać.

Bluray 20-10-2007 16:18

Czyli prawie jak abonament.

MiXer 25-10-2007 17:30

Witam.
Link do tej gry zdobyłem ściągając go z CDA i ściągnąlem gre i zarejestrowałem się na amerykanskiej stronie.
Odpalam gre a tu:
http://i43.photobucket.com/albums/e3...eztytuu-10.jpg
Wiem, że gra się uruchamia, ale ja czekam już z 5 min i ten czerwony paseczek jest zapełniony więc rozumiem, że sie zrobiło, a jak kilkam "start" to nie działa....
Ile można za tym czekać?
pomocy

Bluray 25-10-2007 19:38

To jest patchowanie, trochę sobie poczekasz :)

MiXer 25-10-2007 20:59

A czy mógłbyktoś pwoiedziec, ile to średnio trwa? i czy pobrana gra z tego tematu też jest patchowana?

kołbaś 25-10-2007 21:21

nie wiem jak teraz ale mi kiedys to szlo po 2-3 godzinki. Musisz cierpliwie czekac az bedzie napisane ze you can play czy jakos tak.

MiXer 26-10-2007 15:34

Eh, nie mam czasu na czekanie za tymi patchami, a czy wie ktoś skąd ściągnąc i gdzie zainstalować WSZYSTKIE potrzebne patche do tej gry, i ile one ważą?

Bluray 26-10-2007 15:42

To patchowanie to raczej twoje jedyne wyjście.

MiXer 29-10-2007 14:34

Nie no ludzie, z tą gra to są niezłe jaja!
RAno o 6-30 właczam gre na patchowanie, nikogo nie ma w chacie wiec nikt by mi nie wylaczyl. Wylaczylem antywir i inne zamulające programy i wyszelem do szkoły.
Teraz jestem i po prawie 7 godzinach nie zpatchowało się, co jest???
Skąd pobrac "normalnie" te patche?

kołbaś 01-11-2007 07:18

moze sa jakies manuale, poszukaj. No ale tak czasami jest z KO i ono czasami sie samo z siebie przyblokuje itd a czasami idzie az milo.

MiXer 04-11-2007 22:28

Tylko że ja nie widze tu nigdzie paska ładowaniw

Brtek00 07-11-2007 00:56

:d

masz racje super gra ale szybko sie nudzi mam pare postaci 44 assek czyli rogue 42 mage i 35 warrior noi ostatnia to 42 warior wszystkie postacie na serverrze olimpia

:D gralem w tibie 5 lat przestalem grac ale teraz powrucilem z kumplami na valorie :F .... Moge zamienic sie te hary w ko za jakies itemy bodz postacie na Tibi na swiecie Valoriaa:D
MOJE GG 10426856 """" jak chcecie te postacie pisac ::DD

Kamilwar 24-11-2007 10:37

Nie mogę zalogować sie do gry cały czas wyskakuje mi takie coś:

Connetion failed. Server is undergoing maintenance. Please try again later.

Pomozcie

Soneoo 25-11-2007 22:55

Witam jestem nowy ale posiadam 64 Rouga na Xiegonie .

Wyskakuje ci to dlatego ze server jest pełny i nie możesz sie lognąc najlepzra rada kup se Premium ;]

Aeglos Tribunal 26-11-2007 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soneoo (Post 1764525)
Witam jestem nowy ale posiadam 64 Rouga na Xiegonie .

Wyskakuje ci to dlatego ze server jest pełny i nie możesz sie lognąc najlepzra rada kup se Premium ;]

zacznijmy od tego , że "Server is undergoing to maintence" tzn. że serwer down będzie bo będą z nim coś robic więc to nie zależy od tego ile jest ludzi online

raf420 26-11-2007 15:07

Fajna gra nie powiem.... niezle zżera czas po prostu bosko, doczekałem się po 9 godzinach 89% i pizt jakiś error podczas ściągania. >.< Ja pierd.....e

Lukaskr 27-11-2007 04:48

@up
ktos wczesniej pytal kiedy mozna zaczac huncic uruki...zalezy jaka profesja, jak magiem to od 60 bo dopiero wtedy nova, a pojedynczo nie oplaca sie...sinem tez lepiej ich nie bic bo poty schodza jak woda, archerem powiedzmy od 50 mozna spokojnie expic az do 59, warkiem tez nie polecam...no i priest...moze czasem sie zalapac na leczenie jakiegos archera bo solo nie warto.

W sumie Knight Online juz minela swoj okres chwaly...wcale nie jest juz f2p (free to play)...wyglada to raczej f2p p2c (free to play, pay to connect).

Gdy skonczylem grac w KO jakis rok temu, zalogowac mozna sie bylo tylko przed 7 rano i po 24.
Aktualnie posiadam 72 assasina na diezie, z dosyc ekstremalnymi jak na te czasy itemami...shard+8, dark vane+7, chityn set +8/15 dex, rol +0, rouge eerings, iron necklace, iron belt.

Gdyby ktos dal okolo 500k na pacerze to moge sprzedac postac, 700k np...to oznacza ze samemu mozna prowadzic 2 grade clan.

Gdy komus znudzil sie orginalny ko, mozna pograc sobie na prywatnych serverach, jednym z nim to
http://kruelintentions.no-ip.org/
Moge pomoc kazdemu humanowi, moj nick to BePreparedToDie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29.