![]() |
@up. Powiedzialbym ze powinien jesli nie musi. Ale warto uzywac jak najlzejszych tarcz np. vampire:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I przyokazji mogłeś odpowiedzieć na moje pytanie, a nie tylko poprawiać (w dodatku źle...:p ) Cytuj:
|
czy mag moze miec tracze!
czy mag moze miec tracze!
|
Tak, a nawet powinien ;) Ale o treningu shieldingu raczej myśleć nie powinien!
@oftop właśnie pisałem maturę z polaka :P loozik :D |
rozdzka
skąd wziąsc pierwszo rozdzke za daro vand of vortex gdzie jak i co mam powiedziec?:(
|
w sklepie magicznym:
Hi-> wand of vortex -> yes |
Czy jak przywołam monka albo ghula to czy on będzie mnie leczył?
|
Cytuj:
|
@ Pakulos
Chlopie nie kłoc sie ze mna. Gdyby rozczka byla zalezna od mlv to przypuscmy 11 sorc vs 33 sorc. 11 sorc ma mlv 30 a 33 lvl ma 15 i co 11 lvl by bral tamtemu po 50? wes czlowieku nie pisz glupot. Napisales ze przecietnie z rozczki wand of vortex mozemy wzionsc 13 : czyli mozemy tez wzionsc 24hp lub 2 hp tak? (24+2=26 , 26/2=13 ...) Wzioles keidys z tej rozczki wiecej niz 13? Jak tak to wrzuc screena bo nie wieze :] Ja bralem z tej rozczki od 7 do 13 i TYLE! @ shield Hmmm , gdyby mag nie mialby tarczy to by byl tak jak palek :P Oczywiscie nie ze palek atakuje z dysta ale chodzi mi o to ze nie ma shieldu. Byle lag i zalicza deada :) @up Nytalith powiedzial ze lepiej magowi nosic lekkie shieldy. Prawda :) Poniewaz mag i druid maja mala cap (capacity) wiec preferuje mu sie nosic lekkie eq :P np Vamp shield , blue robe , itd |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Screen? |
Cześć! jestem newbie w sprawach druida no i mam do Was pytanie...
mój druid ma 13 lvl... poszedłem więc do gildii dla druidów(w Thais), żeby sobie kupić Moonlight Rod... mówię do NPC, że chce to kupić itd...i on nic nie odpowiada...później poszłam do innej gildii w Carlin i co widzę znowu to samo :( powiedzcie co zrobić bo z tą różdżką co zadaje max 18 obrażeń (Snakebite Rod) daleko nie zajdę Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam |
rody sie kupuje w sklepie magicznym a nie gildi druidow:)
|
Moj najwiekszy atak z wand of vortex to 14!!!:D
|
produkcja run
Cy kto moze mi powiedziec jak sie robi runy i jaki trzeba miec poziom i mlv??:)
|
Czy gdzieś w okolicach Thais da się kupić runę 'Magic Wall'? Czy też tylko od graczy. Sztuk 3-4 potrzebuję na Silverze...
|
@up
Nie da rady. O ile mi wiadomo to Mwalle można kupić tylko na Edron no i od innych graczy. @Przemysław Moreno To zależy jakie runy. Zobacz sobie http://www.tibia.pl/spells.php?prof=15&typ=1&s=17 tam masz czary runiczne dla sorca i druida. Wszystko ładnie opisane. Szukajcie a znajdziecie. Aby stworzyć runę musisz mieć blank rune (można takie coś kupić w sklepie magicznym za 10 gp sztuka), wkładasz ją do ręki i wypowiadasz inkantację odpowiednią dla danego typu runy. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
poisoner, dalbys spokuj to sa newbie a ty tylko im robisz zamieszanie w glowie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |