![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
omg noob team
wgl jak tej Irelii łatwo ksić ;< |
Bo ssie :D
|
Yoh... pierwszy raz bronie twojej racji...
Jej umiejętności są niesamowicie przydatne jak chodzi o gangowanie itp... jak chodzi o gang-fighty też bardzo ładnie się sprawuje dość szybkie leczenie się na wszystkim co się da mnie rozbiła... tak samo jak WW perfekcyjnie spisuję się w walce 1v1 a nawet często 1v2 i 1v3 Jej spelle są niesamowicie tanie oczywiście oprócz "W" :P ulti reż fajne bardzo szybko oraz może demage nie jest wielkie ale życie ratuje Wiec jest ona moim zdaniem bardzo dobra , wiem to bo jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie, gram w złych godzinach, nie ma już takich pro na moim poziomie i dopiera mi idiotów.
Dzisiaj też tragedia, jak do teamu dolosowuje mi teemo na 29 levelu |
To dziwne, bo ja o jakiej godzinie nie gram zawsze dostaje do teamu samych wymiataczy =/ (pacz. 12 win streak). Chyba jednak coś w tym jest joh ; /
|
Cytuj:
: ) Może nie o LoL`u i nie dokładnie o tobie, ale i tak to ciebie tam widzę! |
Hahah Argen genialne. Joh jak nic : DDD
|
No, szkoda tylko, że wszystkie moje uwagi się sprawdzają. I zazwyczaj, kiedy mówię "back", a reszta leci jak debile, wszyscy giną. Jak mówią "ward here and here" i stawiają te wardy (co zdarza się rzadko), to jest ace dla nas, właśnie dzięki temu, że przyłapaliśmy jakiegoś samotnika wardem.
Rzadko zdarza mi się popełniać głupie błędy, moje doświadczenie w grze pokazało mi, że mam prawo uważać się za kogoś, kto wie więcej, niż przeciętny gracz. |
Joh teraz jesteś nasz forumowy król LoL'a pełną gębą : DDDDDDDDDDDDDDD
|
Dobre wieści, mama wróciła z zebrania i jest zadowolona, możecie dalej liczyć na moje pro rady :cup:
o lol, kto to zrobił :D Ej kurwa :D załatw mi jeszcze rangę pod nickiem, to może z tobą zagram! |
Niestety na rangę jesteś nie wystarczająco pro : /. A co do mamy, to pewnie dlatego, że nie ma zbyt wielkich wymagań :P
|
No fakt, mamie wystarczy fakt, że mam 3 z junglowania. Ale z to z dominacji na lane mam 5,5,4,2 (2 przez to, że miałem nuba w ławce)
|
Co To Ma ByĆ Za Nick, Ahahaha : D
|
Ahuhauhuahahu Dxdxd
|
mhm, thepiratebay.org
|
Poniewaz riot dodal nowa opcje smsowania za rioty, a ja mam kupe hajsu z ktora nie mam co robic (joh juz nie chce do mnie odpisywac :( ), zdecydowalem sie na zakup jakiegos 1k riotow, dzisiaj sie konczy wyprzedaz takich skinow jak count vladimir, hextech sion i statue of karthus, dodam ze gram wszystkimi postaciami i chce wasza rade. Czy jakikolwiek z tych skinow jest na tyle zajebisty zeby go kupic?
|
Karthus > Hex > Vlad imo. Ogólnie Vlada skin ssie ; f
|
cze mam do wyboru 3 kolory x y z, który jest na tyle zajebisty żebym go wziął????
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |