![]() |
Cytuj:
Ale spujszmy na to tak hmm.... Ty jestes ziom ktury use macro a ja gm i co macro nie ma szans i ban |
X(
gdy Zabraknie ŚwiatŁa x( |
Gdy skill bardzoo wolnoo leci :] Jest źle ^^
|
A ja dziś patrze O.o 90 Lvl EK w kopalni dwarfów??
No dobra ide wylazi z dziury od guardów hmm...I ROPA GUARDA MNIE BLOKA! Ale ciota z niego ropnelem sie on ropnol guarda wyzej a ja niżej zeszłem..XD Zamiast na demonkach huncic to zbieral se z trupków kusze i dwarven shieldy :p |
Ja tak mialem :
1.train na dwarf. 2.Wpadają 6 i 9 lvl. 3 bija z HMM 4. DED 5. szuklam ich 6. oni znalezli mnie. 7.DED 8. Wkurzenie 9. ide trenic 10. Znalezli mnnie i gonia mnie -.- 11 uciekam do dp 12.kratke przed - DED 13 kolega na 30 lvlu juz chcial mnie uhnac >.< Podumowujac : 3 dedy w 10 min przestalem grac na 4 miechy teraz gram znowu ^^ |
Mnie "kolega" zabił i jak tu ufać ludzią ??
|
Ja gram dalej ale niechce mi sie juz grac bo z 8lvl spadlem na 7lvl i dalej mnie gracze zabijaja :(
|
Ja se Pk przed restartem serwera i nagle koles podcodzi do mnie i mnie wali a ja sie pytam czy skiluje bo trafil mnie raz że 5 hp życia stracilem:( i on powiedzila że on mnie dednie to go wyśmialem a po chwili jak mial red hp to kumpe wbili i mnie ubili ale na szczęście nic nie stracilem poniewa mialem niedaleko hate i przez okienko wrzucilem army ale do drwi nie zdążylem dobiec:(
|
Najbardziej wnerwia mnie to, że jak zalicze deda to musze odrabiać skile, nad którymi męcze się dobrych kilka dni :(
|
Zniechęcenie do tibi co jakis czas. a wy ??
Ja juz ponad 30 razy mówiłem sobie "a wale tą tibie nie gram juz w nią"
Ale i tak zawsze po 2 lub 3 tygodniachzaczynbam grac:) Dla tego tak muwie bo najczesciej mam hunta za niewiadomo co np napisanie nie do tej osoby . Za to ze stalem kolo goscia ktury byl hakowany albo padam pzez to ze komus sie nudzi ;/;( |
hehe
mojemu koledze odechcialo sie grac jak zrobil anihilatoraB) |
po jakich akcjach?
Pfff..., po deadach :) Btw luknijcie na moje dedy :P same kicki ;o |
:)))
Ja w zasadzie nie mam takich momentow ze jak dedne to koncze grac :P czytalem kiedys pewnien poradnik (bodajze pt. "Po śmierci/hacku") i motywuje mnie tam jedno zdanie, a mianowicie: "(...) rusz du** i nadrabiaj straty..." co prawda duzo tych deadow nie bylo
(33 lvl i 4 deady i to 3 na 11lvl a 1 na 18lvl :P) Choc teraz szczególnie unikam deadów o boje sie o moje boszki :] |
Mi odechciało sie grać ( na 2 tygodnie ) po 2 dedach w jeden dzień. Z 23 na 22 i z 22 na 21, no porostu załamka totalna, w dodtaku koło mnie był kumpel, ale niezdnążył w obydwóch przypatkach ich zabić, guardó zabić niezdnążył ( Dwarfów Guardów )
|
Ja najczesciej padam za chec do zycia i milosc do ojczyzny
czyli za nic noobostwo mam narazie hunta znam zycie to mnie eni zabije |
Cytuj:
|
Dzisiaj Ladnie Pieknie Blokuje kumplowi Dwarvy Guardy a tu nagle 1 Pk POzniej 2 az 7:(( zaczeli mnie bloczyc kumpel mnie uhal ale nic z tego dedlem stracilem fs ! I Juz niegram knightem robie sobie pallka ;p
|
Sellalem loota a wbija do sklepu PK z 2 fe i SD, mnie zabil i wypadl GS i crsader helmet;( . Albo blocze GSa a tu lag...To wlasnie sa takie akcje.
|
Cytuj:
Btw. Mi sie odechcialo grac jak nabilem przez przyadek rs i ded odrazu i full c set w dupe;p |
Pamietam...
Kiedy jescze gralem swojim knightem na Shanerze(bylem w tedy w najwiekszym studium wciagniecia przez gre ;/) wlasnie awansowalem na skille 75/75 -20 lvl i chcialem wresczie zaczac expic...postanowilem jednak na tibii mc dokonczyc bp uhow. i kiedy afkowalem trenujac na dwarfach jakis szczesciarz wykorzystal moja nieuwage....i zabil mnie Rezulatat-Fire axe,noble armor,plate legsy,bp uhow...i skille w plecy
Ale teraz ciesze sie z tego - dzieki temu tibia juz tak mnie nie interesuje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |