![]() |
Twinki miały swój urok ;) Niebieski 19lvl Rogala cudo:evul:
Teraz na BT to ludzi będą chodzili pozwiedzać :( |
Cytuj:
|
Żałosne są te próby "pokonania" WoW'a przez nowe mmorpgi :< World of Warcraft jest grą, której merytorycznie nic nie brakuje <3
|
WoW to największa sekta na świecie, ze swoich członków zrobił takich maniaków, że po prostu nie da się im wmówić, że jest coś lepsze od WoWa (wyczyszczenie Black Temple jest lepsze od orgazmu) :)Ofc mówię to z żartem :)
|
Dalej pamiętam recenzję AoC w CDA, napisaną przez (c)Onana
Szło to jakoś tak: "AoC, obecnie najlepsze MMO" i wiele innych, ciekawych haseł, dla tych co nieczytali, polecam ten tekst, wiele razy zaliczyłem rofla :) raz nawet zaplułem CDA herbatą ze śmiechu :P ehhh... firmy dwoją się i troją, żeby zbić WoW'a z tronu, jednak... nie wychodzi im to najlepiej xD |
Cytuj:
|
Tu bym raczj nie był taki pewny, chociaż... główne oskarżenia zaczęły się chyba po recenzji Wiedźmina, ale moim zdanie jest to słuszna ocena (wiedźmina)
|
Cytuj:
|
Warhammer bardzo mnie ciekawi ze względu na lore. Mam pewne wątpliwości odnośnie tego lansowanego "realm vs realm".
AoC kusi mnie samym Conanem (wciąż przed oczami mam jego walkę z tym czarnoksiężnikiem w zamku, ze starego filmu) oraz niskim abonamentem, który ma wynosić coś ok. 20zł miesięcznie. Tak czy inaczej, jak będę miał lepszy sprzęt, zdolny udźwignąć i AoC i Warhammer, zagram w triale obu. Jednak taki Warhammer 40k Online... To by było coś. |
Ogólnie, to wiele darmowych gier, jest lepszych od AoC i WAR.
|
Czy zeby zaplacic karta musze ja rejestrowac tma u nich na stronie czy cos? Czy moge bez problemu wykonac jednorazowa wplate i zapomniec o karcie? mowie ofc. o kredytowej
|
Wklepujesz dane karty, odciągają ci wpłatę za ten miesiąc. Następnie anulujesz kartę :P
Nie wiem cyz to odpowiedź "tak" czy 'nie" na twoje pytanie, sam sobie wybierz ;D |
erion moze sie nudzisz i chcesz za mnie zaplacic pree w wowie xD no normalnie nie wytrzymam tak chce miec te nowe talenty dla locka.
|
Lodzik tutaj, 10k golda w WoWie i myślę, że się dogadamy ;)
|
Cytuj:
|
Piszę się na to.
Jak Cię powieszę pod sufitem... Do końca życia będziesz mi płacić subskrypcję, żeby przeżyć to jeszcze raz! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oferta: podeśle koleżankę za 90dni ;) 2 koleżanki za 180dni 3koleżanki i ja za 360dni. Tylko poważne oferty.
|
podaj zdjecie i na ile czasu ty te kolezanki przyślesz xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |