![]() |
Cytuj:
|
HAHAHAHAHAhAHAHAHAHHA BUDASY dobre sa ogary nie? xD DAVID MUSICIE KAFAROWI PRZEMÓWIĆ DO ROZSĄDKU, PRZYCISNĄĆ GO NA RL XD ŻEBY BYŁ SPY^^ W tedy będziesz miał czas pożyczyć sobie na assasinki i ich pozabijać 8o
@up jaka KRANIA? ANALFABETO ;d http://www.youtube.com/watch?v=v699phBmr_c http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif @link HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHah ludzie !!!! obadajcie to COS W TEMATYCE MORGANY I RUSSELA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAH AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHah HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHah UHAHUAUHAHAUHUHA no ja po prostu nie moge. :d CAŁA PRAWDA O MORGANIE !! |
@mateusz
tobie sie juz kazda piosenka i film z russelem i morgana kojarzy lul @2xup Dobra dobrze wiedziec, tobie juz podziekujemy.. Premia 198 GER Premium Rzeczywiscie, wspanialy server dla kogos kto lubi czekac 15 minut na resp na poi dlach <brawo> |
Cytuj:
|
nooo Czooka na lezaco, w lozku ogarnal budasow haha ! jeszcze jak wbiegal mi na screena mial skulla, pozniej Budasi probowali zajebac kazdego kto byl w depo edron <byly tam wtedy 4 osoby> oj Budasi Budasi :P
|
Cytuj:
|
VICTERON JAKOŚ NIE PŁAKUNIAł JAK MU KERI PODWĘDZIŁ PARCELA X(!
A co do tego ze Carlos i Shejq w Avis pff SAM BYM TAM POSZEDŁ JAK BY MIAŁ TYLKO OKAZJE :] "Ludzie robią kariery" |
Cytuj:
"Nienawidzą bo się boją" :) carlos idz sobie zalatw nowy rower oj sory nie masz naszych pasów ;s |
Nie no sorry, rower juz mam zreszta teraz zima idzie, hmmm moze teraz jakies fajne sanki z kierownica dostane 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pamietacie co szejk mowil jak redemptiony doszly do wojny ? w skrocie : doszli bo liczyli na szybka wygrana i wlizanie sie na szczyt, im sie nie udalo ale plan kuvoka jest taki sam. Teraz z perspektywy czasu wszystko czym nas karmil na ventrilo wydaje sie puste jak http://img99.imageshack.us/img99/3039/imagesaj9.jpg jeszcze cos, wystawianie brudasow to jest to co robil kaalar w rise, tak wlasnie narodzil sie "ZBOREK", reakcje kazdy pamieta...nc, i teraz namawia do tego swojego rla. .RZENADAAAAAAA KUVOK jestes kolejnym polaczkiem kozaczkiem! a mogles wyjsc z tego z honorem |
skoro mowa o rowerze to znaczy ze carlos zrookowal crie ?? :|
|
Mam prosbe i pytanie
Prosba: prosze nie prowadzcie bezsensownych dyskusj Pytanie: Jak woja sie toczy ? jakies informacje ? |
Cytuj:
|
Wiecie co ROZPI****LA mnie to jak 176ek pyta sie BUDASÓW WHY IM HUNTED ;(;(
BAUHAUAHUA 07:52 Punzhete [141]: u paid them 500k 07:53 Punzhete [141]: u was in karma Im not Karma and avis. I always neutral. !!!!!!!!!!!!MORGANA_/8o |
Cytuj:
Pytanie : forum.tibia.com, kilka lekkich fragow po obu stronach... |
Dodaj że to był Lecker Matz xD
|
Witam wszystkich po krótkiej przerwie :)
|
Toksong sprzedany Cachero za 1kk na Calmerze i wedke na Zanerze.
|
Witaj victeron i wracaj do gry!!!! Victeron najlepszy ms pokaż kto tu rządzi :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |