![]() |
a wy im te accounty recznie blokujecie?
jakby odpowiedz byla twierdzaca (obawiam sie, ze jest) to mam na sell pare skryptow do robienia tego automatycznie, czy to php, czy to c++, niech walka na account name'y bedzie przyjemniejsza! arechion 23:31:36 no wezcie jeszcze go tam troche poruchajcie w dupe ode mnie bo slabo expi:D <rucha xD> PATRYK GORA! EDIT: pozatym te blokowanie accountow niedlugo sie skonczy ;/ |
Cytuj:
No dobra, nie będę taki ;] |
Cytuj:
KURCZE ! xD Recznie? to sobie tylko kanapki smaruje bo nie ma na to skrypta. ;/ |
Cytuj:
Siedzicie w pare osob, sapiecie, dyszecie i wpisujecie te jebane passy bo was to w jakis sposob podnieca. Wybacz (moze mnie na jakims otsie nie spotkasz i nie skarasz), ale zaraz napisze ballade na abuse neo. Pozatym miales juz tutaj sie nie wypowiadac. Pozdrowienia od Jamajczyków |
Z OKAZJI 18 URODZIN DROGI DARKU < ARECHIONIE > ŻYCZYMY CI WIĘCEJ UDANYCH HAKÓW I POŁAMANIA ZĘBÓW :)
HAIL CONVIDENTS !!! http://img31.imageshack.us/img31/6347/beka.png @ DOWN Wiesz co to jest ironia ? Wydaję mi się ze ze znając twoje dane każdy mógł sobie luknąć nasze nazwiska. Pomyśl, pogłówkuj może wyjdą z tego jakieś zadowalające rezultaty. |
@up
Cytuj:
haha dziekuje bardzo, wiem ze napisanie na moim profilu to zaszczyt dla was. HAHAHAHAHAH I TE CENZURY... o prosze bardzo Oryginał. http://img511.imageshack.us/img511/4181/chujchuj.jpg |
|
|
Cytuj:
Szkoda, ze nie jest taki zajebisty jak ty raperze, coooooo? A co do ludwiczka to ogladalem ta bajunie jak bylem w twoim wieku. Siemcia Cytuj:
Chcesz zeby jak za starych dobrych czasow ktos za toba pobiegal? Tym razem psiak sie nie wstawi za takim 0 jak ty, kurcze ;/;/ |
Jakby 10% Guardii bylo tak honorowe jak gip off to byloby dobrze ;)
|
Post usuniety.
|
@ Krzyś :
ale wiesz, przecież Jakub jest taki pro i w ogóle ! tylko zmienił odnoge na vegnoth, bo mu Psiak za dużo lurował xP @ Pełnoletni Darku ! Będzie biba w Venore z Ziomami JP 100% ?!?!?! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Nie robie imprez w srodku tygodnia tepaku ;) jakby co zapraszam 29.08 Poznań, klub shamrock :) |
Nie ma to jak mieć 18 i połowe dnia grać w Tibie - Bezcenne !;)
|
haha mimo wszystko ;] ziomy z quanto ważniejsze niż rodzina xd ale co tam :> Ile na 18-tke cc dostałeś ?? bo w realu raczej nikt CI nie dał ;]
|
Widze, ze nawet ja zostalem zaatakowany :o
@Siski No, wstawial sie, byl w porzadku i? Ale nie pamietam zebys za mna biegal. Jak chcesz to dalej - follow me, tylko co w tym wskorasz? Wypomniec tez moglbym Ci wiele rzeczy, ale po co? Ja zyje terazniejszoscia, nie przeszloscia. A zerem kto jest? Odpowiedz sobie na to pytanie. @Hally Kiedy mi Psiak lural? Jakos nie kojarze, jedynie moczonemu otworzyl klatke. T to, ze jest tam wiele komnat do wykorzystania, to bede expil na jakiej mi sie podoba. @topic Ostatni post w tym temacie odnosnie tej sprawy. Jak chcecie podyskutowac to zapraszam w grze. Po co tutaj sie napinac? |
Cytuj:
Bez odbioru, jednak szkoda palcy na pisanie na tym forum ;p Cze! @down no mi tez szkoda... bo tez zawsze cie uwazalem za rownego goscia a teraz nagle zaczelismy na siebie najzezdzac jak dzieciaki z podworka. @2down gh pokaz eq to ja sie bawilem bedac w 2 gimnazjum :) a co do vt to tani sposob, zreszta nie narzekaj bo m.inn dzieki pieniazkom z tego leza majden protectory w waszym gh ;) |
to mek mek i już cię nie ma , szkoda tylko że nasze relacje się popsuły bo żeś tak zaciekle wojtka bronił ;]
odzyskałem chara i o to skutek ;] http://i100.photobucket.com/albums/m...z88_88/197.jpg |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |