![]() |
Nie mam zamiaru właczać się do dyskusji, bo rozwodzenie się na taki temat na tylu stronach na forum, gdzie grupą docelową sa ludzie z własnie omawianej grupy wiekowej, jest dla mnie poprostu śmieszne.
Interesuje mnie za to jedna kwestia. W jaki sposób, szanowny forumowiczu, potrafisz okreslić dziewictwo konkretnej panny? Nawet zaglądając jej w majtki trudno to stwierdzić. Bajerowanie z każdym kto popadnie i dość frywolny ubiór nie oznacza jakiejkolwiek rozwiązłości seksualnej. Nawet samo stwierdzenie przez 12-15 letnia damulke, że 'zaliczyla' (lub tez stwierdzenie tego przez jej kolezanki/kolegow) również o niczym nie świadczy. Tak więc jakież to czujniki macie w tych waszych łebkach? A może jednak opieracie wszystko na domysłach i tym, że "przecież mamy takie czasy", "ksiadz tak powiedzial" czy też "trabi o tym telewizja, wiec to musi byc prawda"? |
Naocznie widywałem (tak, tak wiem.. nie ma się czym chwalić ale takie kiedyś było towarzystwo, gdzie na imprezach bez specjalnego chowania się gówniary bzykały sie pijane), słyszałem od zaufanych ludzi. W sumie.. Nie byłoby w tym nic złego.. Tylko po co tak to rozgłaszać.? Publicznie.? Rozpowiadać.?
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zwlaszcza, gdy ktos kogoś oczernia, a my nie mamy sie jak do tego ustosunkowac z braku dowodów. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Juzefek Jak napisałem w tym poście istnieje coś takiego jak zaufanie. No i trzeba rozgraniczać sytuacje. O sprawach sercowych porozmawiasz z przyjacielem, za to np. jakąs pracę możesz powierzyć komuś innemu bo wiesz. iż zrobi ją dobrze. A przyjaciel niekoniecznie. Rozumi.?; > |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakoś doszliśmy do wniosku, że nie można nikomu zaufać, lub też, aby dzielić to zaufanie małymi porcjami. Zależy w jakim stopniu- plotki mają to do siebie, że mogą być prawdziwe. W ramach czystej psychologii można się spytać dziewczynę o to (nastrój i sytuacja do wyboru osobistego), co pozwoli też po części jaka ona jest ; P. |
XDdddendjdnfnxkdmdbsbs
|
A co ma do tego blachara.? To, że się tak ubiera nie oznacza, iż jest blacharą o.O Poza tym.. Dziewczyny chcą zwrócić uwagę. Wiec odstaw Tibię i rusz w te tany choćby wyimaginowane: d
Btw przezroczyste sukienki.?; > Szkoda, ze to gimnazjum bo spytałbym się gdzie.. xd @Juzefek Wytłumaczyć innym nie zaszkodzi: P ; ) |
Cytuj:
Cytuj:
Wiem, że to wydaje się oczywiste, ale w rzeczywistości wszyscy to olewają i 'zakochują' sie w osobach ktore znaja kilka dni. (a to był śliczny offtop, o którego nierozwijanie serdecznie was prosze, bo jeszcze sie dziewice obrażą, że pomijamy je w tutejszych dywagacjach ;)) |
Xdhshdhdjsnsnsns
|
Cytuj:
Miłość to pojęcie względne. Każdy może interpretować je inaczej. Jak wiadomo jest wiele typów miłości, ale my pijemy ciągle do tej typowej, damsko - męskiej. Moim zdaniem prawdziwa miłość jest to związanie dwóch żyć w jedno wspólne, bycie ze sobą w biedzie i w szczęściu, akceptacja siebie nawzajem, przyjaźń oraz wiele innych mniej lub bardziej istotnych aspektów. Takie jest moje zdanie. Rzekłem. |
Czyli i tak trzeba się znać długi czas. Dwa życia się nie złączą jeśli jedno nie będzie znało na wylot drugiego.
A co do blachar... Jagienka zapała płomiennym uczuciem do ubranego w zbroję Zbyszka. - Blachara - pomyślały zazdrosne koleżanki :P @down No ale na początku tworzenia związku to jeszcze nie jest miłość. No i faktycznie to się zapętla, bo, przyjmijmy, ta "prawdziwa" miłość wymaga poznania drugiej osoby na wylot, ale takie poznanie nie będzie miało miejsca, jeśli już na początku nie będzie innej, mniejszej więzi-przyjaźni. ;d |
Cytuj:
|
Hmmm, a ja zawsze myślałem ze blachary to te co lecą na tego kto ma lepsze auto...
|
@up 11 lat?
|
Cytuj:
made my day : D |
A wy wszyscy myślicie, że dlaczego smoki wyginęły? Hmm? No, to mam nadzieję, że rozwiałem wszelakie wątpliwości ;)
|
Bo to był jedyny sposób, który mógł coś zmienić... Heh...
|
@up
Nie moge zrozumieć o czym piszecie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |