![]() |
ciekawe o ile poprawia loot np. z hydr
|
@up
Byly screny jak pall z samych itemkow solo byl na plus ;/ |
W tych miejsach gdzie występują te nowe slimy dało by się na nich skilować :>? Są bardziej wytrzymalsze od starych slimów? I czy występują tylko w nowym mieście?
|
Mogłby mi ktoś napisać ceny green djina najbardziej by mnie interesowal knight set
|
Ktoś pytał o nową runę dla pala
DOWN# to nie mój screen więc nie wiem BTW: Mam prośbę do jakiegoś tutora czy mógłby napisać post w dziale ts (temat o Rashidzie) o to by dodać do listy - haunted blade oraz hammer of wrath |
a czy mogł bys napisac jakie hity wchodza z tej runki i ile stoi :)
|
co z nowymi slimami beda dla facc? i bedzie dalo rade skillic?
|
po co robic te runy jak tylko palki mogą ich używać a sami też maja przecież czar exori san
|
|
idz na cos lepszego i zobacz ile walniesz :)
|
cinas1990
dlaczego mam fantazje ?? byles na ts dla tutkow rok temu?? nie, a ja tak :] wiec wiem co mowie :] bylem tutorem przez pol roku :] btw: co za pic na wode z tymi runami .... tylko palki no szkoda slow lepiej juz wydac kase na mf i miec hity o 40 mniejsze niz z runki.... ale mlv trenowac... |
|
Pankaczu
mozesz napisac czy cięzko jest zrobic quest na ten outfit +addony? |
Słyszałem plotki że po ten oufit jest tak średnio a po addon trudniej :confused: ale możesz miec tylko 1 addon albo zlych albo dobrych :p
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=438 |
Oddam duszę za informacje o queście z Miastem Krasnoludów. :/
|
|
może mi ktoś napisać ile będzie kosztować nowa runa dla pala i jakie z niej będą hity?
z góry thx^^ |
Czesc wszystkim.
Moje pytanie dotyczy eq maga: Sorc bedzie mogl nosic golden legi, mms, mpa, d helmet? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |