Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

Torpeter 22-08-2008 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 2239323)
On nie mial spajowac tylko wystawic nam Budasow za cene wolnosci poniewaz jest moim rlem i valyrra i chcielibysmy zeby gral razem z nami. Dobrze wiem Kafar ze i tak gowno zrobisz z tymi Budasami bo 90% nie potrafi mowic po angielsku wiec chyba ze pocwiczysz hiszpanski to poogarniacie razem. Dlatego takie cos zaproponowalem Roggiemu i Tobie mozna powiedziec wyciagnalem do Ciebie reke a Ty odrzuciles. No nic Twoj wybor chcialem byc kolezenski wobec Ciebie i mysle ze to docenisz i prosze was skonczcie pierdolic o lojanosci... Co to za lojalnosc wobec ludzi z ktorymi nawet nie zamienili slowa czesc lub s*******aj...

Tyyyy Kafar jesli akcje tych twoich budasów bedą wygladały tak jak dzisiaj na mnie to juz na twoim miejscu bym sobie na poczadku odpuscil.... Wbiegli w 10+ po mnie na Dragi Edron i niedosc ze ich ośmieszylem i jak bym mial assassin stary to bym ich tam polowe rozjebał to uciekłem im jak jakimś dzieciom. juz wszystko jest wyjasnione przeprosili itd ale ..... n/c Xd

MatiStw 22-08-2008 13:07

HAHAHAHAHAhAHAHAHAHHA BUDASY dobre sa ogary nie? xD DAVID MUSICIE KAFAROWI PRZEMÓWIĆ DO ROZSĄDKU, PRZYCISNĄĆ GO NA RL XD ŻEBY BYŁ SPY^^ W tedy będziesz miał czas pożyczyć sobie na assasinki i ich pozabijać 8o

@up
jaka KRANIA? ANALFABETO ;d

http://www.youtube.com/watch?v=v699phBmr_c http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif

@link
HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHah

ludzie !!!! obadajcie to COS W TEMATYCE MORGANY I RUSSELA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAH AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHah
HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHah

UHAHUAUHAHAUHUHA no ja po prostu nie moge. :d CAŁA PRAWDA O MORGANIE !!

Tensz-in 22-08-2008 15:29

@mateusz
tobie sie juz kazda piosenka i film z russelem i morgana kojarzy lul

@2xup
Dobra dobrze wiedziec, tobie juz podziekujemy..

Premia 198 GER Premium

Rzeczywiscie, wspanialy server dla kogos kto lubi czekac 15 minut na resp na poi dlach <brawo>

Kafffar 22-08-2008 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 2239323)
On nie mial spajowac tylko wystawic nam Budasow za cene wolnosci poniewaz jest moim rlem i valyrra i chcielibysmy zeby gral razem z nami. Dobrze wiem Kafar ze i tak gowno zrobisz z tymi Budasami bo 90% nie potrafi mowic po angielsku wiec chyba ze pocwiczysz hiszpanski to poogarniacie razem. Dlatego takie cos zaproponowalem Roggiemu i Tobie mozna powiedziec wyciagnalem do Ciebie reke a Ty odrzuciles. No nic Twoj wybor chcialem byc kolezenski wobec Ciebie i mysle ze to docenisz i prosze was skonczcie pierdolic o lojanosci... Co to za lojalnosc wobec ludzi z ktorymi nawet nie zamienili slowa czesc lub s*******aj...

Doceniam ale niestety nie skorzystam ;) Tu nie chodzi o to ,ze uwielbiam budasow i dlatego chce im pomoc ,albo dlatego ,ze wierze w ich wygrana. Pomagam bo innej opcji nie mialem. A sprzedawac sie nie bede za cene wolnosci;) Tyle na ten temat ;) Pozdro

Xaaro 22-08-2008 21:02

nooo Czooka na lezaco, w lozku ogarnal budasow haha ! jeszcze jak wbiegal mi na screena mial skulla, pozniej Budasi probowali zajebac kazdego kto byl w depo edron <byly tam wtedy 4 osoby> oj Budasi Budasi :P

J@wor 22-08-2008 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druid-Carlos (Post 2239930)
Magro ty kurwo zamknij juz ten ryj bo zygac sie chce jak czytam twoje posty.Jebany forumowy troll. Nikt tak nie przezywa tego co zrobil shejq jak Ty i reszta tych abcokow jebanych.

Tak mozesz mnie teraz nazwac zydem,spajem i czym tam jeszcze chcesz.

Carlos to juz nie chodzi o te przezywanie ale jestem ciekaw jak Ty bys zareagowal gdyby Ciebie ktos hakna i bys stracil przy tym 2kk~ tylko nie pier*ol ze bys mial na to wyjebane czy cos ...

MatiStw 22-08-2008 22:14

VICTERON JAKOŚ NIE PŁAKUNIAł JAK MU KERI PODWĘDZIŁ PARCELA X(!
A co do tego ze Carlos i Shejq w Avis pff SAM BYM TAM POSZEDŁ JAK BY MIAŁ TYLKO OKAZJE :]

"Ludzie robią kariery"

Magroo 22-08-2008 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druid-Carlos (Post 2239930)
Magro ty kurwo zamknij juz ten ryj bo zygac sie chce jak czytam twoje posty.Jebany forumowy troll. Nikt tak nie przezywa tego co zrobil shejq jak Ty i reszta tych abcokow jebanych.

Tak mozesz mnie teraz nazwac zydem,spajem i czym tam jeszcze chcesz.

Widze ze nas nienawidzisz ;d a jak to kiedys ktos madry powiedzial
"Nienawidzą bo się boją" :)

carlos idz sobie zalatw nowy rower oj sory nie masz naszych pasów ;s

Druid-Carlos 22-08-2008 22:35

Nie no sorry, rower juz mam zreszta teraz zima idzie, hmmm moze teraz jakies fajne sanki z kierownica dostane 8o

Grebol 22-08-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druid-Carlos (Post 2240184)
Nie no sorry, rower juz mam zreszta teraz zima idzie, hmmm moze teraz jakies fajne sanki z kierownica dostane 8o

wiesz co thiefie ? rzuć się w gówno.. tyle ci powiem frajerze bez dumy jak reszta twoich frendsow pokroju Shejka czy Czokapika

filipso 23-08-2008 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2240139)
A co do tego ze Carlos i Shejq w Avis pff SAM BYM TAM POSZEDŁ JAK BY MIAŁ TYLKO OKAZJE :]

"Ludzie robią kariery"

a po co tak wlasciwie? bycie free by ci nie wystarczylo ? na sile chcesz byc z ludzimi ktorych nie trawisz i pewnie wzajemnie tylko dla korzysci plynacych z bycia w gildii ktora tu rzadzi ? tak kazdy lizodup zaczynal, ja wole byc z ludzmi ktorych lubie i ktorzy lubia mnie i "isc swoja droga"

pamietacie co szejk mowil jak redemptiony doszly do wojny ? w skrocie : doszli bo liczyli na szybka wygrana i wlizanie sie na szczyt, im sie nie udalo ale plan kuvoka jest taki sam. Teraz z perspektywy czasu wszystko czym nas karmil na ventrilo wydaje sie puste jak

http://img99.imageshack.us/img99/3039/imagesaj9.jpg

jeszcze cos, wystawianie brudasow to jest to co robil kaalar w rise, tak wlasnie narodzil sie "ZBOREK", reakcje kazdy pamieta...nc, i teraz namawia do tego swojego rla. .RZENADAAAAAAA KUVOK jestes kolejnym polaczkiem kozaczkiem! a mogles wyjsc z tego z honorem

Nirek-Devilek 23-08-2008 00:47

skoro mowa o rowerze to znaczy ze carlos zrookowal crie ?? :|

Gimli From Kazz 23-08-2008 02:16

Mam prosbe i pytanie

Prosba: prosze nie prowadzcie bezsensownych dyskusj

Pytanie: Jak woja sie toczy ? jakies informacje ?

Druid-Carlos 23-08-2008 09:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirek-Devilek (Post 2240387)
skoro mowa o rowerze to znaczy ze carlos zrookowal crie ?? :|

no comments.

MatiStw 23-08-2008 10:40

Wiecie co ROZPI****LA mnie to jak 176ek pyta sie BUDASÓW WHY IM HUNTED ;(;(

BAUHAUAHUA

07:52 Punzhete [141]: u paid them 500k

07:53 Punzhete [141]: u was in karma

Im not Karma and avis. I always neutral.

!!!!!!!!!!!!MORGANA_/8o

chive 23-08-2008 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimli From Kazz (Post 2240448)
Mam prosbe i pytanie

Prosba: prosze nie prowadzcie bezsensownych dyskusj

Pytanie: Jak woja sie toczy ? jakies informacje ?

Prosba : Nie chcesz czytac, nie wchodz na forum.

Pytanie : forum.tibia.com, kilka lekkich fragow po obu stronach...

konstantynopolitanczyk 23-08-2008 12:20

Dodaj że to był Lecker Matz xD

Victeron 23-08-2008 13:25

Witam wszystkich po krótkiej przerwie :)

Tensz-in 23-08-2008 13:54

Toksong sprzedany Cachero za 1kk na Calmerze i wedke na Zanerze.

konstantynopolitanczyk 23-08-2008 19:39

Witaj victeron i wracaj do gry!!!! Victeron najlepszy ms pokaż kto tu rządzi :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20.