![]() |
Nawet nawet ;)
|
ej a jak mysliscie firma nie sprzedala sie nie sprzeda sie nigdy ich wartosci niezmienne? i czy sklad cihy rzemieslnik podbije polskie podziemie hip hopowe?
|
Tak, jestem tego pewny!
|
Masz nick na F to wszystko tlumaczy. www.ómżyj.pl
|
Buahahaha 8o8o8o
widzę, że Renia (czyt. rena Marin, Nattii) przeniosła się na Arcanię. ale chyba nie odejdziesz z Obsidii na zawsze ? :( Kogo ja będę parodiować :( Widzę, że koleżanka przemyślała swoje postępowanie, i teraz dobrze radzi swoim koleżankom z Arcanii, że nie należy sie szmacić. Ale nie martwcie się koleżanki -Renia nie ma dobrej opinii na Obsidii ! wystarczy poczytać komentarze na Naszej Klasie na profilu "Obsidia Team". Z taką opinią jaka sobie wyrobiła na Obsidii musiała poszukać szcześcia u Was. http://nasza-klasa.pl/profile/13615415?page=33 Buahaha rozbawily mnie Twoje mądre teksty Renia jakie tutaj wypisujesz. Czemu nie byłaś taka wyszczekana jak po Tobie jechali ? :cup::cup::cup::cup::cup: Renia Marin przeszła do historii Obsidii :cup: Obsidia Cie kocha :* |
Cytuj:
|
Nie, nie:D
To była kolezanka o nicku "Waleczny Pegaz" |
A myslalem ze bede mial pokaz za plate seta X(
|
Cytuj:
idź na obsidię i ciesz się grą. Ah, jeszcze mi teraz pewnie pojedziesz :* <3 No comment. |
zawsze jest czas na poprawę.
Xeremon@ sproboj zrobic cos takiego z napisem "bemko" :p |
Xr3 przeciez ta twoja praca to gowno jest, nie dosc ze prawie wszedzie uzyles brushy, to jeszcze wszystko nie trzyma sie kupy jest duzo wolnych miejsc. Mi sie nie podoba jak chuj, wybacz ze Cie skrytykuje, ale skoro juz pokazales to powiem co mam do powiedzenia na ten temat ;)
|
Cytuj:
|
Jak pici zrobisz cos o 50% gorszego to dopiero bedziesz mogl krytykowac bo twoje obrazki knightow w mpa z painta sa zalone ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
Pi****lę ciebie i każdy twój post na tym forum. |
i slusznie, ale troche racj ima
|
xr3 btw. dlugo jezdzisz na desce? bo ja pare dobrych latek. Co do twojej tworczosci rozwijaj to jezeli interesujesz sie grafika.
|
carlin ja jezdze od dziecka i umiem tylko skakac i jezdzic i tyle. U nas w chelmie mamy taki skejtpark ze 2 laweczki i jeden chodnik :D
|
5,5 lat z częstymi przerwami. Jeżdżę na oko jak ktoś, kto jeżdzi max 1.5 roku. Po części też za sprawą tego, że miejsc do jazdy we Wrocławiu nie ma.
|
http://img375.imageshack.us/img375/2...epotrafiq7.png
http://img375.imageshack.us/img375/c...png/1/w206.png;) @btw Oct 09 2008, 17:56:40 CEST Died at Level 58 by fire nisylen :> komu kwiatki wyslac? |
uprzedziles mnie bo ci to na gg wyslalem
xd Oct 09 2008, 17:56:40 CEST Died at Level 58 by fire Oct 09 2008, 17:56:24 CEST Died at Level 59 by fire Oct 09 2008, 17:55:28 CEST Died at Level 61 by fire Oct 09 2008, 17:54:47 CEST Died at Level 62 by fire Oct 09 2008, 17:54:22 CEST Died at Level 63 by fire Oct 09 2008, 17:54:02 CEST Killed at Level 65 by Nisylen and by fire Oct 09 2008, 17:29:13 CEST Died at Level 67 by a cyclops drone czasu wiecej nie mialczy odzyskala :S? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |