![]() |
Białas - Love me mixtape
|
Wtrace watek mixtapu 'Podaj Dalej'. 'Nie ma dymu bez ognia' niezly kawalek, Rahim spoko, i w ogole porzadny mixtape.
|
Ja mam zajawe na bragga, tedego i gurala ;D a wszystko to po wczorajszych juwenaliach w Łodzi. był ktoś może? :)
|
Cytuj:
Gural - Nie Nie wiem jak mozna teraz jarac sie guralem, przeciez Mezokracja byla juz lepszym bragga niz to co teraz wyczynia gural. |
Cytuj:
@piramjida podaj dalej nie przesluchalem, ale nie ma dymu bez ognia kozak : ) |
tylko Słoń : >
|
http://www.youtube.com/watch?v=o4XFjLb-Wts
Nie jara was policja? ok. "życiowy mecz" http://www.youtube.com/watch?v=yyaox...eature=related Wodospad. |
Cytuj:
|
Tylko szkoda, że Gural tnie wokale i na koncercie nie daje rady z własnymi wersami :D
|
|
Cytuj:
Kawałki typu Beautiful, Deja Vu, Underground - cud, miód, kilo orzeszków. My Mom miażdży, aż głowa sama rusza się w rytm muzyki. Wszystkie skity też są świetne - legendarny Ken znowu szaleje. When you walked through the door you were queer to me, so come here, baby boy, just come here to me... :cup: W sumie trochę za bardzo skupił się na jeżdżeniu do gwiazdeczek. Ale bądź co bądź, Medicine Ball i ostatni raz dla pana Christophera jest po prostu genialny. Who do you think you are ? :D No i bonusowe tracki - My Darling i Careful What You Wish For. Moim zdaniem, po Deja Vu, najlepsze utwory na tej płycie. My Darling, zmartwychwstanie mrocznej natury Eminema. CWYWF - genialne porównanie Encore do Illmatic. Krótko podsumowując. King Mathers wrócił. I to na dobre. |
Psychofan powrócił...
|
@Yoh - dobrze, zes wrocil, brakowalo mi loverskiej opinii na temat plyty.
Akurat Beautiful, Underground zgadzam sie, ze niezle. Szkoda, ze cala plyta prawie zasnalem czekajac na nie. Zdecydowanie jedna z gorszych plyt Eminema. A plyta 2009? Jasne, ze tak. W koncu Eminem zadnej innej nie wydal to chyba ta jedna bedzie najlepsza. Z grzecznosci nie zapytam czy slyszales BlackOut2. :E Edit: Poprawa, CWYWF jest super. Wczesniej nie slyszalem. Chociaz tutaj - 'CWYWF - genialne porównanie Encore do Illmatic.' to nie mam pojecia o co ci chodzi. #Yoh Cytuj:
|
Cytuj:
Tracklist Relapse 2 (nie wiadomo, czy oficjalny): 1."Public Service Anouncement 3000" Intro 2."Forgiven" feat. Proof 3."Welcome Back to Amityville" feat. D12 4."Remember the Name" feat. 50 Cent 5."Who Do You Think You Are" feat. Xzibit,Nate Dogg 6."Took My Drugs" 7."Change My Name" 8."Kenn Kanniff" Skit 9."Aint Safe No More" feat. 50 Cent, Lloyd Banks 10."Paul" Skit 11."Your Mine" 12."My Dance Song" 13."Fake Love" feat. D12 14."Dry Your Eyes" 15."Kim" Skit 16."Suicide" 17."Hailie Jade" Skit 18."Little Girl" 19."Never Gave A Fuck Ja już widzę parę potencjalnych hitów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Klasa swiatowa - zgadzam sie, ale najlepszy raper ever, bez porownania do innych, najlepsza plyta'09, nic z tych rzeczy. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |