![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziekuje bardzo :)) Az milo sluchac ich ;o btw ... napisal dziewczynka wg mnie dlatego ze przechodzi zawsze spiewaczka ktora jest dziewczynka. Tu akurat padlo na kobiete :P efekt przyzwyczajenia (?) |
@2up:
Bywa ;p. @up: Tydzień temu nie przeszła dziewczynka ;). |
@up: I bardzo dobrze się stało.
|
No to moimi faworytami teraz bedzie Audiofeels i Blady Kris :) Szkoda Lipskeego troche.
|
Już bym wolał Lipskeego w finale niż Lendę. Ani trochę nie spodobał mi się jej występ. ;]
|
Dokładnie, Lepskee też pokazał klasę, jest wyluzowany i to jest coś, a nie nudny śpiew ;\.
|
Wiecie że na całym świecie z wszystkich edycji MT tylko 4 razy zwycięzca NIE był śpiewakiem lub tancerzem? A tancerzy też chyba było 4 czy 5ciu.
@Afryd Jakiej "jej"? To facet, zboczeniec jakiś. |
a bladziuga ma byc u mnie w miescie.
|
nic ciekawego w tym odcinku, elipea
jeszcze... |
Foremniak swoim komentarzem do występu United Breakers udowodniła, że jest największym błędem tego programu.
|
Nie widzialem tego, co powiedziala?
btw, wystep akrobatow byl najlepszy w tym programie. No i panowie przeszli =) |
"jest Jeszce mały powinniśmy pomoc dzieciom" =="
wierzyłem ze iluzjonista przejdzie |
Dlaczego nie iluzjonista?
Otóż lepiej wrzucic dzieciaka co ma 7 lat, ktory obiecal samochod Kubie, Marcinowi i Prokopowi... co on umial? Na fortepianie grac? Nonsens... Talent to mial ten iluzjonista a nie ten dzieciak co nie kocha matki (:D) @edit co powiedziala Foremka z piaskownicy? |
I Ziemowit, i Filip byli dobrzy jednak jak ja bym miał wybierać wybrałbym Filipa. Bo co nowego pokaże nam Ziemowit w finale? Filip mógłby pokazać nową sztuczkę, ale Ziemowit nie zaskoczy nas nowym utworem.
|
Moim zdaniem powinno się dać szansę osobom, których talent nie daje możliwości na odniesienie kariery. Ziemek i śpiewające dzieciaki pewnie prędzej czy później się wybiją, natomiast iluzjonista raczej nie i to właśnie w niego jury powinno zainwestować. Tym niemniej, cieszę się, że Ziemek przeszedł dalej, bo umiejętność takiej gry na fortepianie, w tym wieku, to naprawdę jest talent. Poza tym, jego odpowiedzi mnie rozbroiły :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja powiem tylko, "Kuku ruku rlz".
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |