![]() |
ahamon widze lubisz tyly ^.^
|
Goral widze ze lubisz biegac z tasakiem xD czyzbys chcial zostac rzeznikiem w przyszlosci?:D
|
Cytuj:
Sua przeciez razem w dp sie widzielismy ja dobieglem lajtowo, pamietaj ze to byl open i mogles bez problemu dojsc do 1 i 2 teamu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
muszę powiedzieć że ta wojna bardzo interesująca :) co wejdę na forum to jakieś nowe fragi :) gratulacje i oby tak dalej :)
|
Sula MEwa widac na ktoryms z filmow jak 2gi team dobiega do glownego a sua gdzies juz bez skulla s*******a i chowa sie po krzakach ;(
|
Cytuj:
|
Witam wszystkich. JaKo zE mAm BaNa I sIe NuDzE o TaK pÓzNeJ gOdZiNiE pOsTaNoWiŁeM sObiE zRoBiĆ tUtaJ kOnTo zEbY z WaMi PoPiSaĆ HeHE. CiEsZyCiE sIę PrAwDa ?????????????????? ::***
Ogolnie sie fajnie robi Luki robie coraz odwazniejsze kroki no i przynajmniej niema nudno :D ciekawe jak dlugo to potrwa ......... |
potrwa co ^^^
|
Cytuj:
|
Suaaaaaaaaaaaa zostawcie chłopaka
jak sua nie mógł dobiec to niemógl i tyle :D a jak by zapuścił skulla to by lechu napewno dal fallow i latał zanim do ssa :p |
Jako, ze wielu wysoko levelowych osob pisze w tym temacie. Prosze o zajrzenia do mojego posta, zwiazanego z przeprowadzaniem wywiadow.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=215482 Pozdrawiam |
Cytuj:
|
@Notopeczek
Cytuj:
|
Cytuj:
Palikot = Sir Wolter >.> Jak przeprowadzisz wywiad z nim to dostaniesz fotel euro parlamencie. |
Pytanie dla DPFT
Jak się czujecie siedząc w PZ i obmyślając kolejne masslogi ? Jak się czujecie kiedy macie full VT i możecie się ograniczyć tylko do massa i pójścia do defa ?
Co czujecie gdy echo&unb proponują wam OB ? |
Cytuj:
|
echo pwn3d
|
Chyba sie oranko zaczeło juz 2:0 dla Echo a Liderek(Akus) + Mag Uksz juz padł xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |