![]() |
@3 & 4 up:
Ściągnijcie - co za problem? |
Cytuj:
moim zdaniem 150~~ zl to jest za duzo na gre ktora mozna przejsc w kilkanascie godzin ,za to jezeli gra posiada multi player czasami warto wydac troche kasy. |
Cytuj:
@ Widzieliście recenzję risen'a zrobioną przez kominka? o.O |
DA:O też pewnie ma multi, jak większość nowych RPGów Bioware.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja tam lubie jego "recenzje": d Koleś chce być zabawny i wychodzi mu to. W przeciwieństwie do 90% internautów, którzy także chcą być w ten czy inny sposób zabawni.
|
Cytuj:
Na szczęście udało mi się ten syf sprzedać za 180 zł :D |
Juz sa misje MW2 na youtubie
http://www.youtube.com/watch?v=98SvzBZf924 Wojna w kampani jest bardziej hardkorowa niz na mw lecz brakuje tego klimatu w multi ale jednak jutro ide do sklepu po pudelko :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
No i tak, juto Modern Warfare 2 pojawi się w sklepach a ja zgarniam jedną z nich ;D Zrobię nawet filmik ;D @Down Ofc, że na Xboxa 360, inaczej nie miało by to sensu ;D X-Box 4ever |
Cytuj:
@up jak kupie neta to moze razem pogramy :) |
Dzisiaj pojawił się pre-order Mass Effect 2 Edycja Kolekcjonerska...
http://www.gram.pl/sk1_9QzqGu3_Mass_...cjonerska.html ...i szczerze mówiąc...lekko się rozczarowałem. Cena ta sama jak wcześniej, a wrzucili tylko artbook, dodatkowe DVD ze standardowymi bajerami oraz nie wiadomo po co komiks, w dodatku po angielsku (są jeszcze specjalne przedmioty, ale można je również dostać w normalnej wersji, jeśli zamówisz przed premierą). W takim razie, kupno EK stanęło pod znakiem zapytania... |
A ja za dwie godziny będę naparzał w modern warfare 2 na moim kochanym ps3 :) :) :).lamusy.
@down rotfl. pospiesze mojego kumpla zeby szybciej z tego empiku wracal :'( |
Cytuj:
@up odlacze bratu neta i szybciej mi sie sciagnie |
Cytuj:
Ja sobie pogram jutro, koło 17 po powrocie do domu i też czuje się fajny o.0 |
Okej Ryba, liczę na jakieś sprawozdanie. Może to mnie ostatecznie przekona, co wybrać, jeżeli ta gra będzie na prawdę dobra :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |