![]() |
@Pidol1992
Jak tam bot ? |
Jez u juz sie przyznaj do bota i wrzucaj screeny z botem beda sie mniej do ciebie przyczepiac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Anyway gz all :) |
|
|
czyzby to byla zazdrosc ze 5k ludzi wpadlo za bota a ja nie? ^_^
tibia to dobry zarobek tymbardziej ze zrobisz 50 knighta w miecha botowania z zalowymi skilami po 60/60 bez r-keya i questow a nooby Ci go kupia za 70-80 zl =] a co do malp pacc niedlugo bd tylko sprzedam kolejnego knighta =] i Gz Axiver i reszta =] Gdyby mozna bylo wrzucać ss-y z botem bez konsekwencje to wiecie =] ja zadko wstawiam ss-y bo na ofie mam kolo 40k/h wiec na lvl bym musial posiedizec tam z 14h a dziennie siedzie po 2-5 ^^ wiec za pare dni next advanced |
Cytuj:
btw. po co Ci gildia jeśli masz 100% botowanego chara? |
Cytuj:
po to mi gildia zeby sobie pogadac jak mi sie nudzi i porobic questy albo jakis hunt od czasu do czasu razem =] a myslisz ze Ci ktos uwierzy ze nie botujesz? jedziesz rowno a do*******asz innym =] Ja takich ludzi nie rozumiem ja sie nie do*******am do boterow a po chuj oni sie do*******aja do mnie? jasne ze bys wbil 25 kina z takimi skilami bez bota =] chyba ze jestes pierdolonym dzieckiem i nie masz zycia poza kompem albo pizgasz po jebanych nockach =] ja w przeciwienstwie do Ciebie nie pizgam non-stop w jakas pierdolona gra bo mam zycie prywatne piwo z kumpali gdzies wyjsc z kolezanka wiec daj sobie spokoj =] |
i myslisz ze jak pow ze jestem boter to mnie wyjebia z gildi?
pol guardi o tym wie i co? tak samo jak pol guardi to robi i po banach bd jechac dalej =] |
ehh ;] na jakiego grzyba klucicie sie o boterow?? prawie all cisnie na botach i co?? bedziecie zaganiac i raporty walic? ;>
pogodzcie sie z tym ;p dla mnie to wisi czy ktos boci czy nie heh bo sam nie jestem swiety xdd |
Az dziwne ze wszyszcy botterzy maja ciagle ta sama wymowke: ale wiekszosc ludzi botuje to ja tez moge :(, czemu mnie sie czepiacie, ale przeciez ja boce tylko dlatego ze mam rl wy nie macie, no life =[, ja pic piwo i miec dziewczyne.
Powiedz po prostu 1, botujesz bo sam bys ch.ja osiagnal w grze Cheat - tryb easy - newbies (teraz czekac na odpowiedzi typu: ty w grze cos osiagasz, rl nie masz ?//??/?/) |
Gratz! fajne fotki :D
szkoda że na Neranie nie ma takiego tematu :( |
Cytuj:
duzo ludzi pewnie wbiloby ten lvl manualnie tez, ale wiekszosci nie chce sie tracic na to czasu ;] tyle |
nie psujcie tematu only ss , dobre komenty a nie klotnie o bota ;/
|
|
....
Możecie już skończyć się kłócić??? Robi się coraz bardziej żałosne...,wygląda to jak małe dzieci bawią sie w piaskownicy i jedno zabrała drugiemu łopatkę (lub ma lepszą) i teraz jest kłótnia... "boty były są i będą" :confused:. Jeżeli zamierzacie się tak kłócić to szkoda dawać ssów bo i tak nikt nich nie ogląda..., tylko patrzy jak drugiemu dołożyć że ma bota/nie ma/nie umie go obsługiwać..Szczerze te rozmowy do niczego dobrego nie doprowadzą a raczej do zamknięcia tematu...
...., bo to jest temat ze zdjęciami, a nie o botachX( NarQ ~Ice |
Jak Chcesz Tak Bd ^_^
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |