![]() |
Jagged Sword dla knajta po wyjsciu z rooka - 21 atk.
Assasin Dagger dla wszystkich prof od 40 lvla, 40 atk, def 12 -2. Emerald Sword dla all od 100 lvl, Atk: 49, Def: 33 +2. Nightmare Blade dla all od 70 lvl Atk: 46, Def: 23 -3. + z tego co pamietam chyba dwie-trzy bronie. =] |
Cytuj:
@2up Nie! ja mam facc od zawsze nigdy nie mialem pacca i uwazam ze i tak juz mamy za duzo :) praktycznie na samym facc masz expowiska na ktorych spokojnie mozesz wbic 60 lvl albo i wyzszy wiec nie placz nie placz tylko jak tak bardzo ci zalezy zeby twoja postac miala kila pikseli mniej/wiecej to kup se tego pacca ... Tak, facc zawsze beda gorsi bo to dzieki pacc maja kase na utrzymanie serva, facc to demo a pacc to pelna wersja jasne? |
@up
Zgadzam sie troche z toba.Ale PACC pk'uja na FACC. No co bys zrobil jak bys mial 30 palka(FACC) a do ciebie podlatuje przypuscmy 35knight(PACC)?Z gory patrzac to ty masz wieksze szanse.Co z tego ze bedziesz uciekal i walil w niego jak on utani hur i kolo ciebie jest i po 50+(nonstop) wali a ty w niego okolo 30-50??:confused: |
Cytuj:
TO GRAJ NA NON PVP ;\ zaintrygowało mie to co trzeba na outfit XD Required Equipment 20 Vampire Dusts 20 Demonic Essences 1 Machete 3 Garlic Necklaces (Recommended) 1 Rope or Magic Rope Condoms http://tibia.wikia.com/wiki/The_Inqu...ired_Equipment |
Kupił PACC= ma większe możliwości. Poza tym, dlaczego ty mając 5 leveli mniej masz mieć większe szanse? Przecież on by cię dogonił i bez tego utani hur . -.-
Przydał by się jakiś modek, który przesunął by wszystkie offtopowe posty do tematu Update-Dyskusje (czy jakoś tak) |
Test serwer już się skończył więc zdjęcia pewnie też.
|
Cytuj:
21:07 You see a magic chain sword (Atk:59, Def:43 +2). It can only be wielded properly by players of level 150 or higher. It weighs 51.00 oz. Już radze żeby knighty którzy poszli w axe i cluby zaczynały skillować sworda, po tym update będzie on niebo lepszy niż jakikolwiek inny typ broni. A update będzie 29 czerwca o 18:29. Pozdro, jakbyście jeszcze coś nie wiedzieli to pytajcie śmiało bo ja wiem praktycznie wszystko o tibii... |
@up jezeli nowy sword to reszta broni tez
ale dokladny jestes z tym update GZ panie kolego Cytuj:
to pytanie takie czy knight bedzie mogl se spokojnie bic demony , behemothy albo cos fajnego tak samo jak paladyn ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nie jestem GMem, ale wiesz mam wujka ... |
Cytuj:
A jeżeli twoj post też miał nią być to ci nie wyszedł ;x |
on ma wujka GM'a :/ tez kcem
|
A morze to ciocia tylko rze ma wonsy
|
Nie no nieźle moderatorzy pewnie nie usuwają tych dennych komentarzy bo was zal.
To temat do wklejania screenów a nie 2 ostatnie strony to kłótnia na temat newbie. Pozdro i są inne tematy do tego;) "Z jakimi sie zadajecie takimi się stajecie" czy coś w tym stylu. |
"z kim przystajesz, taki się stajesz" ;)
@Edit/Down to wrzuć jakieś screeny xD |
Cytuj:
TS nie jest zamknięty bo na nim gram :O |
???
Cytuj:
|
@up
omg.... to była IRONIA... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:48. |